Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DimDimych

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legjobb Minecraft-kalandok olyan kiegészítők, amelyek célja a Minecraft világának kiterjesztése, hogy az kevésbé ismétlődő érzést keltsen azáltal, hogy sok új életközösséget, vaníliás biomvariációt, új kultúrákat és embereket, építményeket, romokat, rögzített szerkezeteket és állatokat, vagy akár…..
Az interneten számos olyan webhely található, amely a böngészőjéből közvetlenül elérhető mindenféle online játékterembe tartozik. És ha úgy gondolja, hogy mindegyikük kizárólag gyerekeknek szól, akkor nagyon tévedsz, mert a felnőttek is szeretik a friv játékok és mindenféle rejtvényt! Igaz, a…..
Töltse le az autók háttérképeit az okostelefonokról, egy nagy gyűjteményt autós háttérképekből, amelyeket az autók márkái osztanak meg, csak az autók legszebb képei, a szuperautók, a hangolt autók, a kultusz és így tovább. További háttérképek iphonetsu.com..
A játék részén a Ben 10 oldalon található. A tartalom teljes egészében a híres Ben Tennison sorozat főszereplőjére szentelt. Emlékeztetve ennek a fantasztikus akciófilmnek a töredékét, azonnal látunk egy tíz éves fiút, testvérét és nagyapját. A főszereplő nevét korábban megvitatták, de a nővérnek és…..
A gyermek játszószoba a kreativitás és a képzelet fejlesztésének helye. Ez a hely a tervezés végtelen lehetőségeit képviseli, de több gyakorlati kérdést kell figyelembe venni, mint például a tárolóterek és hasonlók. Olyan tér létrehozása, amely örömteli játékokra inspirálja a gyerekeket, csodálatos…..
Független spanyol stúdió Altered Matter talált egy kiadót a platformhoz, Etherbornhez. A stúdió debütáló projektje ugyanakkor lesz a FoxNext Games által kiadott első "idegen" játék, a 20. századi Fox részlege. A korábban tulajdonában lévő FoxNext stúdió Aftershock együtt a Marvel Entertainment-el…..
A Fireboy and Watergirl játékok már régóta meghódították a hatalmas felhasználói közönséget. Ahhoz, hogy végigmegyünk a játékon, össze kell állnod és segítened egymást. A valódi barátság és a kölcsönös segítségnyújtás által összekapcsolt tűz és víz nagyhatalom. Ez a verzió - Forest Temple, számos…..
Helló, kedves barátaim! Ma szeretnék veled beszélni a játékok egyik leggyakoribb problémájáról - csal. Segítségükkel a játékos korlátlan lehetőségeket kap, mindenféle teleporttól kezdve a csaló játék pénzneméig. Másrészt érdekesebbé válik a csalásokkal játszani. Szóval érdemes a Minecraft csal (és…..