Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hadi*

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utóbbi napokban megint sok játékajánlót kaptam, benne elég sok ingyenes programról. Hogy "Töltsd le szoftverbázisról" meg egyebek...Az az igazság, hogy ingyenes játékokkal nem foglalkoznék. Ennek oka egyszerű. Ingyenesek. Persze azok között is van nem kevés igazi vacak,…..
Szilveszteri különkiadásom kapcsán (ami idén is lesz, megint spéci videóval) ugyebár ígértem egy fagyit annak, aki képes végigvinni az Aztec Challenge-et legdurvább fokozatban. Eddig nem jelentkezett senki és őszinte leszek, nem is lepett meg ;) De Kami küldött egy e-mailt, ahol…..
Ez is egyike azoknak a játékoknak, ahol csak akkor tudod meg igazán, hogy mitől rossz, ha te is kipróbálod. Félek, hogy nézve annyira nem érződik a mérhetetlen értelmetlensége, szóval bízzatok meg bennem. Vagy csak nézzétek meg a Gamespot 2 pontos értékelését. És megint…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.10.13 10:04:12
Az új videó más stílusú lesz, mint az eddigiek. Remélem jól fog elsülni a dolog, jelenleg még tart a készítési folyamat, majd később rájöttök, hogy miért nehezebb így elkészíteni.Egy olyan játék lesz, amit szerintem mindenki látott már a polcokon, de alig játszott vele…..
Vajon melyik általam bemutatott játékot árulja egy neves cég a honlapjukon 9588 forintért?MegfejtésEbben már csak az a vicces, hogy én 990-ért vettem a számos boltban... Ajánlotta: RicsiAz összes videó a vasárnap talán már fenn is lesz, jövő héten aztán jöhet az új anyag. Az a…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
Két eszméletlen jó videót kaptam Memphistől és Kextől. Az elsőben egy érdekes BMX-Challenge-et csodálhatunk meg, a másodikba meg becsempészték (igen ötletesen) az egyik legviccesebb magyar internetvideót(szerintem). Nagy kedvencem, így prezentálva meg még tutibb! Köszönöm…..
Stellát nem szabad/lehet megölni, csak a kocsmában. Ahogy lehetett látni egy videómban, ha a csodálatos felbukkanásánál megölöd, te is megdöglesz mint a sicc... Csaba kiderítette, hogyan lehet végezni a bányarémmel. A kulcsszó: Pia ..
Legalábbis a Goldenblog zsűri szerint. Köszönöm az elismerést és köszönöm azoknak, akik beneveztek. Bevallom őszintén, el is fejeltettem, hogy van ez a díj. Mondjuk ha tavaly nem nyertem, akkor most miért lett volna másképp? :)A videós díjára azért majd igyekszem gondolni. Az…..
Sajnos nem jött össze az egyesített Deathbringer/HEAT. Max úgy lehetett volna, ha lecsökkentem a minőséget, de azt nem akartam. Így megint darabokban van, de a Los Gauchos üzenet legalább már rendesen néz ki. Naponta töltöm fel a videókat, remélem jövő héten már fenn lesz az…..
Tökre örülök, hogy végre valahára valamiféle kapcsolatot sikerült kialakítani a legendás forgalmazóval. A kommentek közé írt a kedves ügyintéző egy kommentárt, ha valaki nem olvasta volna, itt a szöveg.Azt hiszem ideje kicsit helyrerakni a dolgokat, mivel lassacskán valamiféle…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.06.30 14:24:00
A következő bemutatandó játéknak a mentési rendszere szerintem még a "Heat of War"-ét is veri... A jelenetek felvétele egy abszolút rémálom, mert nem lehet szinteket az elejéről kezdeni, csak ott ahol befejezted, vagy kezded a leges legelejéről!És elsőre nem tudhatom,…..