Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DimDimych

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interneten számos olyan webhely található, amely a böngészőjéből közvetlenül elérhető mindenféle online játékterembe tartozik. És ha úgy gondolja, hogy mindegyikük kizárólag gyerekeknek szól, akkor nagyon tévedsz, mert a felnőttek is szeretik a friv játékok és mindenféle rejtvényt! Igaz, a…..
Töltse le az autók háttérképeit az okostelefonokról, egy nagy gyűjteményt autós háttérképekből, amelyeket az autók márkái osztanak meg, csak az autók legszebb képei, a szuperautók, a hangolt autók, a kultusz és így tovább. További háttérképek iphonetsu.com..
A játék részén a Ben 10 a igry-ben10.ru oldalon található. A tartalom teljes egészében a híres Ben Tennison sorozat főszereplőjére szentelt. Emlékeztetve ennek a fantasztikus akciófilmnek a töredékét, azonnal látunk egy tíz éves fiút, testvérét és nagyapját. A főszereplő nevét korábban megvitatták,…..
A gyermek játszószoba a kreativitás és a képzelet fejlesztésének helye. Ez a hely a tervezés végtelen lehetőségeit képviseli, de több gyakorlati kérdést kell figyelembe venni, mint például a tárolóterek és hasonlók. Olyan tér létrehozása, amely örömteli játékokra inspirálja a gyerekeket, csodálatos…..
Független spanyol stúdió Altered Matter talált egy kiadót a platformhoz, Etherbornhez. A stúdió debütáló projektje ugyanakkor lesz a FoxNext Games által kiadott első "idegen" játék, a 20. századi Fox részlege. A korábban tulajdonában lévő FoxNext stúdió Aftershock együtt a Marvel Entertainment-el…..
A Fireboy and Watergirl játékok már régóta meghódították a hatalmas felhasználói közönséget. Ahhoz, hogy végigmegyünk a játékon, össze kell állnod és segítened egymást. A valódi barátság és a kölcsönös segítségnyújtás által összekapcsolt tűz és víz nagyhatalom. Ez a verzió - Forest Temple, számos…..
Helló, kedves barátaim! Ma szeretnék veled beszélni a játékok egyik leggyakoribb problémájáról - csal. Segítségükkel a játékos korlátlan lehetőségeket kap, mindenféle teleporttól kezdve a csaló játék pénzneméig. Másrészt érdekesebbé válik a csalásokkal játszani. Szóval érdemes a Minecraft csal (és…..