Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Algo

1 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt heti mosógépszerelős sztori után érkezett ablakszerelős is. (Itt ragadná meg a Homár az alkalmat, hogy gratuláljon lelkes kommentezőcsapatának, akik láthatóan sokat tettek azért, hogy a poszt Googleben az első találati oldal aljára vagy környékére kúszott.)…..
Az utóbbi hetek slágerszemétsége a válságra, azon belül az elszabadult euróárfolyamra hivatkozással történő áremelés az utazási irodáknál. A zsáner nagymestere a Neckermann, akinek egyszerűen nem állhat elég alacsonyan az euró ahhoz, hogy ne hazudjon és a lehetséges utolsó…..
Algo 2009.05.27 12:53:29
@az igazi, az egyetlen mamapicilánya/mpl:

Nem erted a lenyeget: Azert indulas elott meg lehet nezni az eselyeket a tiszta egre, plane egy sivatag felett ahol oly sok termeszeti dolog nem tudja befolyasolni....

es a lenyeg az az hogy a Neck. elismerte hogy igy nem volt korrekt, csak elso blikkre haritottak jo szokas szerint.

Algo 2009.05.27 13:02:59
@hatesz:

Egy kicsit ellenkeznek ezzel a "kotott" ebedeles dologgal All inc.-nal: Pont az a jo az All Inc.-ban hogy naponta vagy 5-8x szor van lehetoseged enni: Reggeli, tizorai, ebed, snack,vacsi, esti snack, ejjeli kaja, sutik elszorva.....

En nagyon dijjaztam ezt a modszert amikor kwedven szottyant akkor mindig volt epp mit enni, es ami nagyon megerte nekem hogy allandoan tudtam inni a dog melegben (ertsd kb 10 percenkent), finomt, kedvemrevalot

Persze az All inc. minden helyen mast foglal magabe, errol erdemes tudakozodni elore.
Dánok (By Far ügynökség) csinálták ezt a majdnembiztos, hogy scamet...
Algo 2009.04.21 22:22:29
Fantasztikus utóélete van a Belváros közepén kitört parkolótűznek, amiről a benzinkút fölött lángoló Mercedest oltó Naiv Ügyfél számolt be a Homáron. Ha valaki nem olvasta volna: miközben lángolt, majd fojtogató füstöt árasztott a kocsi, és odabent semmiféle tűzjelző nem…..
Nem mindennapi eset, hogy egy olyan bank követeljen pénzt az embertől, melynek már nem is ügyfele. Fél éve elszámoltak valamit...ehhez csak gratulálni lehet. Talán újabb fél év kell, hogy arra is rájöjjenek, a most értesített ügyfél nehezen helyezné el a kért összeget a…..
Azt hiszem sok szöveg nem kell az alábbi videohoz, minden lokoszt utas megküzd a ruhák bőröndbe préselésével. Van egy szerkezet, (amit amúgy egyes tévéshopok jó pénzért árulnak) mely otthon negyed óra alatt összerakható és talán megkönnyíti a ruhák korában tartását :)…..
Már régóta tudjuk, hogy a kockázatok és mellékhatások tekintetében feltétlenül meg kell kérdeznünk kezelőorvosunkat, de vajon az internetes egészségügyi információknak nem lehet valamilyen mellékhatása? A Microsoft Research most novemberben publikált kutatási eredménye szerint…..
Vagy már megint a végtelen valószínűtlenség hajtóművét izzították be az RTL Klubnál, vagy asztrológust alkalmaznak a programtervezéshez. Mert mégis, hogy lehet, hogy Imi pont aznap kezd el nyomozni a hamis rokkantkártyák ügyében a Mátyás téren, amikor rabosítják az RTL Klub…..
Mostantól néhány kattintással a webről tudsz faxot küldeni, sőt saját telefonszámodon fogadni is tudod a neked küldött faxüzeneteket. Nem kell hozzá telefonvonal, faxkészülék, papír vagy toner sem, az Indafax a számítógépedről küldi el a kimenő faxaidat és tárolja,…..
Múltkori cikkünkre megérkezett egy továbbgondolandó reakció, amiből kiderül, miért rohadt nehéz az amerikai foci Magyarországon. Egy meccs rendezési költésge fél millió forint, ami egy amatőrsportnál hatalmas összeg. De az látszik, egyre többen akarnak játszani, amihez még…..
Meghökkentő hírt közölt egy gazdasági napilap ma reggel, egyben választ adva arra a rejtélyre, hogy miért nem volt jelen tegnap Veres János pénzügyminiszter a nagy jelentőségű IMF-EU-Világbank segélycsomag részleteinek ismertetésekor. "Grandiózus kínai tervek esetleges…..
Algo 2008.10.30 15:29:47
"stoppard · forint.blog.hu 2008.10.30. 15:16:36
algo, egyik dollár, másik euró... "

