Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokkaczuka

1 bejegyzést írt és 1210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csehországban mindenki menetel, a napokban az amerikai NATO katonák vonultak át az országon, a cseh emberek lelkesen ünnepelték őket, de a brnoi emberek szerdán egy újabb felvonulásnak örülhettek. Rossz méretű melltartót hord a nők nyolcan százaléka - ezzel a jelszóval vonult…..
mokkaczuka 2015.04.30 14:08:49
„Mutasd meg nekem, mi újat hozott Mohamed, és csak rossz és embertelen dolgokat fogsz találni, mint az a rendelkezése, hogy az általa hirdetett hitet karddal kell terjeszteni” – szólt XVI. Benedek pápa egyik idézett mondata Regensburgban, ami kiakasztotta az európai…..
Hitelből és a más nemzetek szellemi és társadalmi fölényéből idepotyogó morzsákból. A bankokból, az EU-ból és az Audiból. Meg egy kicsit az időjárásból. Úgy megemberesedtünk, mondja a miniszterelnök, hogy a Fradi stadiont is fel tudtuk húzni. Fájdalmas, cinikus hazudozás.…..
mokkaczuka 2014.08.17 16:58:52
@STIRLITZ: Hát pedig elég egyszerű.
mokkaczuka 2014.08.17 17:00:31
@Újratöltve: "A cikk mindvégig téved, adataiban és következtetéseiben is, vitatkozni vele nem kívánok" Inkább mondd azt, hogy nem tudsz.
Hol találják ki a Ferencváros meccseinek jegyárait? A Cink megírta, a Ferencváros új stadionjának megnyitó ünnepségének várható programját: Gripenek, fehér galambok és heroikus film, Kormánybiztos Úr, az Elnök Úr, Miniszterelnök Úr, behánytam. 2008-ban már Prágában…..
mokkaczuka 2014.08.10 19:20:36
Nem elég elítélni Izrael állam primitív, törzsi jellegű megtorló akcióit! A magyarországi és nyugat-európai reakciók egy jó része amolyan törzsi vendettának tartja a zsidó állam reakcióját a három zsidó fiú elrablása és a Hamasz rakétatámadásaira adott választ. Az…..
mokkaczuka 2014.08.10 19:20:31
@sanyix: Arab csak ott él jobban a palesztinoknál, ahol van olaj. És csak addig.
Pánikot kelt Kárpátalján és dezinformálja a magyarokat a Jobbik a Fidesz-kormány hallgatólagos beleegyezésével. Azt már ugye tudjuk, hogy a magyar kormányfő, többek között, a putyini Oroszországot tekinti mintának a liberális nyugati közösség helyett. Hasonló elveket vall a…..
Az ellenzéket tönkreverték. Részben bundával, részben azért, mert a kormányoldal jobban játszott, többen volt és a gólokat is ő számolta, de mindegy is: a vereség ténye vitathatatlan és megváltoztathatatlan. Magyarország egy lépésre van a pártállamtól, és ezt a lépést…..
Ezek a plakátok és újságillusztrációk a hidegháborús időket idézik, amikor a politikai propagandának sokkal nagyobb szerep jutott, mint napjainkban. A hirdetések lényege, hogy a Szovjetunió jobb, igazságosabb, biztonságosabb, mint az Egyesült Államok és általában az egész kapitalista társadalom.…..
mokkaczuka 2014.05.13 21:51:17
@Nyiri: Jól is tették.
1957-ben már javában tartott a forradalom, Castro csapatai a keleti országrészben folytattak gerillaharcot, de Fulgencio Batista úgy dönt, Havannában Grand Prix-t rendez. A versenysorozat három éve alatt bővelkedett érdekes izgalmas pillanatokban. Az első versenyt Fangio nyerte Maseratival, de…..
Te ne törődj semmivel, majd én mindent megoldok helyetted. Ne akarj gondolkodni, mert az nekem nem jó. Csak kussolj, lapíts, akkor talán megengedem, hogy legyen egy korty levegőd. Nincs munkád? Kit érdekel? Én és akik nekem fontosak, jól élnek. Nem lesz nyugdíjad? Hát, majd…..
