Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horvathimi2

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Massimiliano Allegri nyilatkozott a Fiorentina elleni 1-1 után a DAZN stábjának, s a mester nem titkolta, győzelmet várt csapatától, miután a vendégeknek a vezetés megszerzése után adott volt a lehetőség az előny növelésére. A mester azonban az értékelést az inkább a védekezésről szóló második…..
horvathimi2 2022.09.05 10:50:34
Sziasztok!

Régóta olvasom a blogot, de ritkán írok véleményt. Most megteszem, mert az elmúlt 2-3 évet látva megfogalmazódott bennem egy-két dolog. Szerintem az, ahogy alakultak a dolgok teljes mértékben a vezetőség hibája. Igazából kicsúszott(vagy elengedték) a kezükből az irányítást. Mert az, hogy most már sorozatban harmadik edzőnél nincs konstans teljesítménye csapatnak(játékostól/edzőtől függetlenül), az elfogadhatatlan. Az, hogy úgy mennek ki a játékosok a pályára bizonyos meccseken, mintha valami kis csapat lennének. Vagy szimplán csak azt hiszik, hogy azért mert Ők a Juventus, ezért biztos győznek a pl. Sampdoria ellen. Mint tudjuk ez nem így van. Ilyenkor kéne a vezetőségnek szigórúan fellépnie és megragadni az edző/ játékosok tökét. Megmondani nekik, hogy ez nem méltó klubhoz és kapják össze magukat, mert különben súlyos következmények lesznek. Elsődlegesen azt gondolom, hogy csak anyagilag lehet ezeket az embereket(edző/játékos) megfogni, mert ma főként ez motiválja őket. Biztos vagyok benne, hogy a megkötött szerződések ellenére van olyan jogi kis kapu, ami alapján az ilyen trágya teljesítmények miatt lehetne bérmegvonást alkalmazni. Hiszen a klubnak is megvannak az érdekei és nem csak szobanövénynek hozza ide a játékosokat, meg az aktuális edzőt. Mert jelenleg kb ez így néz ki. Eredmények is kellenek!
Talán most a Roma elleni meccs előtt lehetett ilyesmi, mert nagy volt a kontraszt mindenben a Samp ellen meccshez képest. Az meg, hogy ezután jön két ilyen meccs, ahol alig csinál valamit a csapat, az jól mutatja, hogy ezt hagyják nekik.
Én azt gondolom, hogy azért történhet ez meg, mert Agnelliék szarnak bele. Ezt azért hagyják, mert elkényelmesedtek és elbízták magukat. Mondhatni azt érzem, hogy jóllakottá váltak és pont ugyanezt érezni a aktuális játékosokon és edzőn is(tisztelet a kivételnek).
Addig míg nincs gatyába rázva a vezetőség jöhet bárki(edző/ játékos). Mindig ugyanez a hullámzó szar lesz. Ez volt Sarrinál is a bajnoki cím ellenére is. Ugyanez volt szegény Pirlónál, aki azt gondolta majd Ő elhozza a forradalmat, de hát Így nem lehet. Allegri utolsó bajnoki címénél is ugyanez volt már.
Szóval, szidhatjuk a csapatot, edzőt, szertárost, stb.(nyilván teljesen jogosan), de a fejétől bűzlik a hal.
Továbbra sem közelednek az álláspontok a Juventus és a klub argentin támadója, Paulo Dybala között, s a Tuttosport állítása szerint, mivel 5 millió euro a távolság a felek között, egyre kevésbé valószínű, hogy megszületik a megállapodás az ügyben. A játékos hónapok óta egyeztet a klubbal az új…..
horvathimi2 2020.11.15 13:53:59
Sziasztok!

Többségében csak olvasni szoktam a blogot, de most írok, mert szánalmasnak tartom azt, ami itt megy az utóbbi időben Dybala kapcsán. Felháborító ahogy beszélnek itt páran róla( tisztelet a kivételenek). Tisztában vagyok a hiányoságaival, de azért rakott már le annyit asztalra, hogy ne ezt érdemelje a szurkolók részéről. Annak ellenére mondom, hogy nem konstans a teljesítménye és vannak hiányosságai, de még így is jóval többet adott a teljesítményével a klubnak, mint jó néhány jelenlegi és volt kezdő játékosunk.
Amúgy meg sokak által agyon istenített Ronaldo teljesítménye is hullámzik és nem kicsit amióta itt van. Semmivel nem kiegyensúlyózottabb mint Paulo. Amúgy meg sokkal több nagy meccset Ő sem döntött el számunkra és nem hozott semmi olyan címet a csapatnak, ami nélküle ne lett volna meg. Ezt azért sokan elfelejtik. Viszont simán építenék a csapatot egy 36 éves játékos köré. Vicc az egész!
