Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Candy Single

0 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Huszonhat 2009.03.09 10:00:00
Az Ignác az angliai kaland óta nem nagyon melózik. A faterja állandóan cseszegeti ezzel a vagyonőr-vizsgával, meg hogy éjjeliőrként ugyanúgy baszhatja a rezet napközben otthon, melóban meg alszik, őt is azért fizetik vagy tíz éve, hogy aludjon. Igninek persze nagyobb tervei vannak,…..
Candy Single 2009.03.10 01:24:34
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
Crit egész nap autóban ül és keresztbe-kasul járja a várost. A Homár a metróból nem látja, hogy milyenek az utak (csak hogy minden második háznál szarnak a járdatakarításra), de szerinte nyoma sincs annak a 80 hókotrónak, amit a FKFV munkábba állított. Azon morfondírozok…..
Candy Single 2009.02.24 18:35:20
@hagyma: Egyél sok rizst! Hátha besárgulsz.. :)
Candy Single 2009.02.24 18:36:36
Candy Single 2009.02.24 18:38:46
@hagyma: Jaj..:)))
Na, ezért jut Európa oda, ahova (szerencsére Afrikánál sosem lesz rosszabb nálunk se). A köcsög milliomos celebeket tömörítő Peta állatvédő? botránymédiahekkcsoportnak az a legnagyobb baja így egy évvel az angol és fél évvel a magyar államcsőd előtt, hogy miért árulnak…..
Candy Single 2009.02.17 12:59:44
@Tsabi: ..és különben Németországban tényleg külön gyűjtik és szelektálják a szemetet... mondjuk pont ide, a magyar tanyavilágba!! Ha emlékszel még a tavalyi nagy botrányra.. ugyi...
Candy Single 2009.02.17 13:20:29
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:

Na, végre.. egyetértek.. mint ahogy fentebb is írtam, a német szemét a magyar őstermelőt és a tyúkját szennyezi..

Meg már egy régi poszthoz is odabiggyesztettem anno, hogy bírom, amikor külföldre menekülve osztják az észt!

GYERTEK HAZA, éljetek itt, olyan és azon körülmények között, mint ahogy mi tesszük és akkor majd lehet magyarázni..
Mandiner blog Az igazi probléma 2009.02.09 07:31:00
Origo, 2009. febr. 9. 02:41:   ..
Candy Single 2009.02.09 13:22:19
Hogy is mondja a Biblia? Szemet szemért, fogat fogért.. az összes ilyen köcsögöt, aki másnak kárt okoz, lett légyen cigány, fehér, sárga, nigger, ugyanazzal büntetném, amit ő tett,.. az olaszliszkai verőket egyesével veretném agyon, de mindegyiket súlyos túlerőben, a saját gyerekei szeme láttára.. ezeket a veszpréni késes vagányokat agyonszurkáltatnám.. amelyik lop, kezét venném.. tudom, kegyetlennek tűnő szavak ezek... de akit megöltek, akit megloptak, akinek a veséjét szétszurkálják, aki testileg és/vagy lelkileg megnyomorodva, anyagilag nyomorba kerülve él tovább egy-egy eset miatt, annak vajon nem kegyetlen a továbbiakban az élete?..és ők nem kapnak segélyt, támogatást...

Ezek is kapnak tíz évet, harmadolják, stb.. addig TE TARTOD EL A SITTEN, a te adódból etetik, amit költhetnének iskolára, óvodára, gyógyszerre.. ..és a TE ADÓDBÓL KAPJA A SEGÉLYT AZ ITTHON MARADT PEREPUTTY, mert amíg szegény apa börtönben van, nincs aki lopjon a 600-as merdzsóba benzinre valót...

...és ne gyere nekem most azzal, hogy demagógia, meg a többség nem ilyen...