Gyerekkoromban nagyon bírtam a római kori sztorikat. Nemcsak a patakokban folyó vér miatt, hanem mert annyi válogatott hülye és gyakorló őrült poziban máskor nem volt. Egészen mostanáig. Caligula konzult csinált a lovából, ami hatalmas poén így kétezer év távlatában, de nem…..
mokkaczuka 2014.05.04 18:31:57
@J.László: Az a vereség nem a mi vereségünk, majom. Mi elmentünk, vagy hamarosan elmegyünk, elleszünk Münchenben, Londonban, Floridában etc. De a hülye sudribunkó mit fog tenni? Négy év után megválasztja a Jobbikot, Magyarország kikerül az EU-ból, a történet ennyi volt. Utána meg lehet majd sírni-ríni, hogy másként kellett volna. A németek is kurvára megbánták az 1933-as választást, legkésőbb amikor vissza lettek bombázva a középkorba.
mokkaczuka 2014.05.04 19:25:16
@J.László: :) Ó, micsoda ócska duma. Miért nem a mosogatással kezdted, általában ezzel szokták, "kiment mosogatni". Persze ha lenne a leghalványabb fogalmad a Nyugaton, különösen Angliában élő magyar százezrek életszínvonaláról, valamint arról, milyen nem csak jól, de szabadon élni, akkor nyilván nem az orbanisztáni viszonyokból indulnál ki, ahol többdiplomás, nyelveket beszélő emberek gyorséttermekbe meg közmunkára kényszerülnek, ezzel szemben falusi gázszerelőkből milliárdosok lesznek, mert a miniszterelnök a szomszédjuk. Ez a tetű ország még minden egyes elüldözött generációval, külföldre rekesztett millióval csak veszített, azok ellenben, akik kiszabadultak innen, kizárólag nyertek, anyagi és szellemi értelemben egyaránt, a gyerekeikről nem is beszélve. Kellemes pancsikolást a nácibolsi pöcegödörben! Csak magatoknak köszönhetitek.
mokkaczuka 2014.05.04 20:24:54
@.Gordon Gekko.: Hülyeség, spéci Angliában 3 %-os fix kamatra lehet venni lakást, aki 4-5 éve kinn van, simán belevághat. Nem mintha égető szükség lenne rá egy olyan országban, ahol kiépült a sokkal kényelmesebb bérlakáspiac. Mo-on bezzeg a 90 %-nak van saját ingatlana, így legalább lesz majd mit megadóztatni meg elvenni, arról nem beszélve, hogy az öt év előtt húszmillióért vett cucc jó, ha most ér 15-öt,miközben egy normális országban már minimum 25-öt érne. A jólét meg nem relatív, az semmiképp sem, hogy az átlagmagyar fizetése, ha van neki olyan egyáltalán, 15-20-a körül elfogy, Nyugaton meg még a minimálbérből is simán félre lehet tenni. A szabadság meg természetesen nem azon múlik, van-e saját ingatlanod, ez maximum a magyar büdösparaszt nézete, aki szívesen beássa magát egy lyukba és ott is rohad meg, kirobbanthatatlanul. Váljék egészségére.
A címbeli mondat a jobbik választási plakátjáról származik, és mivel én a Jobbik szavazóival való párbeszéd elkötelezett híve vagyok, a következőket fűzném ehhez. 1. Ún. európai bérek sosem lesznek olyan országban, ahol a Jobbik nevű párt 20%-ot szerezhet egy…..
mokkaczuka 2014.05.04 16:16:34
@wallenberg8805: Fejtsd már ki, mennyire apartheid az izraeli rezsim. De konkrétumokban. Milyen törvények vannak, amik a faji megkülönböztetést szolgálják? Át kell adniuk az araboknak a helyüket a buszon, vagy mi van? Segítségül egy mentőkérdés: milyen nemzetiségű volt az izraeli Legfelsőbb Bíróság bírája (egy időben ideiglenes államelnök), aki börtönbe küldte Mose Kácáv volt államelnököt? A gugli a barátod.
