Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiba

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy egy éve került elő ez a pletyka/terv először, amikor Michael Weston színész először tűnt fel a sorozatban, és annyira bejött a figura a nézőknek, hogy a producerek komolyan eljátszottak a gondolattal, hogy készítenek egy testvérsorozatot a magánhekus figurájára alapozva.…..
A lenti sztori főszereplője egy kulturáltan átszórakozott éjszaka utána kórházban köt ki, ahol ellátják, majd hazaindul. A városban tombol a sztrájk, de a metró szerencsére jár, ám a biztonsági őr nem engedi felszállni, szerinte ilyen állapotban csak a felszíni közlekedést…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Tiba 2010.01.08 20:43:27
A tanárokat naponta érő megaláztatás miatt kénytelen levélírónk pályát módosítani. Az alacsony fizetés, kellemetlen kollégák és a társadalmi megbecsülés hiánya vette el viszonylag gyorsan a kedvét, törte meg a lelkesedését. Sajnos, egyre több jó tanár hagyja ott ugyanezek…..
Régen szidtuk már a gyalogosokat, András most megtette. Az elmúlt héten - és különösen tegnap este és éjjel - Budapest útjain azt tapasztaltam, hogy egy-két idiótát leszámítva az autósok óvatosak és vigyáznak egymásra, ellenben a gyalog közlekedők közül sokan tudomást sem…..
Indafilm blog Hibabejelentő 2009.11.11 18:34:00
Drága néző és reménybeli néző! Jó sok álmatlan óránk ment rá, hogy az Indavideó Film minél egyszerűbben és megbízhatóbban működjön. Mivel azonban a számítástechnika ingoványos terület, az ember pedig gyarló, lehet, hogy egyes felhasználóknál gondok adódnak.…..
Így lassan a vége előtt tartsunk egy kis összegzést.  Az első részben megismerkedünk Jigsaw-val és Amandával, továbbá Gordon doktorral; a másodikban csatlakozik a történethez három nyomozó: Rigg, Kerry és Eric. A harmadikban egy újabb doktor lép a képbe, Lynn személyében.…..
A nézettségi grafikon majdnem olyan érdekesen kanyarog mostanában, mint a forintárfolyam, csak a tétje kisebb, legalábbis nekünk. A keddi nézettség után éppen ezért a szerdait is megmutatjuk, hogy lehessen látni, mi húzhatja ki a szarból a Tv2-t. Hát Doktor House. Szerdán ugyanis…..
comment:com Azurák zsidózott 2008.09.15 12:58:00
Ősz van, hideg van, és ázott, rohadó szemét szaga van a városnak. Ezt az elviselhetetlen hétfőt legfeljebb egy kiadós médiazsidózás dobhatja fel. Az elkövető ezúttal Azurák Csaba volt, főműsoridőben zsidózott a Naplóban, na jó, csak azt mondta, hogy zsidóznak az autósok.…..
Tiba 2008.09.15 17:02:02
voltam olyan f@sz hogy végignéztem az egész videót, és csak engem akasztott ki még a zsidózásnál is jobban hogy ez a hülye azzal próbálja meg csökkenteni a dugókat hogy a buszmegállóban várakozó embereket elviszi valahova??? normális az ilyen? :-)
Az NBC szarban van, írja a Deadlinehollywooddaily.com, és ha majd meg tetszenek nézni az alant belinkelt videót, egyértelmű lesz, hogy a pletykák igazak: Ben Silverman, a csatorna főnöke megint rákapott az anyagra, bekokózva jár melózni (már ha), mert a trailer alapján nevetségesen…..
A nálunk Áll az alku? címen futott táskanyitogatós vetélkedő amerikai kiadásában, sőt, ha minden igaz, a vetélkedő egészének történetében sem fordult még elő egyszer sem, hogy egy játékos elvigye az abszolút fődíjat - bármenyi is legyen az. Nos, az ilyen rekordok azért…..
Imádtuk az In Living Colourban alakított minden karakterét, de Bill, a tűzoltó volt a legfaszább, tessék csak nézni: ..
A San Diegóban zajló Comic Con-on bemutatták a Dexter harmadik évados promóját, amit igaz kamerás verzióban, de mi is megtaláltunk. A sorozatot a Viasaton követők kedvéért a videó csak az ugrás után látható. ..
comment:com 24 tévéfilm trailer 2008.07.16 15:42:00
Spoilerérzékeny olvasók most hagyják abba a sorok böngészését, mert Jack Bauer hetedik iszonyú szar napjának felvezetéséről, a 24: Exile címet kapó duplarészről/tévéfilmről lesz szó a posztban. A videót nem rejtjük a tovább utánra, ezért szóltunk előre, továbbá arra is…..
Az America's Got Talent idei kiadásában (ez a Csillag születik eredetije) tűnt fel a videón látható kislány, elég ügyes, nem? ..
Nagy-Britanniában a BBC és testvéradói töltik be azt a szerepet, mint ami nálunk a királyi egyes és kettes (illetve a Duna), és ahogy nálunk is megkérdőjelezhető néha, hogy az adófizetők pénzét miért költik felesleges hülyeségre, a briteknél is nekimentek a BBC-nek a…..
Kezdjük érteni, Verebes miért adta ultragagyi humorshow-jának a Mi kérünk elnézést címet. Szokásos heti fejtörőnk következik: érti-e Verebes István, hogy miről beszélget a Nap-Keltében.Először lássuk, milyen kérdéssel borította hanyatt a műsorvezető dr. Vajda Adrienn…..