Regisztráció Blogot indítok
Adatok
10Delpiero10

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntőt követően Cristiano Ronaldo nem kívánt a kamerák elé állni, miután a Juventus kiesése nyomán nyolc évet követően először kénytelen lesz kihagyni a BL-elődöntőt. A calciomercato legfrissebb hírei szerint a portugál klasszis…..
10Delpiero10 2019.04.19 17:34:57
@Holloka: kurva szarul döntöttél. Javaslom utánanézni a 2006 os eseményeknek, ndragheta kapcsolatoknak, Mogginak. Szépen elvan bújtatva a sprititos fellengzes mögé minden ami miatt meglehet utalni az olasz focit
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
10Delpiero10 2019.04.17 08:15:53
@Gabueroo: :D :D az Ajaxnak szerencsére tele a hazai bajnokság BL szintű csapatokkal.. jaj. Nehogy már másra fogd hogy sosem fogunk blt nyerni
Moise Kean édesapja érdekes és szokatlan nyilatkozatot tett nemrégiben, amelyben a Juventus kielégítetlen tartozásáról beszélt, illetve panaszkodott amiatt, hogy bajnoki meccsekre sem kap jegyeket fia klubjától. „Köszönetet mondok Istennek, mivel nagy öröm ez az egész családnak.” - mondta Biorou…..
10Delpiero10 2019.03.26 22:15:49
@JuventusFanatikus: martins nem volt barom , mielőtt elítéltek minket csalás miatt a másodosztályba én elhoztam volna az Interből
A Lazio középpályása, Sergej Milinković-Savić ismét felkapott név lett a pletykákban, és állítólag a Real Madridnál új csapatot építeni kívánó Zinedine Zidane igényt tart a szerb játékosra. Az El Chiringuito értesülései szerint a szabadságról a Real Madrid padjára…..
10Delpiero10 2019.03.15 11:12:37
@jeneiPALI: ha ramsey ér hol 100 olli Pogba menyitér 400 at ér ez
Az olasz sajtó értesülései szerint némileg meglepő forgatókönyvvel oldódhat meg az edzőkérdés a Juventusnál, s nyáron az az Antonio Conte válthatja Massimiliano Allegrit a torinóiak kispadján, akitől a jelenlegi mester 2014-ben átvette a csapat irányítását.  A Tuttosport mai száma arról számol be,…..
10Delpiero10 2019.03.06 15:53:55
@Il Principino:
Jöhet ide Klopp,Guardiola egyik sem garancia a sikerre,ők csak a saját bajnokságukban tényezők,Klopp még ott sem egyelőre..

Guardiola mindenhol bajnok lett ahova igazolt, + volt pár BL döntője, ahogy Kloppnak is rögtön akinek sosem a legerősebb a kerete az adott bajnokságában.
Ezeket azért minimum végiggondolnám a helyedben. Egy Klopp itt csodát művelne.
10Delpiero10 2019.03.06 17:40:16
@Il Principino: :DDDDDDDDDDDDDDDDD jó és akkor ki az aki nem " ezüst " edző? gyakorlatilag már lelett itt írva mindenki zidanet kivéve mert ő megnyerte a legutóbbi 3 bl-t mákkal. esküszöm néha az az érzésem hogy a fórumról kéne beültetni valakit az edzői székbe.
10Delpiero10 2019.03.06 19:44:00
@Il Principino: Allegri vagyok csak megtanultam magyarul. Rosszul esik amit írtok.
Federico Chiesa remek szezont fut a Fiorentinánál. A fiatal olasz csatár 11 gólt szerzett és 8 asszisztot jegyzett minden sorozatot figyelembe véve, teljesítményével pedig felkeltette több nagy európai klub érdeklődését, köztük a Juventusét és a Manchester Unitedét is. A…..
A spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus késznek mutatkozik arra, hogy akár a játékos szerződésében rögzített 120 millió eurós kivásárlási árat is megadja a Benfica tehetsége, João Félix szerződtetése érdekében. Az AS szerint jelen pillanatban a Juventusnak van…..
10Delpiero10 2019.03.05 17:20:06
@Rivendell: te Real drukker vagy , vagy miért akarod idehozni a fél keretet?
