Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Special K

32 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meg volt az új évi balhé, meg volt még akkor éjjel.Viszont másnap rájöttem, hogy szeretek vele reggeli közben HowIt'sMade-et nézni és szeretem az összes piliszka porcikáját, szeretek vele fogat mosni és szeretem a nem is vicces vicceit, azt ahogy cikis helyzetben nézi a halakat, azt…..
 Ahol nekem fáj doktor úr, azt ott nem tudja meggyógyítani. Képzeljünk el, egy vastag kötelet olyasmit amilyenen Stallone csüngött 93ban és azt amiként ez a szerelem által megfeszül és egyesúlyban tart két embert. Na most képzeljük el azt, ahogy a sok veszekedésen,…..
Ugye mi lányok mind olyanok vagyunk, hogy elképzelünk dolgokat, fantáziálunk, vágyunk valamire vagy valakire és elképzeljük ahogy megkapjuk... például egy gyűrű vagy egy szerelmi vallomás, egy vacsora vagy egy bocsánat kérés, egy csók. Általában persze ezeket a dolgokat sosem…..
lélegző pillák vágyai bringAbag 2011.03.21 15:39:00
Ez hatalmas... szem.be-szél óta az egyik leghatalmasabb. mindegy nem számít, letértem az utamról. Legalábbis ezt mondták 2500-ért. De most az vesse rám az első követ aki... vagyis ez, hogy lehet nem helyes ha egyszer ezen a másik úton találtam nyugalmat, némi pénzt bár nem eleget,…..
lélegző pillák vágyai SzomeBody 2010.10.13 22:12:00
well... Yes he is...
Beletúrtam a hajamba és azt éreztem, hogy kong a lelkem a sok érzéstől. Szeretni, utálni, álmodni, élni, felejteni, emlékezni, soha el nem múlni hagyni... de nem lehet, az élet mindig megy tovább. Valójában nincs is olyan, hogy a most pillanata, mert mire az ember arra gondol hogy…..
lélegző pillák vágyai 06/10 2010.06.05 01:38:00
Minden egész eltörött...Minden fél, mégis egész...
Az vajon miért van, hogy a legtöbb remekmű fájdalmból, csalódásból és szomorúságból születik. Akkor képes csak az ember maradandót alkotni? A mű által múlnak az érzések. Talán. Kevés ember volt már igazán boldog, de szinte mindenkit hagyott már el szerelem, barát, testvér,…..
*Special K 2010.05.29 17:59:35
@angel30: Nagyon szépen köszönöm :)
Vajon érzi az ember azt, amikor már nem sokára megfog halni? Szerintem, ő lassan, de biztosan érezte, ebben biztos vagyok. Amikor kilépett a metroból azon a napon, már percek óta nem volt ebben a világban. Olvasott, vagy csak elmélyült a gondolataiban, mint annyiszor már.…..
lélegző pillák vágyai 2010.02.28 01:31:03
Két kincse volt. A teste és a lelke. Egyszer hagyta, hogy vigyázzanak rá..
 Akik normálisan születnek meg, rendesen kijönnek onnan ahonnan kell, megküzdenek az életükért. fokozatosan, lassan fájdalmak árán kerülnek bele ebbe a világba. aztán felsírnak ami útán minden elkezdődik.Akik császárral születnek, mert ők már akkor tudnak megoldást a…..
"Fiatal nő, hóban A fiatal nő elment mellettem a hóesésben, és reám mo- solygott. A mosolyt köszönettel fogadtam, elvittem ma- gammal, s egy ideig vigyáztam reá, hogy el ne olvadjon. Havas mosoly volt és lassan olvadt. A végén mindössze valami kevés nedvesség maradt belőle a…..
 ...ha mesélni tudnának. Látták a testeket ahogy szemétként tornyosulnak a falon túl és és a testek is azokat a leveleket látták utoljára a fürdő előtt Auschwitzben.  ..
Nyújtotta a kezét és bemutatkozott. Nem mondtam semmit, csak megragadtam a tenyerét. Érdes volt, de mégis kellemesen selymes. amikor már a kezemben volt a keze, éreztem, hogy ez jó érzés. Bele illett az enyémbe, kiegészítette, de mégis ahol kellet összeértek. Jó érzés volt. meleg…..
Olyan volt, hogy volt és már nincs. Pedig de csodás. Bár el nem hittem. akartam. küzdöttem is, annyira, de nem. Még szerencse hogy nem. Voltál már szerelmes? -Jaj ne már megint ez? Szeretek utazni. Eddig azt hittem, hogy mindenki csak azért mondja hogy szeret, mert hát milyen már…..
Az első olyan volt, mint amikor egy kislánynak elösször nyitják ki az ajtót,elösször mehet egyedül iskolába. Annyi mindent lát, annyi minden újat ismer meg, hogy szinte felfogni is képtelen... hatalmasra nyitott szemekkel, járja a világot remélve, hogy egyszer majd ő is része lesz…..
idővel szeretünk, vagy szeretve időzünk?..
Az a lány akarok lenni aki voltam...
lélegző pillák vágyai nézdel! 2009.12.16 19:08:00
már régóta ott állt melletem, és láttam a szemem sarkából, ahogy néz és közbe mosolyog, énis mosolyogtam, de én inkább csak magamban. Aztán egyszer csak azt mondtam neki, hogy: "Gyere velem!" kérdezte hova, de én se tudtam... meg akartam mutatni neki az életemnek minden…..
azon gondolkodtam, hogy mérgesek e azért, mert egész éjjel égve hagytam a kislámpát.de hát teljesen sötétben nem tudok aludni. Meg olyan kellemetlen, ahogy hozzák a kis kacsóhányingerteát, meg elviszik a kaját amiről órdít hogy mégcsak megse fogtam...de akkora jókat…..
 Így írtok ti '09forrás: szemedre,szirmok,fényén,pilla,hull,sötét,árny,tünemény,ráhull,fény   Többé nem  Állsz egy sötét szobában, de elvakít a fényLehunyod a szemed és nem csinálsz mást csak félszés remélszTalán a szép jövő sugara ragyog…..
Elégedett vagy magaddal? Meglepő módon igen. Illetve, ez így nem nem igaz.mármint, hogy meglepőmódon, mert az esetek 99,9 százalákában erre a kérdésre igen a válasz, ami meglepő, hogy egy icipicikét az elmult napokban azt éreztem, hogy jó helyen vagyok ott ahol vagyok.. kicsit is,…..
Kis furcsaság... de levett a lábamról, akkor anno ott, ahol voltam... akkoriban volt több is, de ő megmaradt teljesen. nem értettem, hogy lehet valaki ennyire mézesenszemtelen...elis pirultam zavaromban... nagyon. Aztán csak nőtt.. ő én bennem, én ő benne. De az tiszta volt, hogy minden…..
Üres a lelkem, nincsenek gondolataim.... sajnálom!..