Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voicesimhead

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hormonális megbetegedés, amely ma Magyarországon minden tizedik nőt érint. Egy olyan anyagcserezavar, amelyet a vezető meddőségi okok között tartanak számon. Egy több szervre kiható, bonyolult tünetegyüttes, amely a nők családalapításhoz fűzött reményeit olykor teljesen a földig tiporja. Rosta…..
Némi akril, egy kis fekete filc és határtalan képzelet. A Gödöllőn élő Vörös Eszter Anna képeit egyszerre járja át az álomszerűség és a spiritualitás, amelyeket mintegy saját naplójaként tart számon. Mikor vetted először kézbe a palettát és az ecsetet?  – Az első alkotásom 2014 januárjában egy…..
Volt gond az önbizalmammal, többször, sok helyzetben, különböző emberi kapcsolatok során és az élet más és más területein. Kezdve a testvéri viszonytól az iskolán át a párkapcsolatokig. Ez persze lehet, hogy nem látszott, valamit mindig előhúztam a tarsolyomból, hogy leplezzem, de attól még így…..
voicesimhead 2019.02.14 13:04:07
Kedves @Terézágyú: Elég siralmas képest fest magáról, ha így tudja összefoglalni a bejegyzés mondanivalóját. Szerintem olvassa el még egyszer. Akkor majd talán megérti miről szól.
(Terézágyú, 0 bejegyzést írt és 16790 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. Szívesen olvasnánk az Ön írásait is, nem csak a véleményeit.)