Regisztráció Blogot indítok
Adatok
foallasuangyal

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Hogyan dolgoztad fel a tényt, hogy nem tudsz ugyanúgy részt venni a különböző programokon (pl. csapatsportokban), mint a kortársaid? Ez leginkább kiskoromban bántott. Amikor a testnevelés órákon ültem a padon és a többieket néztem futás közben, gyakran elgondolkoztam azon, hogy “Miért…..
Tóth-Berhát Kata vagyok, a Főállású Angyal pályázat egyik idei szerencsés nyertese. Rögös út vezetett idáig, hiszen személyes érintettség során ismerkedtem meg az endometriózis nevű női betegséggel, de nem adtam fel, most pedig angyalként célom, hogy felhívjam a fiatal nők figyelmét erre a…..
„Én nem tudtam mire vállalkozom. Mikor szembesültem vele, akkor értettem meg, hogy felét sem mondták el nekem... valami olyat hoztatok most Debrecenbe, s valami olyat adtatok nekünk, ami egy életen át kísérni fog, s nem tudunk elég hálásak lenni érte.”..
Váczi Dorka vagyok, Digitális Iskola Angyal. Egy éves tisztségem ideje alatt folyamatosan járom az országot, és minden programunkban résztvevő iskolát, gyermeket és pedagógust legjobb tudásom szerint igyekszem felzárkóztatni a digitális eszközhasználat terén, valamint célom, hogy fejlett…..
Mint azt már bizonyára tudjátok, Főállású Angyalként a Bliss Alapítvány munkáját segítem. Ugyanakkor szerintem azt sokan nem tudjátok, hogy az Alapítvány súlyosan, halmozottan sérült, beszédfogyatékos gyermekek és fiatalok fejlesztésével, oktatásával foglalkozik...
Főállású Angyal Trexler Erik 2019.02.28 10:42:02
Trexler Erik vagyok, életvidám, energikus – és mozgáskorlátozott. Főállású Angyalként a hozzám hasonló helyzetben lévőket szeretném segíteni. Érintettként tisztában vagyok azzal, milyen sokat jelent a támogatás, ezért is döntöttem úgy, hogy szeretnék tudásommal, jelenlétemmel segíteni…..
Tóth-Berhát Kata vagyok és az angyali misszióm az, hogy a fiatal nők figyelmét felhívjam az endometriózisra – erre a nők százezreit érintő komoly betegségre. Ezt egy új, speciális mobilalkalmazás népszerűsítésével szeretném elérni, hogy az érintettek korai stádiumban felismerjék az endometriózist.…..
Főállású Angyal Váczi Dorka 2019.02.28 10:41:54
Váczi Dorottya vagyok, Digitális Iskola Angyal. Küldetésem, hogy azon pedagógusok digitális tudását fejlesszem, akik a Vodafone Digitális Iskola Programjában résztvevő intézményekben tanítanak. Mivel eddigi pályám során kifejezett célom volt a digitális eszközök oktatásba való beépítése, így örömmel…..
Főállású Angyal Fábián Sára 2019.02.28 10:41:44
Fábián Sára vagyok, az idei év Digitális Kórházi Angyala. Az Amigos a Gyerekekért Alapítvány alapítójaként és Vodafone Digitális Kórházi Angyalként feladatom a tartós kórházi ellátásra szoruló gyerekek digitális eszközökkel való oktatása. Mind angyalként, mind az Amigók élén hasonló célokért küzdök:…..