Majd ha te kerülsz ilyen helyzetbe; majd ha téged vagy a családodat, a barátaidat támadják meg, verik agyon, rabolják ki, majd ha te gyerekednek nem lesz gyógyszer a kórházban, mert a pénz a rabkosztra megy, majd ha el kell adnod az autódat, mert nem tudod fizetni a gazdasági válság miatt csökkentett fizetésedből a részleteket és sárral vernek telibe a luxusautókból kiröhögő Sztojkák és Raffaelek, akik késsel a kezükben hadonásznak az Önkormányzatban a segélyért, majd akkor jussanak eszedbe ezek a szavak.. akkor is!

..addig meg nyugodtan demagógozz.. kiváncsi lennék, ha te kerülsz szembe egyszer ezekkel a problémákkal, ha személyesen vagy érintve a felsorolt helyzetek bármelyikében, ha "csak " a pénztárcádat lopják el a közértben vagy a gyereked játékát veszik el az iskolában, csoportosan körbeállva őt, esélyt sem adva a védekezésre, majd akkor hogy reagálsz..

..hogy akkor is azt mondod-e, hogy a Biblia szavai kemények...

Rendet kell rakni.. mert nagyon nagy kupi van és egyre több az ártatlan áldozat.. akiket nem véd meg senki..
Na, ilyen levelet még nem kaptam, eláll a csápom is tőle, szinte érezni a nyirkos tenyeret, a borzongató izgalmat, a nagy nyelést aztán a bűntudatos hallgatást. Olvasónk ugyanis tízezerrel kevesebbet fizetett egy focicipőért, most meg mintha a lebukástól félne. A kérdése az, hogy…..
Candy Single 2009.02.03 13:07:08
@Jani haverja: Jogos! Most sír vagy dicsekszik ez a kis faszkalap? Ha igazán megkapargatjuk ezt a sztorit, akkor gyakorlatilag ez egy szimpla lopás. Ráadásul írásban beismerve.. mert hogy a toszban tudnak " valahogy összekeveredni az árcédulák a próbafülkében" wazz??? Ha önjárók, a polcon miért nem teszik?

..és amikor fizetett, laposkúszásban kisunnyogott, most meg itt veri a nyálát!

Sünt neki! Erős pistával bekent, üveggyapotba csomagoltat! Amire rákeveredett egy-két Mangós kaparóssorsjegy is.. ez FONTOS!!
A fogyasztói öntudat nemcsak praktikus, de élvezetes és szemnyitogató is lehet. Jani haverja például átélhette, milyen érzés másokat zaklatni telefonon, ugyanis dühében az őt piszkáló Capital Partners vezetőit tárcsázta, sikerrel. Figyeljük együtt, sikeres lesz-e a harc, és…..
Ezentúl Facebookon ismerkedni is tilos.  A kép innen Sziasztok! Gondoltam leírom a legutóbbi szakítós történetem. Az expasim és én is rajta vagyunka facebookon. Ugye itt rengeteg olyan alkalmazás van amivel lehet csajokat, pasikat felszedni. Azegyik legkedveltebb és…..
Candy Single 2009.01.22 20:00:00
@Hivatásos beszólóművész: a véglegesség érzete /értsd: házasság/ elszívja előlem a levegőt.. nah.. pánik.. nem nekem való... ennyi.
Candy Single 2009.01.22 20:13:08
@Hivatásos beszólóművész: Jajajaj!! Látom, egy rugóra jár az agyunk.. :D ..ezek meg itt a facebook miatt sírnak..:DD
Candy Single 2009.01.22 20:17:24
@Hivatásos beszólóművész: nos, lehet, hogy emiatt hátrányos helyzetűnek számítok, de én sem vagyok beregisztrálva a face nevű izére.. az iwiw-vel is tele a hócipőm, a sok kretén miatt, aki ismeretlenként próbálkozik.. egy vicc.. de C'est la vie.. :)