Gianluigi Buffon nemrégiben arról beszélt, hogy a Manchester United többször megfigyelőket küldött a meccseire, illetve az Öreg Hölgy kedvéért elutasította a Manchester City nagyon komoly ajánlatát. Szerdán a Paris Saint-Germain a Uniteddel ütközik meg, miután a párizsiak az…..
Izgalmakban, lapokban, vitatható bírói döntésekben, kapufákban és gólokban gazdag mérkőzést láthattunk, de a legfontosabb még mindig a megszerzett három pont. A Juventus immáron tizenhat ponttal vezeti a bajnokságot és továbbra is veretlen. A szép játékot a Napoli biztosította a tegnapi rangadón, de…..
Az egykori közönségkedvenc, Simone Pepe hosszú interjúban vallott a Juventusnál töltött időszakról, s úgy látja, a zebramezesek képesek lesznek ledolgozni a hátrányt az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének torinói visszavágóján. "Delneri Juvéja nem volt…..
A La Repubblica mai száma arról számol be, hogy Mauro Icardi nyáron csatlakozhat a Juventushoz, míg a zebramezesek argentin támadója, Paulo Dybala ellenkező irányú utat járhat be, s a két játékos elcserélése már több, mint egy elméleti lehetőség a két klub számára. Icardi és az Inter között nem…..
10Delpiero10 2019.03.01 15:35:50
@bianconeri83: Az Interben ott játszana, ahol akar, ő lenne a playmaker kezdő játékos valószínűleg hasonló, vagy nagyobb fizetésért mint amennyit nálunk kap. Az Inter piaci növekedésének utánaolvasva valamit a kínaiak elég jól csinálnak ( lehet csúfolódni , de elég jól kihozták a szarból a csapatukat). Következő mercaton nem köti őket a settlement agreement amit az uefával kötöttek a pénzügyi fairplay miatt. Lenyilatkozta a klubelnökük , hogy ez lesz a legnagyobb szabású mercatojuk vagy mi. Ha elköltenek okosan Marottával ( aki Dybalának is garancia lehet) egy valag pénzt az amúgy nem olyan szar játékosállományuk mellé, simán csábító lehet számára ez a lehetőség. Azért egy PSG-ben nem tudom hol lenne helye, abszolút nem lenne helye Dybalának Mbappe és Neymar mellett, max ha csatárként játszatják Cavani posztján de ezt kétlem. Angol klub? az még hihetetlenebb lenne az ő esetében.. szerintem angliába biztos nem megy. Akkor inkább már a Real , de ők meg ezen a poszton szerintem sokkal nagyobb vadra mennek ( Hazard ).

Ezeket külföldi hírekból / oldalakból szedtem össze, nem kézpénz , de van benne valami.
10Delpiero10 2019.03.01 15:48:16
@NagyonJuve: akkor ezért "érzi ilyen jól magát " nálunk Dybala , ezért nyilatkozik minden ikonunk némi mosdatás kíséretében róla havonta , és ezért vannak róla egymástól független hírek folyamat ezzel kapcsolatos hírek mert valami b*zi újságíró kitalálta. SEMMI alapja nincsen.
Juventus FC blog Kiszemelt: Marcelo 2019.03.01 12:00:00
A sajtóban egyre inkább erősödnek azok a hangok, amelyek szerint a brazil követi barátját, Cristiano Ronaldót a Juventushoz. Az AS információi szerint már meghatározták Marcelo Vieira da Silva Júnior kivásárlási árát, ez az összeg pedig nem kevesebb, mint 70 millió euro. Ez…..
10Delpiero10 2019.03.01 14:01:52
@venember83: jövőre a bl döntő idején ő már 32 lesz, Ronaldo 34 .. azért ez meredek. Simán kinézem a vezetőségből hogy 50-70 között elhozzuk. Óriási baklövés. Nem fiatalítunk hanem öregítünk a kereten. Bár Sandro sem hozta azt amit kéne mostanában, ellenben Marcelorol meg nem tudjuk, hogy az olasz bajnokságba mennyire hamar tudna integrálódni.
