Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfram

0 bejegyzést írt és 725 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten adta hírül több portál is, hogy egy veszprémi faluban egy katolikus pap úgy megütött egy gyereket a hittanórán, hogy a gyerek vérezni kezdett, a pap ellen pedig eljárás indult. Egy valamikor ugyanebben a faluban is hittant tanító – névtelenséget kérő – evangélikus lelkész beszélt az eset…..
Wolfram 2016.12.15 11:24:10
@Luke SW: úgy, ahogy a kék színű kabátom meleg, a piros meg nem az. ilyen egyszerű :)
Wolfram 2016.12.17 22:58:52
@IgazságotMindenkinek: Nagyon beteg vagy barátom, és te ezt tudod is. Sajnállak! Sajnálom, hogy kiskorodban molesztáltak a szüleid, hogy apukád benyúlt a kis nadrágodba, talán más szörnyűséget is megtettek veled. Nem csodálom, hogy ilyen torz, beteg lelkű felnőtté váltál. Próbálj tiltott tartalmakat keresni a neten, azokra levezetni a feszültséget, esetleg fordulj szakemberhez, bár nem hinném, hogy volna értelme, de ha lehet, nem menj emberek közé.
Most kilépek innen, bezárom ezt az oldalt, kitörlöm az előzményekből, és soha, de soha többé nem fogok hallani felőled. Hiába is válaszolsz, bármekkora malacságot is, legfeljebb csak a többi kommentelő fog kuncogni rajtad - bár nem hinném, hogy bárki látogatja még ezt a cikket - , én már nem fogom tudni azt. Kicsit sajnálom, mert nevetni én is szeretek, főleg a hülyéken, de annyi beteg troll van még a neten rajtad kívül is, hogy tényleg nem fogsz hiányozni.
:DDD
Nem, tévedsz, titokban sem fogom elolvasni...;)
A Coca-Colától megszokhattuk, hogy ügyesen játszik az érzelmekkel. Van, amikor ez megragad az édibédi jegesmedvék szintjén, de van, amikor valami mélyebb igazságra tapintanak rá az aktuális reklámjukban. Ezúttal szerencsére az utóbbiról van szó. A legújabb divathullámnak…..
Három kilóért lehet jó gépet venni? Erre a régi kérdésre kerestem a választ, a saját szemszögemből. Mindenki tudja, hogy februárban kell motort vásárolni, mielőtt megjön a jó idő. Nekem is mondták, de nem hittem el - le is csúsztam a nagy üzletről, csak hogy a végén…..
Barna hajú lányok Karen 2015.04.10 04:44:00
..
Wolfram 2015.04.12 20:02:59
@pingwin: miért ne? nem teljesen értem, szerintem ez nem adekvát válasz... mintha azt mondanám: te meg ne moss fogat.
a női nemiszerv borotválása üzlet. mára több borotvát vesznek a nők, mint a férfiak. nem beszélve az egyéb kapcsolódó kencékről, kütyükről. a szőrös punciban nincs egy fillér sem. amin viszont nevetnem kell, hogy a legtöbb zombi olyan mértékben magáévá tette a kozmetikai ipar ezen üzenetét, hogy saját, belső értékként éli meg. mintha mindig is undorodott volna a természetes szőrtől. ezt hívják agymosának. üzletben, politikában sok felé működik. ha a fej borotválásában több pénz lenne, mint a hajápolásban 50 év múlva mindenki undorodna a szőrös fejű nőktől.
a 80-as években a nők még a hónaljukat sem borotválták, és ciki volt melltartót hordani. mégis megkívánták őket az akkori férfiak, nem undorodtak tőlük. különben most nem kommentelnének itt ennyien...
Belsőség Heti merítés 2014.11.30 09:38:10
Az imádnivaló ékszerdoboz ... Azzal, hogy megvettük az autót, egy álom vált valóra, főleg az öregemé ... az igazi az lenne ha még állna mellette egy biturbós Ghibli II...:D A kicsi francia, aki sokat utazik A használata közben rájöttem még: nagyon koszolódik az…..
Wolfram 2014.11.30 22:55:52
@Schütii: szerintem a hűtővédőn a két kis biszbasz dudor aerodinamikai megoldás, okoz egy kis turbulenciát a motorház fölött, ami megdobja a rovarokat, kiesebb esőt a kocsi fölé, így nem egyből a szélvédőn landolnak. az elv hasonló, mint a golf labda, schubert bukó, cápa bőre stb.
Mi is megírtuk, hogy Bánó András az Egyenes beszédben fullba nyomta a kretént és a cigányok lélektanáról kérdezgette Osztolykán Ágnest, az LMP képviselőjét, aki állta a verbális pofonokat, de azért láthatólag olyan volt, mintha igazából ütötték volna. Most megérkezett a…..
Wolfram 2014.10.11 12:56:12
@gizmo266: lásd Palesztina
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
Wolfram 2014.03.12 08:15:45
hrf.me//6wo
Az ő .info oldalukon fenn van a video, meg vagy ezer letöltő link, ahonnan egyből le jön, aki el szeretné tenni az unokáinak... Egy liberális világban nekik is joguk van látni! :D
a keresőbe ezt kell beírni: "Király Linda büntetne, mert közzétettük himnuszos lebőgését"
-
egyébként sixx cikk pontatlanul idézett: miután beleszövi a "dallamba" (mert az sem megy) hogy "valakii segiiitesn neekem..." elébb kérőn: ".. én ezt így nem tudom... ezt a közönséggel együtt kell... nem? hát magyarok vagyunk, nem?" - mondja végül felháborodva...
Nem emlékszem, hogy láttam volna már máshol is ilyen figyelmeztetést mozgólépcsőkön, de úgy tűnik, hogy Hongkongban igencsak félnek a különböző fertőzésektől. Nem hiszem, hogy kell sok magyarázat a fotóhoz: Anti-bakteriális bevonat rendszeres fertőtlenítéssel Hongkongban…..
Wolfram 2014.02.06 07:02:16
@hungarisztan: hát igen, mindenki ezt kívánja magának...