Amúgy meg Dybala hónapokig sérült volt. Még csak most tért vissza és keresi a formáját. Van ilyen, még a legnagyobbakkal is előfordul ez nem is egyszer. Ezért nem kéne valakit eladni azonnal. A Lazio ellen látszott, hogy az egészségi állapota sem 100%.
Felépül teljesen és megtalálja a formáját, csak egy kis idő kell neki. Aztán mindenki örülni fog, hogy itt játszik. Addig kellene egy kis türelem. Tudom mindenki frusztrált a jelenlegi helyzetben, de azért két lábbal a földön kéne maradni. Nem pedig azonnal elővenni ezt a tipikus magyar negatív szemléletet.
Jó helyen van itt Dybala és sok örömet fog még okozni nekünk. Ezzel nem támadni akarok , csak nagyon zavar ez a negatív hangulat, ami itt kialakult. Béke és Forza Juve! :)
Maurizio Sarri az Inter elleni 2-0-s győzelmet követően magyarázattal szolgált a taktikára vonatkozóan, és elmondta, hogy Paulo Dybalát szándékosan megsemmisítő cserének tartogatta. „Egyeztettünk a munkatársakkal a minap a kezdő tekintetében, mert ha Juan Cuadradót a támadó hármas részeként…..
A Juventus talán Gonzalo Higuaín nélkül lesz kénytelen megütközni a SPAL csapatával idegenben, miután Pipita kihagyta a mai edzést hátfájdalmak miatt. Pipita kapcsán lumbágóról írnak a lapok, állítólag olykor felüti a fejét a probléma a csatárnál, a klub hivatalos bejelentése szerint a J Medical…..
horvathimi2 2020.02.20 08:57:11
@del pipi: Én is egyet értek @Joseph Toser: véleményével. Viszont nagyon jól hangzik ez a "CR formában" van dolog. Tényleg így is van? Vagy inkább máshogy kérdezem. Milyen áron van formában?
Szépek ezek a számok amiket produkál, csak igazából nem vagyunk sokkal előrébb vele, mert a többi támadó alig rúg gólt. Ez a 20-25 gól( nem tudom a pontos számot) amit rúgott tőle minimum elvárható szint. Pláne ilyen magas fizuval és vételárral.
Sokkal aggasztóbb az, hogy amíg Ő nem volt formában a csapat többi része sokkal jobb képet és formát mutatott. Szerintem a játék is jobb volt valamivel. Mióta Roni elkapta a fonalat azóta a többiek szenvednek(pl. Dybala, Higu). Annyira látványosan arra van kihegyezve a játék, hogy Ronaldoval gólt kell rúgatni, hogy az már fájó. Csak a fő gond az, hogy ez ennek a csapatnak nem igazán megy és nem a játékosok képességei miatt. Teljesen egysíkúvá és görcsössé vált a játék. Dybala pont addig volt formában, amíg Ronaldonak nem ment. Azóta Ő se úgy tolja és ez nem hozzá állás kérdése. Szerintem Higany is ennek issza meg a levét. Sokkal jobban tolja Ő is, ha nem CR van mellette.
Sokan írták itt, hogy a csapatnak fel kéne nőni a portugálhoz, de szerintem nem ez a gond. Ronaldo jelenlegi formája nem az egyéni kvalitásai miatt van, hanem azért, mert tolva van. A csapat nélkül nem rúgott volna 20-25 gólt, de lehet még tízet sem. Szóval nincs mihez felnőni. Az alázatát elismerem, de az hogy húzóember lenne a pályán azt nem. Nem látom azt, hogy fel szántaná a pályát, kivenné a részét a csapatmunkából. Elismerem mérkőzéseken belül vannak ilyen momentumai, de csak percekig tart ez nála, aztán ismét jön a lézengés. A másik ami miatt nem látom húzó embernek, azok a hisztizései. Ez nem az akarásról szól. Lehet Ő így fejezi ki magát, de szerintem ezzel inkább bomlasztja a csapatot, mint segítené.
Ezért az egészért nem hibáztatom Roncit, mert Ő ilyen. Ezt tudtuk. Ez működött Madridban, de az egy teljesen más közeg, kúltúra és játékfilozófia. Ott kellett volna maradnia. Oda illett igazán.
Nem a Juventus nem kompatibilis Ronaldoval, hanem pont fordítva. Ez a vezetőség hibája, mert amikor leigazolták, akkor ezeket a szempontokat vagy nem vették figyelembe, vagy elvakították őket a dollár jelek.
horvathimi2 2020.02.20 14:22:15
@Norbis85: Ez igaz amit mondasz. Talán, ha egyet harcolt ki Ronaldo abból a hétből, amit rúgott ebben a szezonban. Amúgy Dybala semmivel nem rúgja rosszabbul, mint Ő. Ugyanolyan magabiztos és jó ítéletvégrehajtó és szerintem még találnánk pár játékost a keretben, aki erre képes lenne.