mokkaczuka 2014.05.04 16:23:41
@wallenberg8805: " Ha külföldi végzi, akkor a jövedelmét kiemeli a nemzetgazdaságból, ha hazai, akkor nem." Már miért ne emelné? Mitől törvényszerű ez?
mokkaczuka 2014.05.04 19:10:25
@hunorr: francokat valószínűtlen. Már a banki szolgáltatások ára miatt is egy rakás magyar vállalkozó Szlovákiában meg Ausztriában bankol. Mások a sima lakossági megtakarításukat menekítették ki. Mindkettőre tucatnyi példát tudok a saját ismeretségi körömből.
Örülünk, Vincent? Orbán a Jani 2014.04.30 21:32:39
      Egy Orbán Viktor nevű szotyolaköpködő sudribunkó levelet írt a kilencvenegy éves Dávid Katalinnak, a magyar művészettörténet doyenjének, és elemezte neki egy kicsit a megszállási emlékművet.  Elmagyarázta neki, hogy mi az emlékmű egyetlen lehetséges értelmezési…..
mokkaczuka 2014.05.04 00:51:12
Fotók: Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia (pfla.hu) Egy alig kétezer fős település méretéhez képest mesés, bár nekem kissé olyan hangulatú, mint ha abban a bizonyos Mennybéli Aranycsapatban nem Puskás Öcsi ontaná benne a gólokat, hanem Makovecz Imre. (További képek a…..
A hír: olyan ítéletet hozott első fokon a bíróság, amire eddig nem volt példa. Felcsút első emberének, a nemzet gázszerelőjének (nem mellékállásban polgármester és sikeres vállalkozó) nem kell nyilvánosságra hoznia vagyonnyilatkozatát. Ezt köszönheti ma Magyarország az új…..
mokkaczuka 2014.03.08 19:27:13
Magyarország egyre kevésbé van ráutalva a külső forrásokra, vagyis a gazdaságunk egyre inkább függetlenné válik a külföldről érkező sokkokkal szemben is.Az elmúlt hónapok a feltörekvő piacok válságáról szóltak, melynek során a befektetők elsősorban attól tartottak, hogy…..
mokkaczuka 2014.03.07 08:40:10
@Occam beretvája: Fideszgengnek. A végén még őket is megvédik, aztán annyi.-
mokkaczuka 2014.03.07 12:01:28
@politikailagnemkorrekt: Azt se tudom, hol a Jókai utca. Én egész véletlenül ahhoz a tíz százalékhoz tartozom, ami nem függ az államtól, hanem a versenyszférában él a saját teljesítményéből, így ha speciel engem kérdez egy közvélemény-kutató, nyíltan közölhetem, hogy POKOLBA A FIDESSZEL! A társadalom nagy része azonban ezt nem teheti meg, fél, ahogyan 2002-ben is félt. Megbuktok hatodikán, légy nyugodt. Ha ezt büntetlenül akartátok volna folytatni, bevezetitek az egypártrendszert.
1000 leütés Az Összefogás után 2014.02.26 19:34:21
A Tárki -- átvéve a már Medián által is alkalmazott választási közvéleménykutatási módszert -- a Fidesz és a Jobbik jelentős, az LMP számottevő erősödését hozta ki a biztos szavazók körében, míg az Összefogást jóval a korábbi értékek alatt mérte: választási…..
