Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napsugár Várady

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába élünk a 21. században a nők sokszor még mindig másodrendű állampolgárok. Nem csak a fejlődő világban, de itt Európa közepén is.Hiába a törvény a családon belüli erőszak egyre elterjedtebb. Hiába  az egyenjogúság nem hivatalosan egy nőnek kevesebb joga van, ugyanakkor többlet feladatai- főleg a…..
Napsugár Várady 2019.02.12 15:10:49
Egy másik önrendelkezési kezdeményezés is elindult!

ciganyorszag.blog.hu/

Maximálisan támogatjuk, sőt ez a kezdeményezés jelenleg sokkal komolyabb szinten van mint a miénk, hisz itt egy önálló nemzet állam létrehozása a tét. Bízunk benne, hogy szorosabb együttműködésre is sor fog kerülni.
Alapjában véve mi egy szubkultúra vagyunk amit részben a kényszer hívott életre. Nem feltétlen egy amazon területi autonómia létrehozása a tét, de problémáink megoldására nem találtunk más lehetőséget!
  Az európai cigányság legnagyobb létszámban Kelet- Európában képviselteti magát. Az elmúlt években olyan embereket neveztek ki a kormányok a  fejünk fölé akiket nem mi választottunk!A támogatásunkra megszavazott EU-s pénzek nem jutottak el hozzánk, az integrációs programok rendre csődöt…..
Napsugár Várady 2019.02.12 14:30:52