Még egy kis csemege ehhez. A Fiorentina ellen rúgott két büntit Roni. A másodikat eszébe nem jutott volna átadni Paulonak, pedig akkor a kis argentinnak is kellett a gól. Míg Dybusz az Udinese elleni kupameccsen át adta a második büntetőt Douglas Costának, mert tudta, hogy szüksége van rá.
horvathimi2 2020.02.21 11:50:40
@del pipi: Az elején Én is meglepődtem, hogy szó nélkül marad ez a vélemény nyilvánítás, de csak beindult. :D
@Il Principino: Tény, hogy Dybala túl bonyolítja néha és emiatt nem szerez gólt, de azt is észrevettem, hogy olyankor már nagyon frusztrált, mert már egy ideje nem szerzett gólt. Ebben lenne még hova fejlődnie. Viszont azért nem egy olyan meccse volt Ronaldonak mióta itt van, hogy 8 kapuralövésből szerzett 1 max 2 gólt. Szóval nagy átlagban Ő sem túl hatékony. Jönnek neki olyan meccsek is mint Nápolyban, de ebből van kevesebb. Szerintem Paulonak ennyi kapuralövés egy meccsen még nem kellett az egy gól megszerzéséhez.
@Rikoo: Azért annyira sok büntetőt egymás után nem hagyott ki Palika. Pontosan kettő volt az és ha jól tudom, azok miatt semmilyen kupát vagy címet nem bukott el a csapat. Azóta egyet sem hagyott ki és előtte sem. Szóval annyira nem rúgja Ő sem roszzul a büntiket. Sőt, ha összehasonlítjuk kettejük számait, azt lehet látni, hogy hasonló magabiztossággal lövik tizit.
Én nem "károgni" vagy "fanyalogni akartam. Szimplán csak leírtam, amit én gondolok az elmúlt időszakban történtek alapján.
Én nem kedveltem CR-t soha, de ha már itt van, akkor azt szeretném, hogy legyen haszna. Mert jelenleg ennek ebben formában nincs semmi haszna. Rúg 20-30 gólt, csak közben a fél csapat nem azt játsza, amit tud. Úgy lenne az igazi, ha rúgna 30 gólt és mellette a többi támadó is legalább elérné 15 gólt. Meg mondjuk a többi csapatrész is termelne valamennyit.
Nyilván ez nem feltétlenül az Ő hibája, de Én csak hozzá tudom kötni, mert jelenleg úgy néz ki, hogy két edzőnek is beletörik a bicskája a jelenlétébe.
A Juventus nehezen kiharcolt 1:1-es döntetlennel térhetett haza Milánóból az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzéséről, s most a bajnokságban kell megszereznie a három pontot. Ez távolról sem tűnik lehetetlennek, mivel papíron könnyűnek ígérkező meccs következik, az újonc és egyben kiesőjelölt…..
horvathimi2 2020.02.17 07:28:00
@Grinta:
Teljesen egyetértek azzal, amit leírtál. Annyit hozzá tennék, hogy túl sok labdát azért nem kap. Ahhoz, hogy valaki jó center legyen tömni kell jó labdákkal. Na nálunk ebből van a legkevesebb. A másik meg az, hogy igen, Higany lassú. De miért is kéne gyorsnak lennie? Ő a középcsatár. Neki nem félpályán át sprintelve kell megoldani a szitukat, hanem a kapu előtt.
A kérdésedre a válasz, senki nem fog centert játszani, ha Higu nincs. Senki nem fog bírkózni és küzdeni a védőkkel, mint ahogy Mandzukic tette, azért hogy másoknak legyen területe.
Továbbra is kitartanak a pletykák, amelyek szerint a Juventus egyik legfőbb nyári célpontja a csapat korábbi játékosa, Paul Pogba lehet, s az ügyeit képviselő Mino Raiola nem cáfolta, hogy a torinói klub megfelelő opció lehet ügyfele számára. Pogba rossz viszonyba került a Manchester United előző…..
Maurizio Sarri az Atlético Madrid elleni szoros győzelmet követően Paulo Dybala fontosságát emelte ki. A bianconero klubnak egy döntetlen is elég lett volna a csoportelsőség bebiztosításához, azonban Paulo Dybala csodálatos szabadrúgásgóljának köszönhetően mind a három pontot begyűjtötte az Öreg…..
horvathimi2 2019.11.27 14:44:24
Sziasztok!

Szeretném előre leszögezni, hogy amit most leírok, azzal nem akarok sem vitát gerjeszteni, sem okoskodni. Egyszerűen csak úgy látom, hogy eléggé nem objektív a megítélése szeretett csapatunk játékosainak itt az oldalon.
