Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból

0 bejegyzést írt és 399 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fellebbezett ittas vezetés és gyorshajtás miatt kiszabott 30 napos börtönbüntetése ellen Nyikolaj Habibulin, az Edmonton Oilers kapusa. Az orosz hokisra egy hete szabták ki a büntetést, de most enyhítésben reménykedik, adta hírül a SportingNews című internetes lapra hivatkozva az…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2010.09.09 12:33:51
Hajtós meccsen általában jó támadójátékkal és végig kiváló védekezéssel megnyerte második mérkőzését a Pannon Hoki Gálán a magyar válogatott. Ladányi nagyon szép gólt ütött, Peterdi Imre rakkolósat, biztatóan alakul a csapat a világbajnokság előtt. Az első harmad…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2010.04.11 19:48:14
@Csehszlovák Kém:
Ki az a Messi?(komolyan nem vágom ki az a sportoló:D)Én egy kicsit sajnálom, hogy Rajna Miki nem védhetet, de mivel így nagyon partiban voltunk az ellennel szerintem ő is megérti. Hete hatalmas volt!!!
@HAnonymus: én is kiváncsi vagyok.....jobbulást!
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2010.04.11 20:26:55
@Nano:
Hát az nem nagyon lesz fejlesztve. Annyi, hogy ,,foltozgatják" a palánkokat. Amúgy 1X-szer sikerült jó jeget csinálni, de akkor műkorisok edzettek és utána mentek fel a gyorskorisok és utána a hokisok. sztem a műkorisoknak kellene utoljára felmenni, mert nagyon igénybe veszik a jeget. Egy építőmérnök ismerősöm mondta, hogy igyen is megtervezné a befedést, csak legyen rá lehetőség. A BorsodChem Rt. nem nagyon akarja szponzorálni a pályát és az önkorm. sem kedveli a pályát. Inkább csinálnak 90 millióért egy körforgalmat és 120- ért egy fagyizót, röhej az egész.
Minden ősszel azon izgulunk, hogy letudjunk menni a pályára télen. Egy rakás kölyök edz ott egy volt Leheles játékosedzővel meg lenne egy felnőt amatőr csapat. Igény lenne rá egy miskolci tipusú csarnokra. Szinte mágnesként szívják be a kistérségből a gyerekeket a helyi iskolák és dolgozó embereket a munkahelyek. Közönség az fix, hogy lenne rá.
Az észtországi Narvában megkezdődtek a felnőtt divízió 2-es vb számunkra érdekesebb csoportjának küzdelmei. Az első mérkőzésen Izland 3-1-re verte Új-Zélandot. Románia Kínával találkozott, Gál Sándor edző nyilatkozata alapján tartottak ettől a meccstől. Jogosan, hiszen a…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2010.04.11 19:39:10
Kaszala János korábbi magyar válogatott játékos, a magyar jégkorong jelenlegi új-zélandi nagykövete, a távoli ország gólkirálya azon fáradozik, hogy segítse a két ország hokisainak közeledését. Ezért most remek csereakciót talált ki. Három tehetséges új-zélandi…..
A hazai közönség örömére a Dab.Docler nyerte meg az egy év szünet után ismét megrendezett Magyar Kupát, a bronzmérkőzésen a jóval motiváltabb Miskolc kerekedett felül a Ferencvároson. Egyértelmű közönségsikert aratott a kupa, a döntőt háromezren látták a helyszínen. A…..
Jégkorong Fehérvár–Vienna 4-2 2009.12.22 23:26:00
Kétszer vezetett az örök mumus Vienna Capitals a Sapa Fehévár AV19 otthonában, mégis a magyar bajnok diadalmaskodott. Góljainkat sorrendben Sofron, Ackeström, Sofron és Vas Márton szerezték, utóbbi az üres kaput vette be két másodperccel a vége előtt, 4-2. Ladányi két gólpasszt…..
