Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Emulgeator

34 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az ember ír Adamo 2022.10.26 22:54:39
Érezted már úgy, hogy  illetéktelen személy vagy? Egy betolakodó, aki az ablak mögül próbál belesni a függöny résein egy szobába, ahol szemmel láthatólag minden a helyén van? Talán ez a legrosszabb. A hozzád nem tartozás. Hogy nem az én számomat adod meg vész esetén értesítendő. Háromszor…..
Csak az ember ír Vég 2022.10.26 22:51:53
azt mondják, a párhuzamosok  találkoznak a végtelenben, de ez csak illúzió, mert valójában szét- tartanak az egyenesek; azt hiszed, az akarod hinni, hogy az idő és a megtett út egy anyaggá sajtolja a kettőt,   és nem veszed észre, hogy évről évre,  lépésről lépésre nő a távolság, és a…..
Csak az ember ír Gerlék 2022.07.15 20:21:29
Törött szárnyú madarak vagyunk. Ki-ki a saját udvarába zárva rója a maga köreit mindhiába. Két deszka közötti résen át csillapíthatatlan vággyal nézlek és nézel te is engem. Csak annyit enged a kerítés,  hogy láss és én is lássalak. Állunk naphosszat, mint a koldusok, és remegve…..
Holnap újra látlak. Csak egy percre vagy órára. Mindig kevés a rendelkezésre álló idő, tízezer év is kevés lenne, hogy megszokjalak, és ne legyen nehéz levegőt venni, amikor eszembe jutsz. Holnap újra látlak. Forróság lesz megint, ezért az árnyékban vársz. Izzadságtól csúszós…..
Csak az ember ír BG 2022.06.16 23:03:25
Megmagyarázhatatlan az erő, ami hozzád húz. Néha próbálom megfejteni az okát. Lebontva az utolsó mozdulatig és sejtésig, hátha majd ott lesz valahol a válasz a sejtek magjában vagy a membránnak simulva. Tudnom kell, hogy igazi-e, nemcsak önbecsapás, a hiányérzetből fakadó fájdalom…..
Csak az ember ír BG-nek IV. 2022.06.11 18:48:10
Szeretem nézni a kezed. Amikor elgondolkozol, és egy pillanatra megáll a levegőben,  aztán lehanyatlik, mert nem tudod a választ. Amikor szétfeszíted a tenyered, miközben valamit magyarázol.  Amikor egymásba fűzöd az ujjaid. Amikor az ujjaid közé fűzöm az ujjaim. Amikor búcsúzóul még…..
Csak az ember ír BG-nek III. 2022.06.11 17:48:21
 Túl közel engedtelek és most minden szavad kiáltás lecsupaszítottál a bőröm alá fészkelted magad védtelen lettem és fázom bele kell néznem az ágyúcsőbe csak remélhetem hogy nem tüzelsz várok nincs más választásom..
Csak az ember ír BG-nek II. 2022.06.11 17:47:36
Elmúltam negyven. Akit szeretek, túl van az ötvenen is. Nem vele élek és nem ő a gyerekem apja, De gátlástalanul csókolom a villamoson, a nyílt utcán vagy a fák alatt. Akár hosszú percekig. Az egyetlen öröm, hogy ugyanolyan gátlástalanul csókol vissza. Ha átölelem, mindig behunyom a…..
Csak az ember ír BG-nek I. 2022.06.11 17:46:53
Szinte letaglóz a beléd vetett bizalom El is felejtettem, milyen ez. Már ha volt valaha ehhez fogható bizonyosság. Most megtehetnél bármit. Nem ellenkeznék akkor sem, Ha megölnél.  ..
Csak az ember ír Közös ágy 2022.06.11 17:23:46
Áthúztam az ágyneműt,  a paplant is átcseréltem,  téli helyett nyári, csak a párna maradt a régi. Az ágy sarkánál összegyűlt a por.  Sepertem, de nem volt elég.  El kell húzni az ágyat.  Ki tudja, mióta nem nyúltam hozzá, csak azt igazgattam el rendre, ami fent van,  nem érdekelt, mi van…..
Csak az ember ír B-nek 2014.12.29 21:32:19
  Rám nézett, ahogy csak az árvák tudnak nézni. Nagy, kerek szemekkel. Nem vádlón. Nem dühösen. Nem csodálkozón. Nem dölyfösen. Nem volt a tekintetében más, csak megbonthatatlan szomorúság. Mit vársz, mi legyen? Mit kellene tennem? Mi volna az elvárható és…..