Szóval kezdeném Dybala elmúlt 1,5 szezonjával.
@Il Principino: Az amit Te leírtál, hogy tavaly Ronaldo nélkül lehet még a csoportból sem jutottunk volna tovább, az nem igazán helytálló. Azért mert Ronaldo 1 gólt rúgott, míg Dybala 5-öt a csoport meccseken. Két meccset döntött el Dybala, egyet Manchesterben, egyet pedig a Young boys ellen itthon(3gól), sőt svájcban is majdnem kihúzta a csapatot a szarból, csak Ronaldo abba is belekontárkodott ugyebár. Szóval azt hiszem tavaly Paulo Bőven segítette a csapatot a továbbjutásban, míg Ronaldo csak szenvedett.
@Rivendell: Szóval szerintem már nem lehet igaz, hogy La joya 1,5 szezonon át nem ért semmit.Mert ha nem rúg ötö a csoportban, akkor nincs Atletico elleni párharc se és így Mr Zselé sem "villoghatott" volna.
Amúgy meg az Atleti elleni továbbjutás nem Roni érdeme, hanem az egész csapaté. Az igazi csapatmunka volt, mint amilyen előtte 1 évvel Madridban. Csak annyi történ, hogy a portugálra jöttek ki a helyzetek. Azt a két gólt más is befejelte volna, akár a Horvát tank vagy Higu. A büntetőhöz is cak annyi köze volt, hogy Ő rúgta, de azt Bernardeschi harcolta ki. Büntetőt berúgni pedig nem csak Ronci tud, ha jól tudom....Igaz a sajtóban másnap úgy írták meg,hogy Ronaldo egymaga ejtette ki az Atletit és itt blogon is voltak olyanok, akik ezt hangoztatták, de szerintem itt semmi ilyesmiről nem volt szó. Ronaldo egymaga sosem döntött el meccset semelyik csapatában sem. Ő nem az a típusú játékos. Utoljára ilyet Ronaldinhotól láttam a Real ellen, de Ő szerintem egy kivételes zseni/thetség volt.
@JuventusFanatikus: Az meg, hogy ki hol játszott és miért játszott vagy nem játszott mindegy is. A csapat úgy ahogy volt, nem volt jó tavaly. Maximum csak 1-2 meccs erejéig. Nem Dybalával volt gond, hanem az egész csapattal. Ronaldo teljesítménye pedig nem volt jó csak Ő rúgta meg azkat a gólokat, amiket előtte Higuain vagy Palika. A tavalyi szezonban rúgtuk a legkevesebbet az elmúlt nyolc évre visszanézve. Nem emelkedett ki a csapatból egy kicsikét sem és ezért nem is értem az aranylabda jelölést sem.
@gomorra21: Sarri pedig nem Dybalat húzta ki a szarból, hanem magát. Amikor látod, hogy van egy ilyen játékosod, akkor nem fogod azt mondani, hogy jól van hülye gyerek ülj le aztán Fifázzál. Ő látta azt, hogy játszatni kell és hagyni kell játszani, nem pedig ráerőltetni dolgokat, amivel impotenssé teszed a játékát.
Amúgy szerintem kár a két játékost hasonlítgatni, mert nem egyforma játékstílus. Szerintem Ronci nem illik az olasz foci közegbe, inkább a spanyolba. Ettől függetlenül jó focista, de nem születet zseni.
Dybalanak jobban fekszik az olasz foci, de Ő megélne más bajnokságban is szerintem, mert zseni típus.

Forza Juve!
horvathimi2 2019.11.27 20:34:37
@Knob: Szerettelek volna téged is belerakni a hsz.-be, de kicsit sietősen kellett írnom.Épp dolgoztam.:D Szóval, mint láthattad teljesen egyetértek veled a témában és megértem a frusztráltságod is. Sajnos itt sokan előjogot adnak CR7-nek. Csak azt nem tudom miért? Hiszen itt még az ég világon semmit nem rakott le asztalra, max csak hisztit. A góljai nem hoztak semmi olyan eredményt(Bl cím), ami nélküle ne lett volna meg. Sőt tavaly már a kupát se sikerült megnyerni, pedig itt volt "minden idők legjobbja" is.
Én bevallom, hogy kicsit se kedvelem CR-t. Sose kedveltem és szerintem nála sokkal jobb labdarúgók vannak és voltak. Ezáltal sokallom az 5 aranylabdát is, amit kapott. Szerintem neki nem csapatsportban kéne szerepelnie, hanem egyéniben, mert aki ennyire egoista, az nem lehet jó csapatjátékos. Viszont azt elismerem, hogy akarat erőben és kitartásban egyedülálló. Csak ez már túl görcsös és erőltetett, amit rossz nézni.