mokkaczuka 2014.02.27 10:58:14
A szerző valamiről megfeledkezik. Minden népnek olyan csőcseléke van, amilyet kitermel. A magyar nép ezt bírta összehozni egyrészről, az Orsós-féle retardált rablóbandát másrészről. Lehet pampogni, hogy az Összefogás se elég jó, és mi tagadás, nem egy brit Konzervatív Párt, és a vezetői közt sincs Reagan, Thatcher vagy Franz-Josef Strauss, mint amilyen figurákra pl. én szavaznék szívesen. De egy lerobbant, hulladék csürhe, aminek a megélhetése 90 %-ban az államtól függ, és csak 10 %-ának van valami fogalma arról, mit jelent piaci verseny körülményei közt dolgozni, nem lehet számon kérni, hogy miért nem hoz létre nyugati értelemben vett polgári, demokratikus pártokat. Azért, mert kilenc és félmillió genetikai alattvalóval nem lehet demokráciát építeni, maximum olyan félzsódéros valamit, amit Orbán úgy cincált szét sec alatt, mint foxi a lábtörlőt, hogy létrehozzon egy, a kádárizmus és a horthyzmus legrosszabb elemeit ötvöző szörnyszülöttet. Nem tetszik a poszternek az Összefogás? Nekem se. De attól még tudomásul kell venni, hogyx egy európai értelemben vett, modern kampánytól az érintettek sikítva menekülnének, ilyennel elő se lehet állni. Ennek a népnek hazudni kell, illetve a közönyöseket felhergelni, hogy eltolják a seggüket a szavazóhelyiségig, EZ MOST A CÉL, nem pedig értelmiségi nyavalygás arról, hogy mi lenne, ha itt nem Balkán lenne. Ceterum censeo fidesinem esse delendam.
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
mokkaczuka 2014.02.25 23:11:35
@zobod: Teljesen egyetértünk, senki nem is mossa egybe. Stromfeld és Tombor a hazájukat védendő harcoltak. A Tanácsköztársaság színeiben. Mint ahogy Puskás is Rákosi-címeres mezben rúgta egy darabig a gólokat.
mokkaczuka 2014.02.25 23:15:05
@lagarderlovag: Nem a véleményemet közöltem, hanem a tényeket. Kezd unalmassá válni a fóumokon az a fogás, hogy ha a tények nem tetszenek, akkor azokat megpróbálják a másik "véleményének" beállítani. Nem, barátom. Azok tények maradnak,, akkor is, ha kétszázhúsz kilóval akarsz a fejemre ülni.
mokkaczuka 2014.02.26 09:15:49
@Zoltan777: Na, ezekből is látszik, hogy simán ellent lehetett volna mondani, és volt is rá példa. 1944 májusa és augusztusa között mégsem tették, sikerült is a vidéki zsidóságot deportálni.
Szeretnék elmesélni egy történetet azok számára, akik különböző rajtuk kívülállókörülmények hatására mostanában jutottak el arra a pontra, hogy jutalékos munkába vágják a fejszéjüket és ennek egy kézenfekvő verzióját készülnek választani, az ingatlanközvetítést,…..
JóVáros Blog Csikorgás 2014.02.22 20:11:46
Valami nem klappol Fideszéknél. Zavar van az Erőben. Volt idejük bőven fölkészülni a kampányra, és minden létező erőforrással rendelkeznek, hogy profi gépezetként működjenek. És most mégis homokszem van a fogaskerekek között, és nem is egy. Ezt az Őszödözős,…..
Közérdekű adatigényléssel fordultunk a Szakály Sándor igazgató botrányos kijelentéseiről elhíresült VERITAS Történetkutató Intézethez, azt tudakolva hogy mennyit keresnek az intézet munkatársai, és hogy eddig mi mindenre szerződtek. A válasz velős: sokat és…..
mokkaczuka 2014.02.19 18:29:10
@kvadrillio: Most úgy kéne struktúrát váltani, hogy amelyik nem menekül Azerbajdzsánba, arra a műanyag lakat is rothadjon rá. Azt kell csinálni, amit Olaszországban csináltak a kilencvenes években.
A hamis élelmiszerek azért különösen veszélyesek, mert hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a sarki boltban vagy a vendéglátóhelyeken kapható dolgok egyáltalán nem lehetnek károsak az egészségünkre, hiszen azokat ellenőrzött körülmények között jutatták el hozzánk. Az esetek…..
mokkaczuka 2014.02.18 08:57:23
@sixx egy nyuggerező faszfej: Ez olyan, mint a crimes against humanity (emberiEsség elleni bűncselekmények), amiket még a második világháború után fordítottak félre "emberiség" elleni bűncselekménynek. Holott az emberiség ellen nem is lehet bűncselekményt elkövetni. Legfeljebb ha ufó vagy...