Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kávédávid

12 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Samu az esőisten Oscar-díj 2015.01.22 14:41:44
...hello, újra itt vagyunk. ... lassan már 5 hónapos a kismuki. már olyan nagy, hogy ideje volt elmenni csajozni. tegnap meglátogattuk Moirát, aki már keményen állja a sarat a bölcsiben és naponta 20 percet játszik a sóbarlangban. bizony, ilyen menő bölcsije van. szóval. legelső…..
...halihó! samu már 10 hetes. szeretnék mindenkit tájékoztatni, hol is tartunk: ...először is sorolom, hogy mi megy már neki olyan egyszerűen, mint az ágybaszarás. hát természetesen maga az ágybaszarás. olyan nagybetűs verzióban. ha rendesen nekiáll és belead apait-anyait, akkor…..
Samu az esőisten varázserő 2014.11.10 07:50:44
...sietek, hogy hamar végezzek. egy bácsi előtt állok be a következőnek. éppen odaérek, szinte beslisszanok. hosszú, tömött, fülledt sorok. próbálok nem arra gondolni, hogy fél órája már csak arra gondolok, hogy tíz kasszából csupán három működik és egyre magasabb lesz a…..
...azt hiszed ha gyereked lesz és nem kell dolgoznod, lesz elég időd mindenre a ház körül. viszlát másnapos pizzahalmok, viszlát szobaközepi szennyes, viszlát mosatlanok, viszlát, viszlát! de aztán rádtalál a szörnyű felismerés. először minden simán megy. aztán eggyel…..
...kihagytunk egy aprócska időt, de most újra teljes vállszéllességben vállaljuk tetteinket. samu remek, mondhatom. minden percben megnő rajta egy tizedmili. gyorsan, sietve, hogy kerekedése fel tudja venni a versenyt teste hosszával. büszkén jelentjük, hogy 60 centis és 5,5 kilós. ez…..
Samu az esőisten új mutatvány 2014.10.22 09:51:58
...hellobello, ismét jelelentkezünk. új fantasztikus cirkuszi mutatvány van alakulóban. samu képes azt a nagy és nehéz fejét olyan magasra emelni, hogy alá kell támasztania kis kezeivel, hogy még emelje a szintet. brávó! kitolja magát és inog-binog a buksija, majd eldől oldalra, de…..
...munkám során nem állt tőlem távol, hogy kutyafuttában bejárjam szíp magyar hazánkat, akár egyetlen röpke nap leforgása alatt. áldott állapotomban is. természetesen. úton útfélen (értsd: plázákban) érdekesebbnél érdekesebb emberekkel hozott össze a Sors, aki kegyes és…..
...mikor áldott állapotban vagy, eszedbe jut, hogy meg kellene tanulni pár gyermeknótát. aztán telik az idő és valahogy elmarad. leginkább sosincs rá időd. semmire nincs időd, pedig már hónapok óta nem dolgozol, a napod nagy részét otthon töltöd és mégis eszeveszett sok dolgod…..
Samu az esőisten mondom mi van 2014.10.14 20:25:40
...megdöbbenéssel veszed észre, hogy a mélyhűtőben már nincs is más csak anyatej. ...belenézel a tükörbe és konstatálod, hogy a hajad már harmadnap van összefogva (ki sem bontottad) és úgy áll mint a szénaboglya. ...délután 2-kor veszed észre, hogy még pizsiben vagy és nem…..
...na megint itt. kezdetnek elmesélem, hogy mi a bombabiztos megoldás egy majd' 7 hetes csecsemő elcsendesítésére. meg kell fogni a gyermeket és a szülői ágyon ide-oda gurítani kis testét, már az első mozdulatnál abbahagyja a sírás-rívást. érdeklődőn felemeli a fejét, olyan…..
...a pelenkázóasztal az a hely samu életében, ahol metörténnek azok a nagy dolgok, amik a szülei életében még annál is nagyobbak. először is. ott jöttünk rá, hogy samu imádja ha csupaszkodhat. apja fia. amint kikerül a lába a rugdalózóból, annak rendje és módja szerint elkezd…..
beebe Fekete szépség 2014.10.02 10:02:11
A fekete az éjszaka, a feneketlen mélység a világűr színe, a bűné és az alázaté, a szín hiánya! Ez a makramé és gyöngy nyaklánc, közepén a fekete mintás mégis áttetsző ásványi kővel vadító dísze lehet a hétvégi romkocsma szettednek vagy éppen az elegáns színházba…..
Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..
Belsőség Svájci bicska apának 2010.10.14 06:30:00
Szinte semmi különbséget nem látni rajta elődjéhez képest, aztán megyünk egy kört és saját magunkon meglepődve tudatosul bennünk, hogy kéne. Winkler állítja, ha egy sportoló javul hirtelen ekkorát, mindenki megkérdezi: kokszolsz, gecó? Vélemények az azonos című…..
Tök egyszerű a kérdés: melyikkel érdemes közlekedni Budapesten? A BKV-sok szerint a tömegközlekedésnél még a fény sem gyorsabb, a magyar főváros különben is jól el van látva buszokkal, villamosokkal, metrókkal (haha), értelmetlen bármilyen más eszközt választani. A biciklisek…..
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
kávédávid 2010.06.25 15:31:06
  Van a Google keresőnek az a szolgáltatása, amely a keresett kifejezés (vagy annak első néhány betűje) begépelése után kiad egy listát arról, hogy az adott kifejezésre milyen más szavakkal kombinálva keresnek a legtöbbször az internetezők. Ha például beírjuk a…..
Kurvul a világ, kurvul az ország, kurvulnak kis pártjaink is. Nem gondoltam, hogy megérem szőrös fejjel az MDF-SZDSZ szimbiózist, az új évezred politikai nászát. Dávid Ibolyáéknak teljesen elment az eszük... Vagy mégsem?Miért jó ez az MDF-nek?Egyrészről ennyi reklámot a büdös…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
kávédávid 2010.01.12 17:05:11
@mikka: anyukám azért gyógyít 30 éve mert van neki hivatástudata, ez az ő dolga a világban. Nem szereti ha pénzt dugnak a zsebébe, és azt sem szereti, ha csokit, fél kacsát vagy egyebet hoznak neki. Soha nem kérné, nem gondolja, hogy jól van ez így. Esze ágába nem lenne azt leírni, vagy elmondani amit én leírtam.
Én is csak azért csináltam mert durva aránytalanságnak gondolom, hogy ő egy hasznos-fontos-szükséges dologgal jóval kevesebbet keres mint én azzal, hogy teljesen felesleges dolgokat tukmálok emberekre. Ezért ha olyan helyzetbe kerülök, és megtehetem kiigazítom ezt az aránytalanságot amennyire az adott helyzetben lehetséges. Vagyis adok az orvosnak pénzt azért mert mert így tudom elérni hogy több jusson neki. hm mit gondolsz?
kávédávid 2010.01.12 17:11:04
@mikka: azt már én sem tudom pontosan:) hagyjuk is inkább
kávédávid 2010.01.12 18:59:01
@mikka: Ebben abszolút és tökéletesen egyetértek! Nem úgy kellene helyrehozni az aránytalanságokat, hogy borravalót osztasz, hanem az érdekképviseletnek kellene érdeket képviselni. Mint a CPE balhé Franciaországban 2006-ban úgy lehet ilyet csinálni. Korlátozni akarták a munkavállalók jogait, nem hagyták. Erre való a sztrájk, meg a szakszervezet.
                  Vannak olyan klasszikus érvek a bringás-autós vitákban, amikből a tapasztalt fórumozók már jó előre felkészülnek és tulajdonképpen érdemi párbeszéd nélkül, csípőből odaszúrnak, ha felmerül a téma. Az autósok…..
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
Ha röviden akarnék fogalmazni, azzal intézném el a régóta dúló autós-kerékpáros vagy leginkább kerékpáros-nem kerépáros vitát, hogy sajnos a biciklisek között ugyanolyan arányban vannak seggfejek, mint az autósok/nem bringázók között, úgyhogy emiatt tök felesleges éppen…..
kávédávid 2009.11.26 15:47:16
@csmiklos-35: Na innentől majd jobban figyelsz bubu úgy sincs más dolgod ha autóban ülsz.
Egyébként pedig örülök hogy végre legalizálják a normális kerékpározást. MINDEN ÚT BRINGAÚT!