Nincs azzal baj, hogy ezt valaki máshogy látja. Viszont az furcsa, hogy mielőtt Cristiano a Juve játékos lett nem örvendett itt ekkora népszerűségnek(inkább utálatnak). Legalábbis Én így emlékszem...Oké ötszörös aranylabdás, 4 Bl cím, stb. Ezért a tiszteletet meg kell adni neki, de ez alapján megítélni nem szabad, mert azt nem itt érte el és ahogy elmondta itt semmit nem mutatott még. Ez olyan mintha elmennél egy új munkahelyre és ott rosszul teljesítve azt várnád el, hogy ajnározzanak, mert Te bizony tíz évig vitted a hátadon az előző céget. Ez senki nem érdekel.
Szerintem Dybala sokkal többet tett le az asztalra, mint Ronci. Még ha mindezt hullámzóan tette is. Ennek ellenére úgy érzem itt sokan nem tisztelik Őt eléggé, míg CR-t túlzottan.

@gomorra21: Hát úgy látom nem vagyunk egy véleményen. Azért azt vicces olvasni, hogy Dybala azért lett ilyen jó ismét, mert Sarri sok labdás edzést tart.:D Előtte meg már a labdát sem ismerte fel...:D
Maradjunk annyiban, hogy Sarri nem azért váltott formációt, mert valami irgalmas szamaritánus, meg azért, hogy megmentse Paulo karrierjét. Csak és kizárólag azért mert látta mit tud a srác és azt is tudta saját magával és a csapattal szúr ki, ha csak padoztatja. Ezt még a vak is látta/látja és még csak edzőnek sem kell lenni hozzá.
"[...] Csak annyi történ, hogy a portugálra jöttek ki a helyzetek. Azt a két gólt más is befejelte volna, akár a Horvát tank vagy Higu. " Hát, haver, ez legalább akkora marhaság, mint hogy CR egyes egyedül nyerte meg a meccset." Erre csak a lenti linket ajánlom megtekinteni. Nem láttam, hogy Cé a híres rugóit érvényesítette volna bármelyik gólnál...
www.youtube.com/watch?v=cLfSpFg6Pxg

Szerintem a lényeg, hogy a csapat győzzön és ehhez jó formában lévő játékosok kellenek. Kell egy jó Ronaldo is, mert akkor végre a Bl esélyeink is jobbak lennének.

@del pipi: Próbálok szépen fogalmazni, mert szerintem az erőszak nem old meg semmit sem.:D Remélem most is sikerült ez.
Amúgy úgy látom, hogy mi egy húron pendülünk. Az eddig olvasott hozzászólásaiddal többségében egyetértettem.

Forza Juve!
A Lokomotiv Moszkva elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus bebiztosította, hogy ott lesz a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, így most már csak annyi feladata maradt a csoportkör végére, hogy megkaparintsa a D-csoport első pozícióját. A torinóiakat három pont hátrányból üldöző Atlético…..
horvathimi2 2019.11.26 19:47:36
@nedved924: Köszi a linket!
Te ezt telefonon szoktad nézni vagy pc-n? Csak azért kérdezem, mert már használtam én is ezt az oldalt és telefonról nagyon nem akart működni.
horvathimi2 2019.11.26 20:12:03
@nedved924: Rendben, akkor próbálkozom. Tudomásom szerint a nettel nincs gond. Megoldom valahogy. Köszi!
A Juventus az Atlético Madrid otthonában kiharcolt 2:2-es döntetlennel kezdte szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s a második játéknapon azt a Bayer Leverkusent fogadja, amely a Lokomotiv Moszkva elleni hazai vereséggel mutatkozott be a D-csoportban. A Juventus keretéből, a sorozatra nem…..
horvathimi2 2019.10.02 08:37:57
Örülök a tegnapi meccsnek. Azért mert ezt most magabiztosan lehoztuk. Ez eddig idén nem volt annyira jellemző. A játék még nem az igazi, de vannak bőven pozítivumok. Szerintem tegnap a védelem rendben volt, csak akkor kerültek bajba, amikor a középpálya szarban hagyta Őket. Mindegyik védőnk jó teljesítményt nyújtott. A középpályáról nekem csak Pjanic tetszett, de amíg ennyire hátul játszik és két ilyen társa van a pályán, akik előrébb vannak tolva mint Ő, addig nem fog kijönni belőle az, amit igazán tud. Matuidi nagyon hajtós játékos, aki sokat szerel és ütközik, de rettentően ügyetlen. Szerintem neki még lehet helye a csapatban, de nem állandó kezdőként és nem úgy, hogy Kedhira is kezd, mert ketten együtt már emberhátrányt jelentenek. Kedhira önmagához képest fejlődik, de nem Juve szint és főleg nem kezdő szint. Nagyon lassú már az top futballhoz.
