Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frh

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Ha a borongós november végi időjárás felkelti egy nőben a flörtvágyat, annak számtalan megnyilvánulási formája lehet. De ha a barátnőd más hapsikkal csetel, még ha nincsenek is megcsalási szándékai, azért legyen tisztában azzal, hogy a másik félreértheti a dolgot.      …..
                        „Szemét dolog lenne tőlem, ha mielőtt kilépnék ebből, már elkezdenék ismerkedni ez idő alatt?” - Egy három éves házasság került most válságba az asszony elhidegülése miatt, és Levélírónk azon gondolkodik, hogy a sok otthoni flegmázást egy másik nővel kötött ismeretséggel…..
                       Ha a pasidnak annyit jelent a kommunikáció, hogy csak az exeiről beszél, hozzájuk mér, vagy épp azt meséli, hogyan bántak vele, az elég egyoldalú. De még ha ezek után is ő érzi magát áldozatnak, hasznosabb lenne új albérlet után nézni.                                  …..
                       A barátnő szívesen összeköltözne a pasijával, mindössze egy dolgot szeretne megúszni, nevezetesen azt, hogy az életük fele arra menjen el, hogy a barátja összes rokonát végig látogassák. Kinek a feladata új barátokat szerezni?                                   Fedezd fel…..
                       „A szerelem megvan, nem is az a célom, hogy elrettentsem, de rossz szokásokat nem akarok szó nélkül elnézni.” - Az alaptermészet nem olyan dolog, amin könnyen lehetne változtatni, ezzel Levélírónk is tisztában van, viszont ha egy pasi az ismerkedési fázisban képes uralni a…..
                       „Akivel eddig összejöttem, olyan volt, mint én: keményen dolgozott, de a jövedelmét elsősorban önmagára költötte” – Levélírónk lassan betölti az ötvenet, és bár nem sokat remél már, viszont pontos rálátása van a múltban elkövetett hibáira és elszalasztott lehetőségeire.      …..
                       Mennyi lábadozási idő jár egy hosszú, magányos időszak után? Levélírónk hálás, hogy kirángatták korábbi állapotából, azért viszont aggódik, hogy a társ nélkül töltött időszak alatt kialakult szokásait nem tudja csak úgy levetkőzni és emiatt lesz dobva.                …..
                       „Nekem is van hobbim, neki is. Ő beleszólhat a dolgaimba, fordítva nem mehet. Ha most még nem is, de később ebből lehet egy folyamatos belső feszültség” – És erre már most is vannak jelek, például egy kötözködő anyósjelölt, és a barátnő olyan kijelentései, hogy a férfiakat…..
                       A barátnő még a szakítás után sem érti, hogy mitől tűnt el a pasija ilyen hirtelen, amikor minden olyan szépnek látszott. Rideggé vált, idegenként viselkedett Levélírónkkal, ráadásul azóta a Facebook aktivitása is nulla. Pedig nem volt veszekedés, se különösebb konfliktus.  …..
Frh 2022.10.07 13:02:05
@aendre81: Arra gondoltak a nagyobb érdeklődésük korában, hogy majd jó leszel valami másra is, nemcsak baráti kapcsolatra. Aztán amikor rájöttek, hogy ez nem fog menni, már nem voltál érdekes és leépítettek. Tipikus önző viselkedés.
                       Posztolónk régebben még azt hitte, hogy 38 évesen már családja lesz, ehelyett még mindig keresgél, mint egy 21 éves. Nem érti, mi a baj, mert amint ő érzelmet nyilvánít, a csajok eltűnnek. Az érzelmek zavaró tényezők lettek a párkapcsolatoknál?                          …..
Frh 2022.09.27 13:15:13
@God Harald: Bizony butaságot beszél. Ismerek olyan nőt, aki egyedül neveli a kislányát, aki most ment iskolába, szóval jó sok pénz kell ahhoz is. És mégis el tudja tartani. Nem fagynak meg télen és nem halnak éhen.
Ha bírta volna, még egy második gyereket is eltartott volna, csak nem elég magas hozzá a fizetése. Így viszont, mivel a faszi, aki csinálta a gyerkőcöt (direkt nem nevezem apának, mert nem az) lelépett, örökbe kellett adnia a második gyermekét. Szerencsétlen azt gondolta, hogy a faszi kitart mellettük/a saját gyermeke mellett. Hát nem, felhívta a családsegítőt és lelépett.
Még az is benne volt szerintem, hogy utolsó emlékként meg akart szabadulni a kisfiútól, mert meggyűlölte az apját.
Arról nem tudok hogyan esett teherbe, direkt vagy véletlenül, az még árnyalhatná a képet.
Persze lehetne itt kiforgatni a történteket, hogy csak apát keresett a kislánynak, stb. de az itt lévő nőgyűlölőknek még azt sem hiszem el amit kérdeznek. Több elvált férfi is van itt, aki hétvégi apuka lett. Elég elolvasni ehhez a legutolsó hónap néhány posztja alatti kommenteket, máris lejön belőlük, hogy a válásuk óta utálják a női nemet úgy un block. És az ilyenek minden egyes történetben a saját igazukat próbálják sulykolni. Szánalmas.
