Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mgtowmra

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdemes néha feminista oldalakat és női blogokat olvasni és nem csak mazochizmusból. Ha lehántjuk a férfigyűlöletet és a feminista agymenéseket és elvonatkoztatunk a stílusuk arroganciájától, akkor a mélyükre tekintve megragadhatunk néhány okot, ami miatt a mai, magyar nők boldogtalanok. A…..
mgtowmra 2019.02.13 18:55:16
Általános ellenállást hirdetünk!

mgtowmra.blog.hu/2019/02/11/ellenallast_hirdetunk

Kérünk mindenkit, hogy csatlakozzon hozzánk, és segítsen plakátolni!
mgtow-mra Passive resistance! 2019.02.13 18:50:06
We annouce the passive resistance!  (A MAGYAR VERZIÓÉRT KATTINTS IDE). Passive resistance by loose alliance of men rights activists. We have translated our flyers to english language. The flyer is available here for download: Two sided One sided If you agree with our goals, please download…..
A progresszívek teljesen megzakkantak - az egyik oldalról folyamatosan metoo-zzák a hetero férfiakat és hisztériáznak az egészséges férfi szexualitás bármilyen megnyilvánulásán, a másik oldalról viszont ezerrel nyomatják a gyerekek megrontását és agymosását LMBT-vonalon. Manapság egy nőt megkérdezni…..
mgtowmra 2019.02.11 20:48:00
mgtowmra 2019.02.12 12:35:01
@Deansdale:

Köszönöm a reakciókat, azokat is, amiket itt leírtatok, és a blogra érkezett első hozzászólást is. Mia and me, és Foxi részéről is.

A megfogalmazás azért ilyen, mert egy A4 lap kétszer félbevágott felületére ennyi fér fel, nem lehet mindent részletesen elmagyarázni.

Azt sajnos jelenleg nem tudjuk megengedni, hogy egy kis füzetet nyomtassunk ki, és abban részletesen jelenségeket tárgyaljunk ki. Nyilván nagyon sokan nincsenek ezekkel egyáltalán tisztában, és üres provokációnak fogják vélni, de az is rendben van, ha utána elkezdenek rágooglizni, és információkat gyűjteni a kérdésekben.

Az adózással és munkával kapcsolatos részek arra vonatkoznak, hogy inkább dolgozzon mindenki feketén, keressen pénzt passzív jövedelemből, viszont a felület szűkössége miatt ennek a rendes megfogalmazása már nem férne rá a papírra.

Bár én magam talán el tudnék különíteni tőkét és időt arra, hogy egy kis minifüzetet elkészítsek, és azt szórjam, viszont ha embereket buzdítok arra, hogy kövessék a példámat, nekik az már valószínűleg nem menne, mert túl nagy költség és túl sok idő lenne.

Ez a kezdeményezés nem akar semmit, senkit nem akar belevinni semmibe.... csak a lehető legegyszerűbben bemutatja, hogy létezik egy ilyen jelenség, és hogy mik a céljai.

Egyelőre három megyében, több településén kezdtük meg a szórólapozást teszt jelleggel, perpill ennyit tudunk.

Ha valaki csatlakozni szeretne, az dobjon egy üzenetet (vagy ne - elvégre, jót tenni semmilyen kötelezettséggel nem jár). A nyomtatható dokumentumok meg vannak osztva a blogon, egész nyugodtan akár munkahely vagy iskola felé menet is lehet szórni, vagy akár sétálás közben is.
mgtowmra 2019.02.12 22:40:28
@Mia and me: Ebben semmi férfiellenes nincs, szerintem csak neked szokatlan az, hogy a férfiak visszaveszik a testük és a munkaerejük fölött a teljes irányítást.
mgtow-mra Ellenállást hirdetünk 2019.02.11 20:20:20
Férfi-jogvédők laza szövetsége passzív ellenállást hirdet!   Véget ért az az időszak, amikor gondolatainkat csak interneten terjesztettük. Mától kezdve szórólapozásba kezünk több településen párhuzamosan. (Plakátolás helyett szórólapozunk, mert a plakátolás nem hatékony - persze ha szeretnéd,…..
mgtowmra 2019.02.12 12:46:12
@Foxi 27: köszönöm, igyekszünk! :D