Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetorov

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rachmaninov második zongoraversenye a zeneszerző legnépszerűbb művei közé tartozik, annak ellenére, hogy a legtechnikásabb zongoristáknak is bőven kínál kihívásokat. Mostani cikkünkben megosztunk néhány érdekességet a darabról, amely nemcsak a zeneszerző karrierjét, de őt magát is a szakadék…..
Nincs oka panaszra az RTL Klubtól a Tv2-höz átcsábított egykori versmondólánynak: heti hatórás munkával több mint kétmillió forintot keres majd a TV2-nél. A Blikk legalábbis így tudja. Részlet a bulvárlap oknyomozásából: A csatorna valóban első osztályú sztárként kezeli…..
Stresszblog Mi a lelki egészség? 2013.12.11 09:23:26
Múlt héten olvashattuk az Indexen, hogy magyar kutatók igazolták, hogy a pszichoterápia nem csupán arra jó, hogy a páciensek valami placebo-hatás féle módon jobban érezzék magukat, vagy legalábbis azt higgyék, hogy jobban érzik magukat. A pszichoterápia, minden gyógyszeres kezelés…..
Emberek jön a május, egyszerre búcsúznak a sorozatok és jelentik be az újakat, az upfronts hét május 13-16 között fogja borzolni az idegrendszeremet (napi 10-15 poszt csak ebben a témakörben ugye), ÉS ha ez még nem elég, már májusban jönnek újoncok és térnek vissza sorozatok,…..
PromontorBlog Kifliposzt 2010.08.15 07:53:00
Tiszafüreden lőttem ezt a képet. A bolt erősen egyoldalú volt, se liberális zsemlét, se szoci pogácsát nem árultak. Sőt, a zsemle is nemzeti volt, de amikor azt fényképeztem, a kamerám a nemzeti meghatottságtól könnyes objektívvel csak egy homályos képet produkált, így a…..
  „A nyugati filmek firmák/cégek, az amerikai befolyás és a zsidó pénz ellen” lép fel a kétharmados Fidesz, mert új ellenség kell neki a baloldal legyőzése után - nyilatkozta a Süddeutsche Zeitungnak adott nagyinterjúban Kovalik Balázs, a budapesti Operaház…..
- Viktore, ty vole*, ne szítsd itt a feszkót, légy szíves!Petr Nečas tegnapi, pozsonyi sajtótájékoztatóján elhangzott szavai szerint nagyjából ez lesz a fő üzenete mai budapesti látogatásának.A cseh miniszterelnök úgy vélte, Magyarország rossz viszonya Szlovákiával az egész…..
zetorov 2010.07.20 12:00:30
Még anno, a középiskolában, megállapítottuk a magyar nyelv legfőbb szabályát. Így hangzott: Minden magyar mondat bazdmeggel kezdődik és végződik. Tehát arra a kérdésre, hogy: 'Bazdmeg, kérsz egy hosszúlépést, bazdmeg?' kétféleképpen lehetett válaszolni: 'Bazdmeg, nem,…..
zetorov 2010.07.20 09:46:52
@Algopirin: Én inkább úgy írnám, hogy "nincs magyar proli bazdmeg nélkül".

