Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vizin Anita

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amikor arról kérdezek meg embereket, hogy szerintük melyik volt életük legmeghatározóbb pillanata, akkor van, aki hosszasan gondolkodik és mérlegel, különböző szempontokat vizsgál, a következményeket elemzi. De van, aki zsigerből, szinte gondolkodás nélkül megnevez egy-egy történetet, dől…..
A szüleink idejében ritkaságnak számított, hogy valaki elhagyta azt a pályát, melyért hosszú éveket tanult, amelyen akár évtizedeket töltött, feljebb és feljebb lépve azon a bizonyos szakmai ranglétrán. Ma már a - főleg életközepi - karrierváltás szinte mindennapos, sőt divatos téma, ami sokakat…..
Nemrég egy kollégákkal folytatott beszélgetés alkalmával szóba került az Énerő Akadémia, és egyikük azzal állt elő, hogy az énerő fogalma talán sokak szemében valami „misztikus, megfoghatatlan humbugnak” tűnik, nem pedig komoly, és az életminőségünkre erősen kiható, fejleszthető dolognak. Bevallom,…..
2011-ben történt, amikor rászántam magam a „nagy ugrásra”. Már hosszú évek óta vágyakozva figyeltem a fesztiválokon, ahogyan néhányan halálmegvető bátorsággal bevállalják a bungee jumpingot, és leugranak az 50 méter magasra emelt kosárból. Néztem, hogyan erősítik rájuk a hevedert, fürkésztem az…..