Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemkla

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cica Style 100 éve először 2019.02.16 21:15:51
Will Burrard-Lucas (természet fotós) még soha nem volt olyan boldog, mint amikor ez a nagy fekete macska keresztezte útját, azaz a kamerák útja. Kenyában, Laikipiaban, 2019. február 11-én sikerült kiváló minőségű fotókat készítenie egy vadon élő melanisztikus leopárdról (más néven fekete…..
Cica Style Felséges cica uraságom 2019.02.15 00:00:00
A holland származású Karel Brandt (27 éves) anyósát szerette volna meglepni karácsonyra, akiről tudta, hogy szereti Thierry Poncelet festményeit (állatok egyenruhában), ezért készített három portrét annak három kutyájáról. A képek olyan jól sikerültek, hogy Karel létrehozta…..
A tökéletes Valentin napi ajándék kiválasztása nehéz feladat. Egy csokor virág biztosan lenyűgözne bárkit, igaz? Nem, ha van egy macskája, és te liliomot választottál, mert végzetes lehet. Sajnos minden évben sok macskát mérgeznek meg a liliomok, egyszerűen azért, mert az emberek nem tudják a…..
Cica Style Cica Videó Fesztivál 2019.02.13 00:00:00
A Cica Videó Fesztivál pontosan az, aminek hangzik. Az internetre feltöltött legjobb és legviccesebb macskás videókat nézheted meg 11 dollárért egy 70 perces mozi filmben (sajnos online nem érhető el) olyan amerikai mozikban amelyek csatlakoztak az eseményhez. A Cica Videó Fesztivál legjobb része,…..
Cica Style Koko és a cicái 2019.02.12 00:00:00
Koko a gorilla 1983-ban kapta élete első cicáját (All Ball), amikor még csak 12 éves volt. Sajnos, a farok nélküli szürke cica autó balesetben halt meg 6 hónapos korában. Koko nagyon szomorú volt All Ball elvesztése miatt, de csak évekkel később kapott egy újabb vörös cicát, akit Lips Lipsticknek…..
A múlt hétvégén megrendezésre  került XII. Mangalica Fesztiválon jártam, ahol eszembe jutott hogy a cicákat nem lehet sertés hússal etetni, de hogy miért, annak nekem is utána kellett járnom.  A nyers hús, a nyers és nyersen tartósított sertéshús (kolbász, szalonna) halálos Aujeszky-betegséget…..
Az ausztrál tűzoltók a vadonatúj “2019 Ausztrál Tűzoltó Naptár” kedvéért pózoltak félmeztelenül különböző kisállatokkal. 1993 óta tartanak adománygyűjtő naptár projekteket olyan jótékonysági szervezeteknek, mint a Gyermekkórház Alapítvány. Idén a világ legszexisebb tűzoltóit keresik, hogy…..
Mit tennél, ha egy egércsaládot találnál a kertedben? Biztos vagyok benne, hogy sokan szereznének egy kis sajtot és egy egérfogót, vagy hagynák, hogy a macskái oldják meg. A természet fotós, Simon Dell (Sheffield) tudta, hogy ha marasztalni akarja a kis egereket, akkor otthont kell nekik…..
Cica Style 3D cica portré 2019.02.08 08:14:34
A tűnemezelés egy szórakoztató és izgalmas hobbi, kézügyességgel és türelemmel különböző dolgokat hozhatsz létre - a kiegészítőktől a ruházatig. A japán Wakuneco nevű művész úgy döntött, hogy hihetetlen hiperrealisztikus és lenyűgözően szép macskaportrékat készít természetes gyapjúból. A művész…..
Cica Style Így neveld a pumádat 2019.02.07 10:07:03
Mariya és Aleksandr Dmitriev (Oroszország) egy hálószobás lakásukat osztják meg Messivel (2,5 éves), akit a szaranszki állatkertből hoztak el, amikor csak nyolc hónapos volt. Messi az állatkertben élő három kölyök egyike volt. A másik kettő, Suarezt és Neymart is híres játékosokról nevezték el,…..
Ellentétben velünk, a macskák nagyon gyorsan nőnek. Hat hónap alatt elérhetik a fiatal felnőtt kort, és gyorsan felfedezhetik a futás örömét, ugrálhatnak és akár vadászhatnak is. Warren Photographic fotóstúdió (UK) úgy döntött, hogy bemutatja Freya (Maine Coon) növekedését újszülött cicából 10…..
Wan Xi (Peking) nem is olyan régen megépítette a világ első AI-vel (mesterséges intelligenciával) működő macska menedékét. Wan számítógépes mérnök, aki mindig is szerette az állatat. Etette a kóbor macskákat, és friss vizet biztosított nekik. A jeges hideg télben peking kóborok macskái most már…..
Fogadjátok szeretettel ezt a képet Charlie-ról Igaz Charlie még csak 4 éves lesz idén,  így nem vehetne részt a #10yearschallange kihivásban, de ha ember életben számítjuk akkor bőven több, mint 10 éves. Itt te is megtudhatod, hogy hány éves a cicád ember életben…..
Rengeteg oka van annak, hogy szeretjük a Nutellát. Kiválóan kenhető mindenféle kenyéren vagy süteményen, sőt még nagyon finom is, én legjobban palacsintában kedvelem. A cicák számára viszont a legjobb esetben is nagyon fájdalmas hasmenést okoz. Ez a Nutella csokoládé- és tejterméktartalmának…..
Creme Puff a világ legöregebb cicája, aki 1967. augusztus 3-án született, és 2005. augusztus 6-ig élt - 38 év és 3 napot összesen (emberi életben 165 évnek számít)!  Creme Puff a tulajdonosával, Jake Perryvel élt Austinban, Texasban. Perrynek volt egy másik cicája is, Granpa, aki állítólag…..
Ben Rea (Egyesült Királyság) 1988 májusában halt meg, aki  7 millió fontot hagyott Blackie nevű macskájára. A milliomos régiségkereskedő  örökségének nagy részét három macska jótékonysági szervezet között osztotta el, azzal az utasítással, hogy vigyázzanak a szeretett kisállatára. Rea szintén kis…..