Lépek.. éhes vagyok.. pussz mindenkinek..
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..
Melyik az a hely Budapesten, ahol a belépéshez nevet, címet, telefonszámot és mailcímet kérnek, majd le is fotózzák az embert, miközben minden be van kamerázva? Naná, hogy egy squashklub. Vérbeli titkosszolgálati sportsztori, arcképes adatbázissal színesítve, a hajtás után. Ezen…..
Ugye volt ott más Homár-olvasó is? Megveszünk, hogy többet megtudjunk az Arénában a vevőjét lehülyeribanckurvázó eladónőről és az egész esetről. Részletek alant. A budapesti ARÉNA üzletház CSERÉPVÁROS nevű boltjában az eladó nyomdafestéket nem tűrő mondatokkal kirakta…..
Candy Single 2009.01.19 12:12:06
Candy Single 2009.01.19 13:03:56
@sörecet: Rá se ránts! /De tényleg ne!:))))/ Mással is előferdül...
Ez tényleg egyszerű rablás, ennél az is jobb lenne, ha a az OTP alkalmazottja fegyvert fogna az ügyfélre és elvenné a tárcáját. Abban legalább van izgalom, nemcsak megalázás. A sztori: Vomit barátunknak csekken rótta le tartozását egy francia ügyfele, az OTP pedig hónapokig ült…..
A fogyasztás szerelmeseinek zarándokhelye lehet az ukrán főváros földalattihálózata, a príma Englishrussia blog képriportja szerint ugyanis megvalósult a begombázott médiaértékesítők álma: a metróállomások és kocsik minden elképzelhető négyzetcentiméterén színes…..
Candy Single 2009.01.18 23:43:46
Egyforintos történet. A Teszvesz ügyfele hiába fizette be a jutalékot csekken, ezt 4 hónapig senki nem hitte el neki, bár állítását alá tudta támasztani a befizetést igazoló szelvénnyel is. Bírósággal fenyegették, kvázi lehülyézték és később még a fórumból is…..
Candy Single 2009.01.15 17:17:12
@Secnir: Áááá.. ezen bexartam..:DDD
Richárd a következőképpen rekonstruálta a fonatika diadalaként értelmezhető felirat megszületésének körülményeit: "Ha a főnök aszongya, hogy írjam ki "SZÉL", én kiírom bazzeg...Nem kockáztatom az állásom..." Az árengedményre figyelmeztető üzenet egy…..
Ritkán kap a Homár olyan levelet, ahol nem az eladókra panaszkodnak, hanem épp az eladókat kizsákmányoló főnökökre. Ilyen körülmények között nem csoda, ha az eladók nem teszik oda magukat és aztán dőlnek hozzánk a felhúzott/átvert/megsértett vevők panaszai.Kedves…..
Candy Single 2009.01.07 17:51:08
Nos, a lósport -még úgy is, hogy a románok ellopták a lovakat- sosem tartozott az olcsó sportok közé.. ezt vmiből finanszírozni kell.. akár a dolgozók átcseszése révén is.. és hogy hogy jön ez ide? Tessék, így:

"
Lázár-testvérek - 4,4 milliárd forint - 99. hely

Újabb aranyéremmel gazdagították idén trófeagyűjteményüket a Lázár fivérek: a lengyelországi fogathajtó-világbajnokságot Lázár Vilmos (40) nyerte meg. Fivére, Lázár Zoltán (36) edzőként segítette. Egymás ellen már nem versenyeznek: egyikük kettes, másikuk négyes fogattal indul. A cégeik persze továbbra is közösek. A CBA beszerzési láncba ágyazódnak milliárdos árbevételt produkáló élelmiszerüzleteik, amelyek a lánc összforgalmából való részesedésük alapján kapnak a profitból. Évek óta rebesgetik, hogy a fivérek mind nagyobb részesedést szereznek a több tucat tulajdonos között, s erre utal az is, hogy 2005 óta Lázár Vilmos a CBA-lánc elnökhelyettese, s ideje több mint felét a cég irányításának szenteli. A lánc azon kevés kiskereskedői tömörülések egyike, amely az élelmiszer-kereskedelemben különösen fontos beszerzési piacon méreténél fogva versenyképes az olyan multikkal is, mint például a Tesco Globál Zrt. "

A teljes cikk itt:

www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=347167&pn=5

..szóval így könnyű felkerülni a száz leggazdagabb listájára és persze, így van sógor-koma-jóbarát a felügyeleti szerveknél.. szóval a CBA-ban lehet ilyet csinálni... a CBA-ban is.. mert magyar.. a miénk.. kicsi is, savanyú is.. ugye?

