Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sermer Ádám

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A negyedik évszázad óta hallhatta már az emberiség sokszor, sok különböző nyelven, hogy "Ha békét akarsz, készülj a háborúra!", én azonban azt mondom, hogy mára ez a mondás sajnos sokkal pontosabb lenne így: Aki háborúra készül, az csak idő kérdése, és háborúzni is fog. Fontosabb lenne végre…..
Amikor a NAV büntetést szab ki Önre, a bírság megfizetése helyett szeretne inkább vendégül látni egy NAV-ellenőrt egy hangulatos vacsorára? Amikor gyorshajtás miatt bírság megfizetésére kötelezik, a büntetés megfizetése helyett szeretne inkább maga mellé ültetni egy rendőrt, és megmutatni, hogy Ön…..
Őszintén bevallom, a polgárok jogtudatosságánál nem tudok elképzelni erősebb féket és ellensúlyt. Pontosan tudom, hogy jogbiztonság és jogegyenlőség nélkül nem létezhet valódi jogállam, de jogtudatosság nélkül ezek hiányát szinte lehetetlen felismerni.  Nyilván nem véletlen, hogy az Orbán Viktor…..
És te is.Ma van az állatok világnapja, szóval ezt az apróságot jó lenne, ha minél többen megértenénk - fontos lenne felfogni, hogy számtalan közösség része minden egyes ember! Nekem például fontos, hogy a magyarok közösségéhez is tartozom, de ugyanennyire fontos az is, hogy minden egyes emberrel is…..
Most arra nem térek ki, Soltész Miklós parlamenti performansza micsoda égbekiáltó demonstratív eszköze volt a napokban az úgynevezett politikai pedofíliának. Ennyire gátlástalanul felhasználni több száz gyermeket a politikai marketing jegyében nem hiszem, hogy sok kommentárt igényelne. A…..
  Huszonnyolc évvel ezelőtt Silov altábornagy távozásával az utolsó szovjet katona is elhagyta Magyarország területét az "átmeneti" - 46 éven keresztül tartó - "állomásozás" (valójában megszállás) után. Akkor egy nemzet hihette azt teljes joggal, hogy ez nem csak egy formális lépés volt, hogy a…..
Tarlós István drogháborúba kezd Budapesten, és sürgős eredményeket vár. Szakmai alapokon nyugvó bizottság és fővárosi drogstratégia helyett, végül csupán egy Tarlós által vezetett kábítószer egyeztető fórum jön létre a fővárosban. És a főpolgármester ettől várja az eredményeket. Kicsit olyan…..
Tarlós István hiába kapott ígéretet Orbán Viktortól, mégsem sikerült a fővárosi hulladékszállítás pénzügyeit megnyugtatóan rendezni. Ismét kiderült, hogy Tarlósnak semmi érdekérvényesítő ereje sincs Orbánnal szemben. A főváros jövője csak és kizárólag a kormányfő jóindulatán múlik, Tarlós pedig…..
Tisztelt Miniszter úr! Tisztelt Kásler Miklós úr! Bizonyára ön is értesült az Európai Parlament 2019.02.13-án elfogadott állásfoglalásáról.  Az Európai Unió tagállamai számára megfogalmazott - orvostudományi szempontból történelmi - nyilatkozat a kannabisz orvosi felhasználását hivatott ösztönözni…..
Sokszor hallani azt a dilemmát, hogy demokratáknak mennyire szabad az Országházon belül politizálni. Bizonyos logika mentén felmerül, hogy akár a parlamenti mandátumokat sem kellene használni, ki kellene jönni az utcára politizálni. Amellett, hogy mélyen egyetértek az utcai aktivitás…..
Választási együttműködést pusztán taktikai alapon nem tudok értelmezni. Én még biztos mandátumért cserébe sem tudom szemen köpni az erkölcseimet. A családom, a szüleim, a testvérem, a barátaim, a tanáraim, az edzőim nem azért segítettek emberi tartásra szert tenni, hogy azt utána aprópénzre váltsam,…..