A támadósorból nekem csak Higuain tetszett. Ronaldo és Bernardeschi gyengék voltak. Gólok ide vagy oda. Ronaldo hatékonysága pedig egyre rosszabb. Higuain egy helyzetből egy gól, míg Roncinak 5-ből sikerült 1-et belőni.
Csapaként jók voltunk tegnap, de szerintem ami negatívum, hogy lassú a játékunk. Félszemmel néztem tegnap a Tottenham meccset és sokkal gyorsabbak voltak, mint mi.
Szerintem Dybala és Ramsey nélkül nincs igazi játék, úgy hogy kellenek Ők a csapatba.
A meccs embere nálam Higu ás Cuad egyszerre.
Forza Juve!!!
Maurizio Sarri egy gondatlan, felszabadult csapatot szeretne látni Európában, és elmondta azt is, hogy a csapat még nem elég kiegyensúlyozott egy Dybala-Higuain-Ronaldo hármashoz. A Juve a nápolyi mester vezetése alatt továbbra is veretlen, a Bajnokok Ligájában pedig 2-2-es döntetlennel nyitott az…..
Továbbra is kétely övezi a Juventus argentin támadójának jövőjét, hiszen Paulo Dybala az előző szezon során is igen visszafogott teljesítményt nyújtott, de Maurizio Sarri irányítása alatt mindössze négy alkalommal lépett pályára, ebből kétszer kezdőként. Dybala helyzetével kapcsolatosan most…..
horvathimi2 2019.09.28 08:09:06
@Thuglife!: Jót nevettem azon, amit leírtál, már ha viccnek szántad. :D
Szerintem mindkét ember egyformán tehetséges, de Cassano sehol nem volt igazán jó és amikor bizonyítania kellett volna, mindig besült. Egyedül azt bizonyította a karrierje során, hogy tehetséges, csak valami hiányzik belőle, ahhoz hogy kiteljesedjen. Mondjuk az ész, mert az nem sok van neki. Ezt bizonyítja ez a megnyilvánulása is.
Dybala legalább tudott lerakni az asztalra nem is egy olyan teljesítményt, amivel a csapatot győzelemhez segítette. Tény, hogy eléggé hullámzó tud lenni. Ez a legnagyobb hibája.
Forza Juve!
Cristiano Ronaldo 24 próbálkozás nyomán egyszer sem lőtt gólt csapata számára szabadrúgásból, ráadásul 15 lövés a sorfalban akadt el, így nem lenne meglepő, ha a Juventus szakvezetése átértékelné a szabadrúgáslövő kilétét. A portugál csatár a múltban számos nagyszerű találatot jegyzett távolról úgy…..
horvathimi2 2019.09.27 10:12:29
@steven.h:
Nem kötekedésből, de ez szerintem ez elég nagy baj, ha továbbra is így marad. :( Tudom CR egója meg a a vezetőség töketlensége miatt marad így minden.
Majd, ha Ronci elmegy látunk újra szabadrúgásból gólt, csak győzzük kivárni. :D
A Juventus bemutatkozott a Bajnokok Ligája csoportkörében, s így egy nehéz mérkőzéssel, az Atlético Madrid otthonában vívott ütközettel a háta mögött folytathatja a bajnoki versenyt. A következő ellenfél a Torinóba látogató Hellas Verona csapata lesz, amely eddig igencsak kiegyenlített…..
horvathimi2 2019.09.21 20:05:39
@pedronegroo:
Hát igen sok a kapura lövése, csak a hatékonysága katasztrófális. A szabadokról nem is beszélve. Ha nincs a tizi, akkor ma sem rúg gólt. Annyira megszenvedi ezt a csapat, mert látszik még mindig nem tudnak vele és az egójával mit kezdeni.
Igazad van emiatt még nagyon nehéz lehet ez a szezon.
horvathimi2 2019.09.21 20:38:09
@m.martin91:
Szerintem meg rég nem lehet a csapat szót egy lapon említeni azzal a játékrendszerrel, ha valakinek alá kell dolgozni. Ez a csapat jobb volt Ronaldo nélkül és jobb is lenne nélküle. Nem a játékosok hiányosságai miatt, hanem azért mert alá vannak rendelve egy rendszernek, aminek Cr kiszolgálása a lényeg. Szerintem a csapatjáték az aminek elsőnek kéne lennie és nem egy játékos kiszolgálásának. Valószinüleg ezzel nem tudnak mit kezdeni ezek a "gyenge" játékosok. Míg a Real klasszisai látjuk milyen királyok mostanság. Ja nem!!! Az a Real, akkor sem volt annyira jó, csak mákja volt meg bírói segítsége.
horvathimi2 2019.09.21 20:39:21
@pedronegroo:
Ez teljesen igaz.