Wolfram 2014.02.06 07:02:54
@Tesztelo.hu: már álámíniumot is!
Ma induló új sorozatunkban hajdani mozgóképfelvételeket láthattok, amelyek érdekesek, szokatlanok, vagy tragikusak, de mindenképp RITKÁN LÁTHATÓAK. Elsőként egy szomorú eseményről láthattok helyszíni tudósítást. Maradjatok velünk! Mindjárt jövünk a lényeggel. :) A repülő szabó  102 éve a…..
Wolfram 2014.02.04 21:20:17
@impala: videónak az elektronikusan rögzített mozgóképet hívják. az analóg mozgóképrögzítő berendezést filmfelvevőnek nevezik.
Wolfram 2014.02.06 00:41:52
@vernarancs: ja úgy persze, hogy analóg jelet rögzít, de elektronyikusan. igazából a fényképezőgépeknél hívják analógnak, ami celluloid szalagra égeti a képet. akkor legyen mechanikus ha így érthető. (persze értetted te amúgy is... :)
Wolfram 2014.02.06 00:47:39
@ilozv: ezen már én is sokat gondolkoztam (régen), de így van! egy adott kor minden tagja, beleértve a leghíresebbeket is, mára halottak. viszont egy halott szemszögéből az élőknek sincs túl jó dolga, az a pár évtizednyi (plusz) élet, ami adatik nekik csak egy szemvillanás...
valaki meghal most, a szomszédja meg 30 év múlva. a szomszéd boldog a 30 évével, de a halottnak csak egy pillanat és már ott is fekszik mellette... hát, ez van.
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Wolfram 2014.01.20 20:37:35
@.Pierre Bezuhov.: huh, kőőőkeményen... jujj... kis hamis
Wolfram 2014.01.20 20:39:34
@hexa: biztos azt is a melegek. pedig csak beültek... ;)
Belsőség Nyolc év után vége... 2014.01.19 06:52:43
2006. március 5-e, szakadó hóesés, végtelenbe nyúló tél, nyakig ülünk egy romos ház felújításában, Norbi három hónapja beteg, inog az Autó Magazinnál a szerkesztői állásom, csupa derű és vidámság az élet. Mit tesz ilyenkor az ember? Naná, autót vesz. Törött volt az…..
Y-GEN Hiánylista 2013.12.16 13:36:08
Németországban várhatóan a 14 fős kormányból 6 nő lesz, ugyanannyi, mint a 106 fős Fidesz listán. Ez a hír már önmagában is sokat elárul a nemi esélyegyenlőség megvalósulásának különbségeiről a két országban. Talán nem is kéne semmi mást hozzátenni, mégis,…..
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
A vasárnapi Döntés ilyen volt: Négyen maradtak az utolsó Döntésre az X-Faktorban, és ha agyonvernek egy Voice-Bibliával, akkor sem tudnám megmondani, ki érdemelné meg a jövő heti finálét, amiben viszont egy csaj már tuti lesz, ugye. Mindez persze lényegtelen, mármint az, hogy én…..
A Terepasztal Lovagjai képviselte „civilek” és két párt hirdetett tüntetést december 4-re a szlovák parlament elé a „magyar kisiskolákért”. Megcsinálták! Íme az eredmény: Ködzabálók száma: 300 A tüntetés értelme: nulla A tüntetés oka: ebben a hidegben mozogjunk egy…..
Váratlanul osztogatott gyakorlati tanácsokat az iPhone-ról Android telefonra váltóknak Eric Schmidt, a Google ügyvezető elnöke. Ettől volt hangos hétfőre virradóra az internet androidos fele. A Google Pluson az érettségi korabeli fotója mögül sziporkázó Eric Schmidt ezek szerint…..
Wolfram 2013.11.29 20:10:40
@pizzaboy: válcsá!
Vigyázat, spoilerveszély! A spoilerező Comment:com elleni hétfői kirohanás semmi sem volt ahhoz a gyűlöletcunamihoz képest, amit a fanatikus Family Guy-rajongók zúdítottak Seth MacFarlane és Fox stúdió nyakába. Az ok nyilvánvaló: a Life of Brian című epizódban meghalt a…..
PRINTSCREEN - Nem nagyon tudunk mit hozzátenni a magyar Twitter urának (vagy a Twitter magyar urának?) a magyar válogatott Hollandiától elszenvedett 8-1-es vereségére adott reakciójához, mert úgy tökéletes, ahogy van:     Nem tudjuk eldönteni, hogy ez most csak sima…..
Wolfram 2013.10.13 20:56:57
@AKIsTUDATLAN: az állam által adó formájában beszedett pénz felhasználásába csak egy úton tudsz beleszólni: választással. hajrá! (ilyen a többségi demokrácia....)
Wolfram 2013.10.13 20:59:58
@AKIsTUDATLAN: egyébként a klasszikus félreértés: amit befizetek adóba, az már nem az "én pénzem", hanem az államé. sajna.
Az alábbi írást Dean Van Drasektől itt olvastam, és különösebb megjegyzés nélkül lefordítva közzéteszem, mert magáért beszél, nincs mit hozzátennem, mert bár sok helyen szubjektív, de lehetséges, és szimpatikus felfogást képvisel, és bár a végén kicsit elrugaszkodott, és…..
TComment Menyit ér a szervizkönyv 2013.09.16 06:15:00
Odasétálok, bemondom a rendszámot, lekérdezi a számítógépből, hogy az elmúlt öt évben összesen kicsit több, mint 950.000 forintot hordtam ide időszakos szerviz címén. Megérte? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Wolfram 2013.09.19 01:33:38
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
Amikor először megláttuk ezeket a képeket, őszintén szólva teljesen ledöbbentünk. (Előre jeleznénk, hogy a nyugalom megzavarására erősen alkalmasak). A képeken szereplő nő (ezzel feloldjuk a nyitókép zavaró szoknya-szőrős láb kombójának rejtélyét) részletesen…..
Wolfram 2013.07.16 09:51:43
@GERI87: legénykoromban sok szőrös muffot "sunáztam",sosem jutott eszembe undorodni vagy hányingert kapni tőle. sőt...!