Hat ezaz....1 usd kb 0.77 eur

" kamikaze boci · www.egermuzeum.hu 2008.10.30. 15:25:37
stoppard
"algo, egyik dollár, másik euró.."
A címben meg forint van, akkor most?
"

Na ez meg a masik fele...:-)
Szegénység blog 100 Ft zsebpénz 2008.10.20 11:00:00
Mire elég a napi 100 Ft költőpénz? Nővéreméknél fogok kapni reggelit és vacsorát. Én rendszerint nem reggelizem, tehát ha reggel készítek egy szendvicset, akkor azt elpakolom, és ebédidőben megeszem. A 100 Ft-ot elsősorban váratlan kiadásokra szánom, meg arra, hogy ne pisiljenek…..
Sarolta és Sándor 32 percig figyelte, ahogy a bank gyanúsan kevés számú ügyintézője dohányzik, beszélget és minden mást csinál, csak nem ügyet intéz. Kérdésükre sem derült ki, hogy mikor kerülnek sorra, bár a sorszám előtt nem várakozott előttük senki. Múlt hét hétfőn…..
Elég sok magyar sajtótermék nyomtatott vagy virtuális hasábjain olvastam mostanában, hogy az elmúlt 3 hónapban majdnem felére zuhant az olaj ára a világpiacon, itthon meg az a szemét MOL alig mérsékelte az üzemanyagárakat. Az állítás első ránézésre igaz, hiszen a WTI típusú…..
Új munkahelyemen általam rég nem használt csodaszerek kerültek a kezembe. Vízkőoldó, antibakteriális zsíroldó, foltmentes ablaktisztító, szőnyegtisztító, megezmegaz. Aztán jómódúéknál is beújítottam.Történt ugyanis, hogy tegnap a fürdőszoba takarítására került a sor.…..
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..
Azelőtt rendszerint háromhavonta vágattam egy új frizurát, mindig változó árnyalatokkal a szőkétől a vörösig. Általában 6-8 ezer forintot fizettem érte. Aztán az új anyagi körülmények miatt itthon igyekeztem visszafesteni az eredeti hajszínemet, kín volt kivárni mire lenőtt.…..
Cseh Laci, mint tudjuk aranyat ero olimpiai ezustjeiert 60 millio forint jutalmat kapott. Nehanyan soknak tartjak, nehanyan kevesnek. Aki soknak gondolja szamoljon velem, hogy ezzel egyutt sem verheti meg Phelpset a londoni olimpian.Phelps, mint tudjuk, napi 12.000 kaloriat visz be. Az 300…..
Letesztelve Legyél Te is teszter ! 2008.08.09 21:11:00
Kipróbáltad már a legújabb körömlakkot, ami sose pattog le, vagy megvetted már a legújabb borotvát? És? Bevált? Vagy úgy érzed megint bedőltél a reklámoknak? Segíts nekünk, hétköznapi embereknek a választásban, írd meg a véleményed!   Üdv, Letesztelve Csapat…..