10Delpiero10 2019.03.01 15:13:32
@venember83: Azért gazdaságilag a mi lehetőségeink is végesek, tehát Ronaldo + Marcelo fizuval együtt 200 millio feletti beruházása , 2 kiöregedő játékosért = BL döntő megéri? Annak fejében, hogy utána megkell húzni a nadrágszíjat.
Az olasz sajtó értesülései szerint a Manchester United kínálhat menekülőútvonalat a Juventus szélsője, Douglas Costa számára, akinek nem sikerült átmentenie tavalyi kiváló formáját a jelenlegi szezonra. A brazil játékos a mostani szezon során kevesebb, mint ezer percet…..
Az évek óta európai álmokat üldöző Juventus súlyos pofonba szaladt az Atlético Madrid otthonában, s a 2:0-ás vereség azért is rendkívül fájdalmas lehet, mert a továbbjutás szempontjából kevés jóval kecsegtető eredmény egyben kilátástalan játékkal is párosult. A mérkőzést követő nyilatkozatában…..
Az Atlético Madrid elleni sima, 2-0 után igencsak nehéz helyzetbe került a Juventus, hiszen március derekán Torinóban úgy kell legalább két gólt szereznie, hogy egyet sem kap a harcos spanyol csapattól. A vereség után természetesen felmerült, hogy Massimiliano Allegri jövője…..
10Delpiero10 2019.02.23 19:43:39
@Dante01: 1 év után lelepne Ronaldo? Hol pletykálják ezt?
Az Atlético Madrid a BL-nyolcaddöntős párharc első felvonásán 2:0-ra győzött a Juventus ellen. Úgy tűnik azonban, hogy a "matracosok" vezérigazgatója nem teljesen elégedett az eredménnyel, mivel a mérkőzésen hozott bírói döntéseket kritizálta. A Calciomercato.com beszámolója szerint Miguel Angel…..
10Delpiero10 2019.02.22 17:31:02
Csúnya vereséget szenvedett a Juventus Madridban, ami miatt nagy veszélybe került a torinóiak továbbjutása. Nem ezt várjuk a Bianconeritől, bőven tudása alatt teljesített a csapat, míg ellenfele tökéletesen játszotta azt, amit igazán tud. Nagyon izgalmas meccset láthattunk, néhol fel lehetett…..
10Delpiero10 2019.02.22 11:20:49
@Jamal Jamal: ilyen bármelyik olasz meccsen megtörténik.
10Delpiero10 2019.02.22 11:39:06
@Jamal Jamal: hogy megtapossák a játékost , és megy tovább a játék mintha mi sem történt volna. Var ide Var oda.
10Delpiero10 2019.02.22 13:56:40
@DelPiero2: "Szerintem a FIFA azért engedi, mert végre az Atletico-nak is akarnak adni egy BL győzelmet, így gondolják hogy több pénz megy a cégüknek."

:D :D :D nettó baromság. 1 , a Fifa a nemzetközi labdarógószövetség, 2 szerintem te az UEFA-ra gondoltál ami maradjunk annyiban hogy nem cég :D

Az állításod általában olyanok szájából szokott hangzani , akikből a keserűség beszél. Tulajdonképpen pont minket kéne tolniuk Ronaldo miatt , ha van ilyen egyáltalán. Egyébként a Barcelona , Real esetében megszokott történni. Ugye annak függvényében mekkora a felvevőpiaca egy egy klubnak. Melyik továbbjutásához fűződik jobban érdek a tv-s nézettség függvényében. Nem kell messze menni meccsért ahol felmerülhet ez , ilyen volt a Barca fordítása a PSG ellen.
De mégegyszer mondom ezt olyan kluboknál alkalmazzák ahol Messi és Ronaldo, esetleg Neymar megtalálható. Úgyhogy pont a mi továbbjuttatásunkal járna jól a "cég"
A szerdai vereség után menetrendszerűen felröppenő pletykák szerint Zinédine Zidane első számú opciót jelent a Juventus vezetősége számára, amennyiben Massimiliano Allegrinek nem sikerül idén sem a BL-győzelem. A madridi 2-0 után nagy az esély a kiesésre a legjobb tizenhat között, ami borzasztó…..