Új szezon kezdődött, s a Juventus új reményekkel vághat neki a Bajnokok Ligája idei kiírásának, melyben a torinóiak célja ismét az lesz, hogy 1996 óta először hódítsák el az áhított trófeát. A csoportkörben a zebramezesek ellenfele az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen, illetve a Lokomotiv Moszkva…..
A Juventus vérszegény teljesítménnyel, gól nélküli döntetlennel folytatta a bajnokságot, így távolról sem sikerült tökéletesre az új mester, Maurizio Sarri bemutatkozása a csapat kispadján. "Nem nyújtottunk jó teljesítményt, s nagyon nehéz mérkőzés volt, mert a Fiorentina jól játszott, míg mi…..
horvathimi2 2019.09.15 14:03:54
@Matteo89:
Ne haragudj meg, de Én nem hordok szemellenzőt. Csak azért nem fogom ajnározni, mert Ő a"Nagy" Ronaldo. Számomra még nem nyújtott ebben a mezben semmi olyat, ami miatt el kéne fel kéne néznem rá.
Pont ezért mondom azt, hogy nem Ő volt a legjobb tavaly. Hiába rúgott 28 gólt. Csak azért rúgtott annyit, mert Őt kellett mindenkinek megjátszania. Az elég sokat elárul, hogy az elmúlt 8 évből a tavalyi szezonban rúgtuk a legkevesebb gólt. Az a gond, hogy nem többek lettünk vele, hanem csak elvette mások elől úgymond a teret.
Tetszik vagy sem sajnos Ő az egyik fő gondja a csapatnak. Hiába az extra motíváltsága. Sokszor ez már csak erőlködésnek hat.
Elismerem az eddigi eredményeit, de neki is be kellene látnia végre, hogy öregszik és lassan eljár felette az idő.
Inkább azon kéne törnie a fejét, hogyan adja át a motívációját a csapattársainak és nem azon hogyan rendelje maga alá a saját érdekében Őket. Így talán a csapat és Ő is eredményesebb lehetne.
horvathimi2 2019.09.15 14:13:59
@Matteo89:
Amúgy igazad van, mert nem Ő fő gond, hanem a Vezetőség és az általuk képviselt új irányvonal. Nem csapatot építenek, hanem brand-et. Pedig akár a kettőt egyszerre is lehetne csinálni szerintem. Nem zárja ki egyik a másikat.
horvathimi2 2019.09.15 14:23:38
@MdewC:
Van igazságod ebben, de Én úgy gondolom, hogy az lett volna mindenkinek a legjobb, ha maradt volna Madridban. Ő nem egy ilyen csapatba való mint a Juve. Nem szídni akarom, de egyszerűen nem szeretem és pont. Elismerem az eredményeit, de csak ennyi.
Amúgy az általad említett 4 játékos közül, csak Higuról gondolom azt, hogy itt a helye. A többi mehet isten hírével.
A Fiorentina elleni keretből kimaradt a Juventus horvát támadója, Mario Mandžukić, s a klub sportigazgatója, Fabio Paratici megerősítette a pletykákat, melyek szerint a játékos elhagyja Torinót. "A játékospiac kínál lehetőségeket. Mario nagyon fontos játékos volt számunkra az elmúlt évek során, aki…..
horvathimi2 2019.09.15 13:13:33
@Rikoo:
Tényleg nem csinált semmit se Dybala az elmúlt évben, csak öt gólt rúgott a Bl csoportkör alatt, amivel tovább jutott a csapat. Ez így tényleg semmi, mert amúgy is kiestünk az Ajax ellen. Szóval így akár ki is eshettünk volna egyből a csoportkörben.
Idén meg még csak azt a 15 percet kapta a Nápoly ellen, ahol az egész csapat szét volt esve. Ebből következtetést nem lehet levonni vele kapcsolatban. Majd ha kap hárm meccset egymás után, amit végigjátszik, akkor talán ítéljezhetünk felette, addig erős túlzás ilyeneket kijelenteni.
Az meg tény, hogy szegény Mandzukical is nagyon méltatlanul bánik a klub. Nem vele kéne ezt csinálni. Sajnálom szegényt.
A válogatott szünet után a Juventusra sűrű program vár, hiszen a torinói csapat előbb a Fiorentina otthonába látogat, majd szerdán már a Bajnokok Ligája csoportkörében is megméretteti magát, az ellenfél pedig a hazai pályán játszó Atlético Madrid lesz. A kispadon végre bemutatkozhat a csapat új…..
A nyári átigazolási szezontegnap lezárult, s így véglegessé vált a Juventus kerete a 2019-20-as szezonra, a múlt heti sorsolás nyomán pedig eldőlt, hogy az európai babérokról álmodozó torinóiak az Atlético Madrid, a Bayer Leverkusen és a Lokomotiv Moszkva együtteseinek testén keresztül próbálhatnak…..