December 18-án 5-2-re verte a Buffalo a Torontót, a második hazai gólt Toni Lydman szerezte. A jegyzőkönyvből ennél több nem derül ki, de nem akármilyen találatot hozott össze a Sabres finn védője. Lydman a vonaltól előre emelte a korongot, amely elszállt volna a kapu mellett. Vesa…..
Nemcsak a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon született meglepetés, hanem a két divízió 1-es csoportban is. Ezek után J. P. MacCallum feljutásra pályázó csapata nem kaphatott könnyen legyőzhető ellenfelet a 2010 decemberében esedékes újabb vb-re. A divízió 1 A…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.21 14:49:01
@a. Bárd: @B. @Tibó$z@: : És ráadásul Magyarország rendezi:)))
Jól fogynak az elővételes jegyek a december 27-ei Winter Classicra, pénteken gazdára talált az ezredik belépő is. Az értékesítésre jó hatással lehet, hogy elődőlt, egyik televízió sem közvetíti az eseményt. Alaposan megírjuk azt is, hogy miért nem. A televíziós jogok…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.20 13:30:06
@laza6: Léderer Ákos jó gyerek. Először én sem bírtam. Később, ahogy belerázódott úgy kedveltem meg. Az nagyon király, amikor szinte ,,kirepűl" a hangja a góloknál:)
Drámai meccsen maradt le a divízió 1-ről a magyar juniorválogatott. Hiába szereztünk vezetést kétszer, a britek visszajöttek, 4-4-es egál után ők lőtték jobban a büntetőket. Elsőre csalódottak vagyunk, hiszen egyértelműnek tűnik, csapatunk reális helye egy osztállyal feljebb…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.20 00:49:27
Második legnagyobb arányú győzelmét aratta a debreceni junior-vb-n a magyar válogatott. Sejteni lehetett előre, hogy Kína nem lesz komoly ellenfél, így is lett. Az első gólt már a 2. perc elején megszereztük, aztán jött sorban a többi. A kínaiaknak lövésük sem nagyon volt,…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.18 23:36:27
A Pittsburgh szétlövéssel verte a Philadelphiát, vezet keleten. Jó kapusteljesítményeket hozott a csütörtöki játéknap, a detroiti Jimmy Howard először nem kapott gólt. A Rangers nyerte az újabb New York-i rangadót, elsősorban a kapusok közti különbség döntött. Henrik…..
A Magyar Jégkorong Szövetség egyesületi versenyt hirdet a szurkolók között a 2009. december 27-ei Winter Classic alkalmából. A szervezők szeretnék, ha a Kisstadionban megrendezésre kerülő FTC-UTE páros mérkőzés során a különböző utánpótlás- és amatőrcsapatok a saját…..
Alaposan megszórta ellenfelét a Pittsburgh, a Washington és a Nashville is. Előbbi kettő hat, a Predators hét gólt lőtt, abból ötöt a közbülső harmadban. A Capitals most ligaelső. Sidney Crosby három pontot szerzett, Jordan Staal két gólt lőtt a Philadelphiának. A St. Louis…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.16 20:00:09
@advocatusdiaboli: Chara megsértette Koci felyét és elkezdet vérezni. Ha nem kezd el vérezni Koci, akkor még elkaphatta volna chara-t vagy döntetlen.
Kaszala Jánosról, az egykori magyar válogatott csatárról többször írtunk. A 32 éves hokis 2006 óta Új-Zélandon játszik, volt gólkirály és a bajnokság MVP-je. A legutóbbi szezonban – harmadik nekifutásra – az egyéni sikerek után megszerezte csapatával a bajnoki…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.16 13:07:38
@RCH: képzeld azt, hogy kapus vagy. A kapus 1 kézzel fogja a botot. Ha te jobb kézzel fognád a botot, akkor bal kézzel fogod fogni alul. Ha balos vagy, akkor fordítva.
Egyelőre nem nézik sokan a magyar juniorválogatott mérkőzéseit, de reméljük, ahogy haladunk előre, és jönnek a keményebb összecsapások, egyre többen lesznek a debreceni lelátókon. Úgyhogy továbbra is azt kérjük, amit a torna előtt írtunk: mutassák meg a debreceni szurkolók.…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.15 18:37:53
@laszla:Osztom a véleményed. Menjen az összes sport csatorna a búsba.