10Delpiero10 2019.02.22 12:00:50
@Rocky80: mostmár a világ egyik legjobb csapata :D direkt visszaolvastam a kommenteket a meccs előtt, kb 80% azt mondta simán verni kell őket. Hidd el nem emiatt az egy meccs miatt akarják elküldeni Allegrit.
Már rengetegen leírták , hogy ebből a keretből kilehetne hozni valami sokkal kreatívabbat is, nem ezt az egyéni megmozdulásokra alapuló lassú játékot, amiben több embernek nincs is rendes posztja ( ez mondjuk pont nem feltétlen Allegri hibája de ezen is változtathatna ).
A sokadik pofára esés és a változás hiánya az amiért mennie kell.
Massimiliano Allegri úgy érzi, hogy csapata beleesett az Atlético Madrid által előkészített csapdába, de véleménye szerint a 2-0 még megfordítható eredmény. A Juventus nemigen jutott el az ellenfél kapujáig, míg az Atléti két gólt lőtt rögzített helyzetekből, és volt egy…..
10Delpiero10 2019.02.21 12:58:56
@Juventino86: erre lehetne azt mondani akkor más megközelítésből, hogy ha ennyire nem kell a bajnokságra koncentrálni, miért nem tudunk felkészülni arra a "kevés" bl meccsre tökéletesen? Elvégre van annyi előnyünk, hogy rátudunk pihenni jobban a meccsekre szemben egy angol csapattal.Erre a szintre a kp szar, a szarból meg Allegri sem tud várat építeni, ahhoz Conte is jobban értett kicsit. Kifejezetten rémhírként kezelem ezeket a Marcelo históriákat is, mert így fogunk csúszni egyre lejjebb. Nagy nevű kiöregedő játékosok gyűjtője leszünk, akiknek nagy a fizetése pluszba?
10Delpiero10 2019.02.21 13:09:01
@del pipi: nem rád értettem, szerintem egy ilyen fórumon alapvetően nincs konyhaszurkoló
10Delpiero10 2019.02.21 15:01:12
@pedronegroo: azt nyilatkozta többször, hogy szeretné irányítani majd az Intert. :D
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
10Delpiero10 2019.02.20 22:46:01
@juve28adam: Úgy néz ki
Marco Materazzi a Juventus BL-rögeszméjéről beszélt, illetve arról, hogy idén a Juventusnak mindenképpen szintet kell lépnie, miután az elmúlt években kimagaslóan teljesített saját bajnokságában. „A Juventus BL-csapatot épített, és szerintem minden évben rögeszmésen…..
10Delpiero10 2019.02.19 15:33:31
@Jamal Jamal: ismered?
A Juventus sportigazgatója, Fabio Paratici is megszólalt az Interrel hadba lépő Mauro Icardi ügyében, hiszen sokan már a torinói klubot vélik felfedezni a kialakult feszült helyzet mögött. "Szeretném tisztázni, hogy nyáron nem próbáltuk megzavarni az Intert, ahogyan az utóbbi…..
A Juventus bosnyák játékmestere, Miralem Pjanić az Atlético Madrid elleni mérkőzésre hangolódott, s szó esett az ajánlatokról is, amelyeket jelenlegi klubja kapott a középpályásért. "A filozófiájuk nem teszi őket könnyű ellenféllé, így a mi feladatunk, hogy irányítsuk…..
Massimiliano Allegri várhatóan valami meglepetéssel fog előállni az Atlético Madrid elleni meccsen, így csapatba kerülhet Martín Cáceres, Federico Bernardeschi, illetve kimaradhat Paulo Dybala. Juan Cuadrado továbbra sem vethető be a térdműtétjét követően, Douglas Costa pedig csak…..
10Delpiero10 2019.02.17 20:05:34
10Delpiero10 2019.02.18 10:07:40
@Jamal Jamal: otthonit mi nyerjük szerintem is.
A Napoli és az Udinese egykori sportigazgatója, Pierpaolo Marino legutóbbi nyilatkozatában egy beszélgetésről számolt be, amelyet az Inter sportigazgatójával, Piero Ausilióval folytatott, aki elmondta, hogy nyoma sem volt semmilyen ajánlatnak Mauro Icardi kapcsán, a csapatkapitányi szalag elvesztése…..