Daniele Rugani kapcsán felmerültek egyes lehetőségek, azonban végül a Juventus inkább a védő megtartása mellett döntött, állítja a futballista ügynöke. Az Empolinál még rendkívül ígéretesen futballozó játékos kapcsán is komolyan felmerült a nyáron a távozás lehetősége, és olyan klubok merültek fel…..
horvathimi2 2019.09.04 07:05:46
@fire06: Teljesen igazad van.
Szerintem sem kapta meg igazán a bizalmat meg lehetőséget, így meg bizonyítani nem lehet. Ebben a srácban minden megvan, hogy akár Barzagli szintjét elérje, csak játszania kéne egy olyan helyen ahol bízik benne az edző és a klub.
Egyébként Én nem emlékszem olyan védekezési hibákra tőle, mint amilyeneket de Light elkövetett Napoli ellen és mégis Holland van agyon istenítve. Ezzel nem a Matyit akarom ekézni, mert szerintem is klasszis lehet belőle, de azért Ő is még csak a tehetség szintjén áll, csak azt mondom, hogy Ő sokkal több bizalmat kapott már most, mint Rugani bármikor is. Én ezt így látom.
Gonzalo Higuain a Napoli elleni 4-3 után hullámvasutazáshoz hasonlította a meccset, és elmondta, hogy mindenképpen maradni szeretne a Juventusnál. „A mindenit, ez leginkább a hullámvasúthoz hasonlított.” - mondta Pipita a Sky Sport Italia számára. „Két gólt szerzett az ellenfél nagyon gyorsan, ezt…..
A Juventus segédedzője, Giovanni Martusciello a Napoli elleni hullámvasutazás után, amely végül 4-3-as eredményt hozott, elmondta, miért is nehéz átalakítaniuk ezt a csapatot, azonban egyúttal elismeréssel is szolgált a keret számára. „Egy óra után volt egy kis visszaesés fizikailag, és nehéz volt…..
horvathimi2 2019.09.01 14:04:42
Szerintem jó volt a tegnapi meccs. Végre lehetett élvezni meccset. :) Csak sajnos a harmadik gól után a fiúk azt hitték, hogy ez már meg van és egy picit el is fáradtak. Mondjuk a bekapott gólokból kettő nem csapat szintű védekezési hibából született, hanem egyéniből(de Light). Sajnos de Light-nek kell még idő. Nagyon tehetséges a srác, de még nagyon messze áll a klasszistól. Az alapanyag, ami benne van az klasszis és azt kéne kinevelni belőle valahogy. Ehhez jó lenne, ha egy két szezont tudna játszani még Giorgoval. Tőle sokat tanulhatna. Szerintem ezért rossz, hogy így elszaladtak az árak és a fizuk is. Ez túl nagy falat egy fiatal srácnak. Nagyon nagy nyomást helyez rá és pont ezért lehet nem is lesz belőle sose igazi klasszis. Gondoljunk csak bele Chiellini anno bagóért érkezett és nem volt ennyire tehetséges, mint a holland. Ennek ellenére szép lassan és csendben a világ egyik legjobb védője vált belőle. Tőle senki nem várta ezt, viszont a hollandtól már most mindenki többet vár. Az a vicc, hogy kb dupla annyit keres a kölyök mint Chiello....
A meccsre visszatérve sokan Can és Dybala teljesítményén méltatlankodnak, csak azt nem tudom miért. Pont akkor jöttek be, amikor kezdett szétesni minden. Nem láttam tőlük semmi kivetni valót sem. Szerintem ez nem fair és egyben valótlan megállapítás velük szemben. Esélyük sem volt bizonyítani.
A nagy Khedira mellett sem tudok elmenni szó nélkül. Mindenki ajnározza, de tegnap sem volt jó, csak nem volt annyira rossz mint eddig. Az akarás volt sokkal nagyobb nála, mint eddig, de ez már kevés ehhez a szinthez, ahogy Ő maga is.
A másik akiről szerettem volna írni az Ronaldo. A gólja ellenére úgy érzem, hogy nem játszott jól, ahogy a Parma ellen sem. Nem rajta múlt a siker. Az "gyenge" Costa és a "lesajnált" Gonzalo sokkal jobbak voltak mint Ő. Fura, de ezzel senki sem foglalkozik...
A Juventus jelentős változtatásokkal keretében, új edzővel és szakmai stábbal kezdi az új szezont, pontosabban kezdené, mivel az új vezetőedző, Maurizio Sarri bemutatkozására egy kicsit még várni kell. A klub hivatalosan is megerősítette, hogy a szakember tüdőgyulladás miatt kihagyja az első két…..