persze akkor még nem tudtam, hogy egyszer ez undorító lesz, mint ahogy ma is tetszik a nők haja és szomorúan gondolok rá, hogy majd 50 év múlva hogy fognak tőle viszolyogni a férfiak.
Wolfram 2013.07.16 21:26:25
@Almandin: ez egyébként a találmányok 100%-ra igaz: mielőtt feltalálták őket nem voltak, utána pedig igen. de nem mindegy, hogy a szükségszerűség hívta életre, vagy a marketing által generált igény. mikor fiatal voltam, az járta, hogy csak a béna, lógó mellű lányoknak, meg az NDK-s csajoknak kell melltartót hordaniuk, akinek jó melle van, az nyugodtan lobogtatta a póló alatt. szép is volt. de melltartót eladni üzlet, nem eladni nem az, divat lett. a szőrtelenítésben van pénz, a nem szőrtelenítésben nincs. a kopaszság sosem lesz divat, mert a hajápolás iszonyatosan nagy piac. (pedig az is szőrzet). ez az egész szőr körüli hype kb. olyan, mint az "iphonod-e van"? a marketing üzeneteken szocializálódott generáció akadémikus vitája. a szeretet meg az emberi kapcsolatok tartalma (meg a többi ilyen nyálas buziság) messze a szőrön túl van!

ps: úgy tudom a fogtisztításra is vannak természetes módszerek
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
Wolfram 2013.06.27 22:42:59
@Venyigeszu: mi az? mocskolódik, gyűlölködik, uszít a megértésről, elfogadásról papoló liberall? ez afféle elszólás, kibújik a szar a zsákból effekt? és akkor az a sok lózung meg csak marketing bullshit?

:DDDD

neked végül is örülnöd kellene, mert végre valahol a kisebbség terrorizálja, irtja, nyomja el faji alapon, hogy ne mondjam holokausztizálja a többséget. mert végül is nem az eszközzel van baj, csak az irányzékkal, nem?