Na persze Hofi is egy nyomorult proli volt.
Most egy kis kitérő következik a ablog témájához képest. Vettem egy könyvet a múltkor, "Paleolit táplálkozás" a címe, Szendi Gábor írta. Szendi Gábor pszichológus, aki összerúgta a port a pszichiátriai mainstreammel, mert megkérdőjelezte a depresszió kezeléséhez használt gyógyszerek hatásosságát.…..
Legnehezebb mérkőzése előtt áll a narancsmezes válogatott. Már a vb-sorsolás óta mondogatom (és most a kommentek között is láttam), hogy a Hollandia-Brazília mérkőzés győztese lesz a világbajnok. Tehát egyszerűnek tűnik a képlet: le kell győzni a brazilokat! A terv…..
zetorov 2010.07.02 17:59:33
A Facebook oldalon ma Bartók-napot tartottunk: a fenti zongoraverseny első tétele, egy népdal Bartók zongorajátékával, és természetesen részlet a Kékszakállúból.Hadd foglalkozzunk most kicsit részletesebben a zongoraversennyel; a poszt megírásához az alábbi forrásokat…..
Nem is tudtam volna arról, hogy Szenes Andrea közpénzből ámokfut, ha nem olvasom Dévényi István jegyzetét a Heti Válaszon. Gondolom senkinek sem kell bemutatni -ahogy a szerző nevezi- "a honi televíziózás női Friderikusz Sándorát". Hajdan még az MTV alelnöke is volt,…..
Ha jól számolom, kereken három hónapja (a King tiszteletesről szóló poszt óta) nem foglalkoztunk tisztázatlan hátterű halállal, márpedig az ilyen esetek a valódi konteósok számára olyanok, mint csipetnyi, házilag őrölt fűszerpaprika a lilahagymás, kacsazsíros házikenyérre.…..
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
Kinetográf ...a magyar filmről 2010.02.04 14:53:00
Filmszemle van, most minden a magyar filmről...örülünk, ünnepelünk, díjazunk...nagy nézőszám a szemlén, hurrá, hurrá, hurrá a belterjes szakmának, aki franc tudja kinek csinál filmet, de egy biztos: nem nekünk, nézőknek. A belterjesség persze nem a filmszakma sajátja. Így…..
zetorov 2010.02.04 20:15:31
@Win Elen: Ha valamelyik közülük zseni lenne, már rég kiderült volna. A lehetőséget megkapták. Egyszerűen nincs ütőképes rendezőnk. Nullajuli mind.
Az a szép a kampányban, hogy amikor azt hinnénk, ennél undorítóbb szintre már nem lehet lemenni, csak sikerül valakinek. Most épp Mesterházy rakott rá egy lapáttal, ezzel az MSZP visszavette a vezetést a ki tud többet ígérgetni a nyugdíjasoknak minden alap…..
zetorov 2010.01.31 19:47:51
@beszélő: Ha nem is kívánom a nyugdíjasok halálát - ez tényleg embertelen lenne -, azért a szavazati joguktól megfosztanám őket, mert

ad1) ha van alsó korhatár -érthető okok miatt-, akkor lehet felső is, a szellemi leépülés okán;

ad2) az akinek már csak néhány év van hátra, az ne döntsön önző módon, még akár közvetett úton se, olyanok életéről, akinek jó eséllyel még évtizedek vannak hátra az életéből.
Amikor a kilencvenes évek elején Olaszországban először rendeltem Calzone-t, azt sem tudtam, hogy mi az. Meghökkentem, amikor elém rakták a "csukott" pizzát, de az íze valami isteni volt. Itthon minden pizzériában azt kerestem, hol tudnék újra enni. Egy balatoni étteremben…..
zamat Mi a junk food titka? 2010.01.29 09:00:00
A tavalyi volt a tizedik karácsony, mikor a nagyi megtartotta magának a habos, csokis sütije receptjét. - Majd egyszer. - hangzott ismét a dühítő válasz. Számtalanszor feltúrt konyha, ronggyá lapozott szakácskönyvek, remények és feleslegesen összecsokizott edénykupacok után…..
zetorov 2010.01.29 16:14:00
@Sákovics Diana:

Nem Szendi találta ki, hanem ő az itteni propagátora ennek az életformának. Tanulmányozd Loren Cordain írásait, de ezen az oldalon is sok hasznos infót találsz: www.paleofood.com/.
Valószínűleg Hajós András vezeti a magyar médiában a legtöbbet bukott sztárok listáját. Hiába, Hajós stílusát velünk ellentétben kevesen kedvelik. Friss hír, hogy a TV Paprika vezetősége a továbbiakban nem tart igényt az énekes főzőtudományára, vagyis nem rendel több…..
 (Elnézést a hangnemért, de kissé elgurult a gyógyszerem a szóbanforgó katalógus áttanulmányoza közben.)Lenkei "Summa Cum Laude" Gábor doktor úr rendhagyó termékkatalógust jelentetett meg. A Gyógyszermaffia Kérlelhetetlen Ellensége (az egészségügyi…..