                       Levélírónkat eddig teljesen másféle férfiak vonzották, inkább a határozott, irányító típusok, akikkel mindig egyszerű a képlet, nincs túl sok lelkizés, vagy bonyodalom. Most azonban esélyt adott egy feminin, romantikus típusú pasinak, aki az élete legnehezebb időszakában…..
                       Ha egy kapcsolatot masszívan energiaigényesnek érez valaki, és már inkább fárasztó és kötelező rutin számára, ha nem úgy éli meg, mint egy közös feltöltődést, egy olyan dolgot, ami mindkettejüket építi, az teljesen hiábavaló.                                  Fedezd fel…..
                       „Ha a szerelmet is lehúzzuk az üzleti szempontok és a materializmus szintjére, az csak a szexuális izgalom fakulásáig fog tartani” - Egy tanulságokban bővelkedő gigaposztot kaptunk, amibe elég sok téma lett sűrítve. Megtudhatjuk többek közt, hogy az empátia teljes hiánya a…..
                       „Feljött hozzánk egy barátnőm, és újságolta, hogy esküvője lesz. Ő hallotta az egészet, de mivel a csaj sietett, csak az előszobába jött be, ő pedig még köszönni sem jött ki” – Abban a közegben, ahol a barátnőd az egyik pillanatban magát szapulja, a másikban meg…..
                       „A múlt lezárásához annyit fűznék hozzá, hogy nem lehet lezárni, mert a jelen arra épül, bocs. A múltad mindig az életed része lesz” – Amikor már otthonosan mozogsz a netes randik világában, óhatatlanul kialakul benned egy összkép: magadról és másokról ugyanúgy.      …..
                       „Sok mindent megéltünk már együtt, de se neki, se nekem nem kellett küzdenünk egymásért annyira” – Ebben a kapcsolatban kevés dolog működik, a két fél mégis ragaszkodik egymáshoz. Ha nem a korkülönbség a probléma, vagy az, hogy a pasi megveti a divatot és szeret napokra…..
                       Posztolónk értetlenül áll kortársaival szemben, akik szeretik elfelejteni, hogy hány évesek. De hiába gyorsult fel a világ, és hiába semmi sem a régi már, azért ne dobjuk ki a méltóságot a kukába.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
                       „Elment egy buliba, ahol 30 ezret hagyott ott, ő se tudta, hogyan sikerült, szóval nem zsugori, ha úgy ítéli meg a helyzetet...” - A csaj szinte mindenben különbözik a pasitól, de két év szünet után újra esélyt adna neki, csak mert az ex azt állította, megváltozott: már nem…..
                       „Látom a sebezhető oldalát is, látom, hogy szerethető lenne. Nehéz őt elfelejteni, minden üzenetére válaszolok" - Levélírónk a korábbi kapcsolatát próbálja feldolgozni, amikor képbe kerül egy rámenős srác, aki nagyon hajt rá, ám a nő sejti, hogy nem működne hosszútávon. De…..
Frh 2022.06.13 12:56:15
@szeme közé, laposan!: Ez tényleg az a női hülyeség, hogy na majd én megváltoztatom! Fenét változik meg. Egyet vagy párat dug veled és megy tovább, széles a választék.
Ha te is így állsz hozzá, hadd szóljon! Ha nem, akkor felejtsd el!
                       … ehhez még hozzájön az is, hogy irritáló pasihaverokat tart, szórakozóhelyen simán beszól a kidobóembereknek, ugyanakkor elvárná, ha más pasi miatt szakítana, hogy simán fogadják vissza őt, ha a dolog nem működik. Kinek ne kéne egy ilyen nő?                            …..
                        „Ha ő ezt a szabadságot megengedi magának, akkor én is megtehetném. Csakhogy nem akarom, mert nem ezt keresem” – A pasi nem kívánja nyirbálni a barátnő szabadságát, amikor haverozik, bár köztudott, hogy egyetlen bepiált férfit sem hátráltat az a tény, ha valaki foglalt.    …..
                       „A másik, amit pasiknál nem értek: miért hivatkoznak példákban az előző kapcsolataikra, amikor azoknak tudtommal vége van már?” - És ez csak egy a sok izgalmas kérdés közül. Amikor a pasid a hibás csokiválasztáson ugyanúgy kiborul, mint amikor nem kíséred el horgászni, a…..
                        A negyvenes barátnő bevallja, hogy még élni szeretne és bárkivel lefeküdni, ha egy bulihelyzet úgy hozza, ám azt is megjegyzi, ha a párja emiatt elhagyja, hitvány alak. A pasi visszataszító lelkesedéssel megy bele az alkuba.                                  Ha esetleg…..