Tegnap nem írtam karácsonyi posztot, ennek 3 oka volt, és ebből csak az egyik rosz. Az egyik, az az, hogy a barátaimnál karácsonyoztam, úgyhogy 1 óra és 10 óra között nem voltam blogközelben. A másik, hogy 10 órakor, némileg alkoholos befolyásoltség alatt álltam, és nem kezdtem…..
Emulgeator 2014.12.26 18:05:55
Csak az ember ír Otthontalan 2014.09.26 23:16:57
Hazafelé sötétben is látom: rohad a vakolat a házon. Pedig szép hely mondja anyám így véli még pár fürge patkány.   Nem okolható kerület sem város, A romlásban a házmester sáros az utcában a többi ház vakol, pályáz, beruház.   A konklúzió…..
Vannak napok, mikor azt hiszed, kevés, ha a szódádat viszkized, és a lábad felteszed valami asztalra vagy székre és elégedetten hátradőlsz, mert itt az este végre. Vannak napok, amikor mindez annyira távoli,  hogy kevés egy asztal, láb, egy este az elégedettség…..
Csak az ember ír Biorobot 2013.09.10 11:46:22
Biorobot felkel reggel kenyeret ken vajjal, kedvvel. Inget vasal, kávé helyett büszke férfi elégedett. Párás szemmel búcsút int: büszke férfi odakint. Fontos az ő munkája Biorobot csodálja. Biorobot rozsdásodik, büszke férfi gondolkodik. Lusta, buta…..
Csak az ember ír Veled 2013.07.10 23:39:02
Jó volna veled valami melegebb helyen, egy szállodai szoba ágyában páros paplan alatt, hideg talpam hozzád nyomva ruhátlanul összebújva egy sor csacskaság után komoly témákra térve, mikor mosolyra húzódik szemed, rádöbbenni az egyszerű tényre jó lenne veled...
Csak az ember ír Nyer a betli 2013.07.10 23:38:16
Az élet egy mocskos kártyajátékos. Hiába próbálsz biztosra menni, úgyis mindent elvisz a betli: nálad az adusor és valami alsó, azt hiszed, csak nyerő lehetsz, megoldottad, tiéd a meccs, ámde az utolsó, amit magad előtt látsz, egy sor semmi és egy ász, ami üti a…..
Csak az ember ír Nem 2013.07.10 23:26:16
Nem akartam végignézni, hogy összepakolsz és elmész. Ez nem költözés, mondod nyugtatás gyanánt vagy inkább hogy mondj valamit. De ez a közlés csak egy újabb, rád oly igen jellemző, a lényeget elkendőző, senkit sem bántó vagy sértő kétségbeesett időkérés. Csak…..
Csak az ember ír Milyen volt? 2013.02.01 16:52:45
Milyen volt, az kérded? Mint egy ökölcsapás, egy ütés pontosan oda, ahol a legjobban fáj. Könnyű volt eltalálni: megmutattam, hol az a pont, ahol vékony a csont. Milyen volt? Mint egy kutyának a felismerés, hogy akit a legfontosabbnak hitt, az árokba hajította. Olyan volt,…..
Az a sok félreértés, a ki nem beszélt sérelem, az odavetett szavakból fakadó félelem, a legközelebb megbeszéljük mögött húzódó neheztelés, a folytonos hiányérzet, majd az ölelés, ami épp olyan, mint a vágyakozás kerítése mögé zárt emlék, a folytonos fenn és…..
Lehetetlen hangsúlyozni elégszer: a szerelmemet leszopta a középszer. Csak az alany és az állítmány, vagy magában az állítmány és tárgy  közlése lényegtelen információ. De ebben a hármasban így, annyira nincsen ráció, hogy ez rést ütött az…..
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és…..
Emulgeator 2013.01.26 12:13:16
@Egyallampolgar: Visszaolvastad, amit írtál? A posztoló nem ért a légi közlekedéshez, majd minden állításával egyetértettél. Furcsa dolog vitatkozni veled.
Csak az ember ír Sehol se vagy 2013.01.24 09:12:34
Hozzád indultam. Csak az állomás nevében voltam biztos, és hogy vársz valahol. Hideg volt, szeles, hajnal. Az mondtad nevetve még tegnap, teát is kell majd hoznod, hogy meg ne fagyjak. Elhúzott mellettem a vonat utolsó ablaka, sehol se vagy, sem te, sem a tea. Csak a hajnali szél…..
Csak az ember ír Lecsupaszítva 2013.01.24 08:44:54
Meztelenül akartál látni, dísz és festék nélkül. Közel hajoltál egészen, hogy lásd a ráncokat a szemem sarkában: vajon a nevetéstől vannak-e, vagy az erőfeszítés vagy csak a kor miatt. Nézted a szám szélét, rajta a remegést, az államon a heget és hogy miért van…..