Regisztráció Blogot indítok
Adatok
operabak

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az LMP két társelnöke közleményben ment neki az Állami Számvevőszéknek, mely szerintük már nem független intézmény, hanem a Fidesz bosszúhadjáratának eszköze. A rezsim az ÁSZ felhasználásával szólt és szól bele a pártok versenyébe, és az újabb támadásokkal bizonyította, hogy mire számíthat…..
operabak 2019.02.03 11:05:24
Jujj, de kemények vagytok!

Szóval kétharmadot hoztatok össze a Fidesznek, immár másodszor, pedig csak a kisujjatokat kellett volna megmozdítani ahhoz, hogy ezt megakadályozzátok. Ezt azóta még a Jobbik is belátta, de ti persze nem. Illetve persze dehogynem, pontosan tudtátok ti mit és miért csináltok. A Jobbik hülye volt, ti pedig csak teljesítettétek a megbízást.

Támogattátok a kvóta népszavazást, pedig tudtátok, hogy újabb tízmillárdok haveri zsebekbe talicskázását jelenti.

Nem támogattátok a Sargentini jelentés elfogadását, amit még a konzervatív EPP-s képviselők kétharmados többsége is megszavazott.

Kicsináltátok mindenkit a pártból aki valóban tenni akart a Fidesz ellen, miközben Sallait meghagytátok a pártban, aki azóta is páros lábbal száll bele különböző ellenzéki poltikusokba. Kormánytagokba persze véletlenül sem. Micsoda kemény ellenzéki, húha!

A létező legmegosztóbb jelöltet indítjátok a főpolgármester választáson, a létező legmegosztóbb programmal, ezzel biztosítva a Fidesz győzelmét Budapesten, ahol pedig simán verhető lenne.

Ungár Peti eközben vígan éli a NER oligarchák életét (ja tudom, vagyonkezelő, hagyjuk már a meséket...)

De most aztán tényleg le kéne borulni hihetetlen kemény ellenzéki tevékenységetek láttan, mert "páros lábbal szálltatok bele az ÁSZ-ba". Ami magyarra fordítva persze annyit jelent, hogy kiadtatok egy közleményt. Húha! Nem szeretnék most a helyükbe lenni! Elképzelem, ahogy Domokos László remegő lábakkal veszi kézbe.

Aggodalomra persze semmi ok, Mária néni úgyis megveszi majd az LMP után a Jobbikot is a pici fiának. Illetve persze Viktor bácsinak, de ez most mindegy.