A főnökasszony félt, hogy könyörögni fognak a bejutásra váró kuncsaftok, ezért, hogy kímélje a pénztárosokat az elképzelt rimánkodástól, inkább a fagyban váratott kisgyerekes anyákat. Akik amúgy fizetni akartak, hogy igénybe vegyék a fürdő szolgáltatásait. Jól hangzik,…..
Candy Single 2009.01.07 15:16:15
@csodalampa: Jah.. lehet, hogy igazad van és a gyereket már ebben a korban fel kell készíteni a gazdasági verseny és válság mindenféle leendő aspektusára.. szokja csak, szokja! Ne érje majd meglepetés... mire felnő... :D
Candy Single 2009.01.07 16:17:58
@kisgalád: Végre vki megértette, hogy mire akartam kilukadni...
Candy Single 2009.01.07 16:19:12
@Csomolungma: Igen, az empátia ma már nem divat.. az sem az..
Peer Chi a fertődi szállására panaszkodott, most megérkezett a vendégház üzemeltetőjének válasza is. A vendég gondja a hideg volt, hogy nem jött be neki a reggeli és a honlapon jelzett ellenére nem volt ingyenes transzfer a pályaudvarra. Most lássuk a másik oldalt.Feltételezem,…..
Nem tudjuk mi kell ahhoz, hogy tömött szórakozóhelyen töltse valaki a szilvesztert, de ezt sosem értettük. Nem kellett ehhez még Anna sztorija sem a Radio Cafe bulijáról, ahol a végtelen számú eladott jegy miatt tömegnyomor és sorbanállás várta a szórakozni vágyókat, mosdó…..
A héten megejtettük az immár szokásosnak mondható, Nagy Karácsony Előtti Dekormustrát, azaz felmértük, hogy milyen apró-cseprő kis biszbaszokkal lehet manapság meghittebbé, ünnepibbé tenni közvetlen munkahelyi környezetünket, vagy durvább esetben otthonunkat. A Nagy Gazdasági…..
Délutáni szabály: ne csókolózz gondolkodás nélkül. Nekem tetszik ez a levélíró lány, most sajnálom, hogy nincs olyan szolgáltatás, hogy képet is küldtök a levélhez. Minden sokkal könnyebb lenne. Sziasztok, Mostanában elég sok szivatós sztori került a napvilágra, úgyhogy…..
Candy Single 2008.12.05 17:14:55
Candy Single 2008.12.05 17:18:30
Ismét ősrégi adósságot törlesztünk: a mai napon 8 remekbeszabott új blogdizájnnal bővül a blog.hu kínálata. Az új sablonokat a megszokott helyen, a Megjelenítés fül alatt választhatjátok ki illetve fejleszthetitek tovább. Igyekeztünk szép és olvasható sablonokkal előállni,…..
Mai szabály 2: Útlevelet elvenni, külföldivel nem ismerkedni. Sziasztok, sok unalmas munkahelyi oram es egyeb uresjaratom toltottetek mar ki (ekezeteim nincsenek, de megprobalok igy is ertheto maradni) ezert megajandekozlak egy friss sztorival. Konyv megvan, szulinapom elott jelent meg es…..
Candy Single 2008.12.04 19:00:37
Candy Single 2008.12.04 20:05:54
Candy Single 2008.12.04 20:21:03
"Volt egyszer egy anyuka, úgy hívták, hogy Marika". Az ember elnémul, aztán pironkodva folytatja a konzumálást. Olyan agyzsibbadást, mint amit Axa érzett a versbe szedett babaszemvizsgála-reklám olvastán, a Földön szerintem egyedül én szoktam tapasztalni, amikor kinyitom a…..