Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadibandi

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivételesen végignéztem az ez történt eddig összefoglalót, és csak kapkodom a fejem, hogy ez ki, meg az ki a faszom, Diát bezzeg el tudom helyezni a térképen, mert valóságshow/trash reality/kibaszkodós párkeresős műsorokban kiemelkedő műveltségre tettem szert az elmúlt években a Hogy volt online…..
Vagy elkezdett ugyanazon a vágányon körbe körbe menni a Lávájlend gőzös, vagy én vagyok olyan szerencsétlen, hogy mindig akkor írok, amikor Zsófi és Tíci esélyt kapnak, hogy megbeszéljék a nézeteltéréseiket, mert dögöljek meg, ha nem volt legalább 3 ilyen félrevonulásuk az elmúlt időben.…..
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
vadibandi 2019.09.18 16:55:36
@Post Modern Prometheus: Find the gap! :)
Álmomban a Love Islanden voltam, és marhára izgultam, hogy a gyerekeket ki viszi oviba, és vajon megmossák-e este a fogukat, és persze reméltem, hogy a férjem megérti, nekem most itt a helyem, és én nem a szerelmet keresem, csak úgy idecsöppentem, mert azért pihenésre mindenkinek szüksége van. A…..
vadibandi 2019.09.17 16:31:14
Volt egy kis kavarás, hogy kinek, mikor mit, nem ragozom, amúgy is képregény jött volna. Enjoy...
vadibandi 2019.09.16 11:05:31
@Rugdoll: Nem. De. :)
Igyekszik. Vasárnapra tuti meglesz. De addig is, itt okoskodtunk egy sort...
A világ leghíresebb kémjének, James Bondnak az eljátszása egy életre szóló szerződés a közönséggel. Sean Connery óta az összes színésznek meggyűlt a baja azzal, hogy az emberek a 007-es ügynökkel kívánták őket azonosítani mindörökké. Ki több, ki kevesebb sikerrel igyekezett ebből az idézőjeles…..
vadibandi 2018.07.30 17:43:36
Nem titok, hogy régi álmom, hogy egyszer majd valahol a nagyon zöldben, távol a pesti őrülettől éldegélünk nagy boldogan. Jó, nem annyira távol, és nem is egész évben, csak nyaranta, mondjuk még olyan távolságra, hogy túlélésünk biztosítékaként legalább kórházügyileg Pesthez tartozzunk. Na meg az is…..
fáymiklós Gouldtalanság 2017.10.08 07:38:24
Harmincöt éve, hogy levelet kaptam Zalaegerszegre, amelyben a sok mi újság odahaza téma mellett az is benne volt, csupa nagybetűvel: MEGHALT GLENN GOULD. Bólogattam tizennyolc évem minden bölcsességével, hogy ott van, a halhatatlanok között, meg teljes az életmű, amennyire ki tudtam venni, furcsa és…..
  A múltbeli eseményeket az egyes korok és rendszerek átértékelik és a saját értékítéletük alapján a történelmet időnként újraírják. Habár háborúk az emberiség történetében mindig voltak és nagy valószínűséggel sosem lesz "világbéke", mégis az lehet a legjobb, ha a különféle harci cselekményeket…..
Az orosz haditengerészet újkori történetéről a legnagyobb jóindulattal sem lehetne azt mondani, hogy az valamiféle sikertörténet. A nagy flottaépítéseket mindig nagy összeomlások követték, vagy vesztes háborúk, mint a krími és a japán háború miatt, vagy pedig a gazdaság válságok miatt, amilyenek az…..
A kínai, koreai, japán márkák ma már tömegével vannak jelen a magyar piacon is. Mi pedig rendre meggyilkolásszuk őket kiejtésileg, bár nem csak mi, de a nyugat úgy összességében. Összegyűjtöttem itt az ismertebb, leginkább "elferdült" márkákat megközelítő kiejtési…..
vadibandi 2016.09.20 17:31:29
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
Lezajlott az idei draft első köre, a választottunk pedig Ereck Flowers lett a Miami egyeteméről. Most az ő bemutatóját olvashatjátok. 1994. április. 25-én született Miamiban. Középiskolába a Miami Norland High Schoolra járt. A Rivals. com 4 csillagos prospectnek és a 20-dik…..
Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem…..
vadibandi 2015.05.01 21:47:35
A rock és a mértéktelenség együtt jár. Az egyik elképzelhetetlen a másik nélkül. Vegyük például Lemmyt. Pár évvel ezelőttig naponta cigizett, vedelte a viszkit és kavart sztriptíz-táncos csajokkal, a színpadon mégis gyilkos formában játszott. A dokik azóta jelezték neki,…..
vadibandi 2015.03.22 14:13:56
Ki ne emlékezne a 90-es évek csodasorozataira, mondjuk a képen látható Kaliforniába jöttemre, amivel Will Smith megcsinálta a szerencséjét? Bizony, a képet látva erősen eljárt az idő a stáb felett. Íme pár szitkom szereplői, ahogy ma kinéznek - bár itthon nem mindet adták. Ahol…..
vadibandi 2014.05.23 15:17:00
Múlt-kor Tudta-e, hogy...? 2014.05.19 13:38:06
Angliában a hosszú parlament 1647-ben betiltotta a karácsonyt és a húsvétot. Viktória angol királynő marihuánával enyhítette menstruációs panaszait. Számos amerikai polgárháborús ütközetnek két neve van. Az északi unionisták folyókról és földrajzi helyekről, míg a…..
Gondoltam a holnapi anyák napja alakalmából összegyűjtök néhány anyafigurát, akiket sokan ismerünk/ismerhetünk különböző sorozatokból, vagy mesékből, filmekből. Mivel elég sokan vannak, gondoltam különböző csoportokba igyekszem besorolni őket. Nektek ki jut eszetekbe…..
Érdemes néha betekinteni a télikabátok, anorákok és meleg kötött púlóverek alá a téli olimpián. Összegyűjtöttünk önöknek 15 hölgyet Szocsiból. Gyönyörűek, sportosak és nincs rajtuk sok ruha! Ha valaki tudja, hol lehet jelentkezni orosz curlinges lányok edzőjének kérjük…..
A gyerekek legtöbbször mindig kicsik és védtelenek, viccesek és játékosak, tehát egyértelműen"cukik" és "édik". A horrorfilmek birodalmában azonban nem minden az, aminek elsőre látszik: a filmek ezen műfajában mára már nem egy olyan alkotás született, amelyben ezek az általában romlatlan kis…..
vadibandi 2013.07.13 13:46:31
en.wikipedia.org/wiki/Identity_%28film%29

Ez mondjuk határeset, mert csak a végén derül ki,hogy gyerek a hunyó!
Egy jó draft aranyat érhet, hiszen egy-egy ügyes húzással a csapat későbbi sorsa is meghatározható. Természetesen a hátsó körökben már nem találunk olyan játékosokat, mint az elsőben, de volt már rá számos példa, hogy innen került ki egy klasszis. Most azt foglalom össze,…..
vadibandi 2012.12.14 18:27:31
Újra itt az április, mehetünk galambot irtani újra itt vannak az álhírek. A bolondok napját ugyan nem szeretjük különösebben, de a videojáték-közeli weboldalak minden évben kitesznek magukért, és elég vicces dolgokat képesek kitalálni (lásd tavalyi és tavalyelőtti…..
  Aki szervezett már akármilyen nyilvános programot, az jó eséllyel átélte az érzést, amikor kevesebben vannak a vártnál, reméltnél. Esetleg sokkal kevesebben. Nos, ebben a műfajban egy ideig a vasárnapi, a Budapest Sportarénában tartott Összefogás koncert lesz az…..
vadibandi 2012.02.20 14:51:36
@rognork:
Rég nevettem kommenten ilyen jót!