A MOL LIGA MAGYAR, a VOLÁn MAGYAR.AZ Ő SIKERÜK AZ ORSZÁG SIKERE,de kár folytatni süket fülekre talál!
Todd Bertuzzi pénteken az Anaheimnek, szombaton a Nashville-nek is két-két gólt lőtt, mindkétszer ő döntött a hosszabbításban, írtuk a minap. Ebből a négy találatból hármat egészen biztosan érdemes megnézni. A Detroit csatára elképesztő kunsztokat csinált, mindegyik…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.15 18:19:41
@szuszpenzor: Szerintem a kapus nem gondolta, hogy ilyet fog csinálni:)
Az SM Liiga-szereplő Tappara Tampere csatára lehet az első a finn hokitörténelemben, aki eléri a 800 pontos határt. A 41 éves center november 28-án a csúcsot már megdöntötte, Arto Javanainen 792 pontját felülmúlta. Janne Ojanen hazájában nem játszott máshol. Janne Ojanen 1968.…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.15 18:12:20
@freddyD:
Nekem ez már udorító. Az NHL az nagyon gyönyörű, hogy semmi szponzor a mezen. Azt nagyon komálom. Azt hittem, hogy a KHL is ilyen lesz, de oda muszály a GAZPROMOT felrakni valamelyik csapat mezére.:))) Ha felraknák a Lada mezére azt még, hogy VFTS vagy A-s Lada, akkor kafa lenne:)))
A december 12-ei Washington–Carolina meccsnek vitán felül Tim Gleason volt a hőse. A vendégek védője az első harmadban, csapata 2-0-s vezetésénél orral akadályozta meg Alekszandr Ovecskin kapura lövését, fetrengés helyett azonnal lekorcsolyázott, ment az öltözőbe. Kórházba…..
A Chicago lenullázta a Tampa Bayt, Marian Hossa fantasztikus gólt ütött a mérkőzésen. Az NHL-játéknap másik összecsapásán a Colorado jött le győztesen a jégről. A Chicago nagyon simán győzte le a Tampa Bayt. Antti Niemi, a Blackhakws kapusa 18 lövéssel nyolcadik találkozóján…..
Fergeteges első harmadot produkált nyitó mérkőzésén a magyar juniorválogatott. Húsz perc alatt öt gólt ütöttünk, az elsőt ráadásul emberhátrányban. A második menetet már csak egy góllal nyertük meg, a harmadikat annyival sem, sőt három másodperc híján elveszítettük. A…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.13 23:47:05
@EisHockey: Én is, ha nem kezdődött el vonlna az a fránya vizsgaidőszakom! Hajrá srácok! Feljutunk!
Egyértelműen az a szándékunk, hogy a Mol Liga színvonalát évről évre emeljük, mondta blogunk kamerája előtt Tánczos Barna. A Román Jégkorong Szövetség elnöke a közös bajnokság bővítéséről, a további szponzorpénzek bevonásáról, a román válogatottról és a…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.12 19:12:39
@Fradi-Mate:
Az egy dolog, hogy székely,csángó... De most, akkor hogy mondja szerencsétlen? Erdély-székely csaptok és román-román csapat. Ugyan úgy le spanyolozod a katalánt és a baszkot, mint bárki más. Amúgyis ingyen nézheted az összefoglalót. Örülj, hogy legalább ennyi van.
Kovács Csaba és Ladányi Balázs továbbra is hiányzik a Sapa Fehérvár AV19-ből. Ma Salzburgba utazott a magyar bajnok. Az idei EBEL-szezonjának leggólerősebb csapatának otthonában lépünk fel. Ha egy pontot sikerül megszereznünk, az már bravúr."Kovács Csaba szeme már rendben…..
kazincbarcikai hokis az öreg Borsodból 2009.12.11 14:57:01