Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pötyögtetek

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az online társkeresőkben számtalan olyan dolog történhet velünk, amely kiábrándítónak hat és megkérdőjelezi, hogy egyáltalán mit is keresünk ezeken az oldalakon vagy applikációkban. Ebben a posztban 10 olyan gyakori viselkedési mintát mutatok be, amellyel többen is szembesültek már a különböző…..
Pötyögtetek 2020.11.22 10:41:15
Lehet, hogy nehezen lenyelhető lesz ez a tabletta néhány ember számára, de tény, hogy soha nem szabad a legokosabb embernek lenned a szobában. Tudom, hogy ezt sokan vitatják, de én kitartok emellett és nem én vagyok az egyetlen. A vállalkozói szellem az egyik legnehezebben megvalósítható. Ha könnyű…..
Bizonyára te is hallottál arról, hogy a budapesti politikai közösség élmenői átadtak egy jelzőlámpát a Budaörsi - Nagyszőlős találkozásánál. Üdvözítő, de nagyon remélem, hogy nem állnak meg ennyinél, mert a helyzet a lámpa árnyékán túl csakhamar kritikussá válik...
   Vitathatatlan tény, hogy nem létezik olyan telefongyártó, ami kizárólag remek telefonokat dobott piacra és bizony azzal az állítással is nehéz vitába szállni, hogy az Apple a fennállása alatt bemutatott remek és kifejezetten rossz típusokat egyaránt, így téve szert felemás hírnevére. Azonban egy…..
Pötyögtetek 2020.09.09 11:04:05
Mások szoktak...
Pötyögtetek 2020.09.05 12:12:34
Pötyögtetek 2020.09.05 22:29:20
@Mária Gálné Puha:
"Az egyetlen bökkenő a történetben, hogy rokkantparkolóban autót kerékbilincsel ellátni, a forgalmi rend(kresz,ptk.)zavarása, és akadályoztatás miatt TILOS!"

Világos. Ha már elfoglalta a paraszt, nehogy el tudjon onnan menni, foglalja csak továbbra is el a rokihelyet. Agyatlan barmok...
Legalább magunknak ne hazudjunk...
Pötyögtetek 2020.09.05 12:14:46
Az iskolatáska cipelése elvileg jót is tehetne a gyermek egészségének. Amennyiben sosem visznek terhet, kisebb mértékben erősödnek a csontjaik és az izmaik – ugyanis a csontokba nagyobb mértékben épül be a kalcium, amikor a gravitáció ellenében végzünk izommozgást. De mégis mekkora az a teher, amit…..
Először a Belvárosi Plébániatemplomról szóló cikk kapcsán merült fel a téma. A panorámát bemutató fotók egyikén akadt ki valaki Facebookon, hogy mégis hogy néz ki ez a tetőráépítés a kép közepén: Pedig ez még egy egész pofás megoldás, többé-kevésbé igazodva a szomszéd ház geometriájához, ráadásul…..
Ha tetszett a video vagy a cikk, támogasd munkásságomat egy feliratkozással!        Halihó, legmélyebb üdvözletem mindenkinek A ma pár olyan filmet mutatok be nektek, amiket teljes egészében nem láthatott a nagyközönség. De hogy mit is jelent ez? Nos, a gyakorlatban annyit, hogy leforgatott és…..
Különös élmény nyaralókat a kasszák előtt tanácskozva látni. Vajon miért szívják a fogukat sokan még mindig, ha belépőről van szó?..
Bár atombombát nem vetettünk be a Tisza rendezésénél, azért így is megszületett országunk második legnagyobb tava.  ..
Pötyögtetek 2020.06.27 13:42:47
@Burgermeister: Ez szerintem is marhaság. 2 év lesz az, hiszen az első tavaszi áradáskor fokozatosan megemelik a kapukat, csak annyira, hogy az alvízen normál mennyiségű víz mehessen tovább. Az azért mégse járja, hogy becsukják az ajtót, majd szolnoknál szandálban átsétálnak a tök üres mederben.
Az elmúlt hónapokban szinte ömlött a médiából „a hogyan fertőtlenítsünk és takarítsunk otthon” téma. Én rájöttem, hogy keveset tudok. Mivel sokat ültem otthon, elhatároztam, hogy kiokosítom magam. Hátha tudok segíteni másoknak is. Ez jó és nemes elhatározás volt, de rájöttem, hogy legegyszerűbb…..
Pötyögtetek 2020.06.25 21:32:55
@PraktikusOtthon: És hol? Mert egyí vírus csak úgy nem marad életképes, ahgy semmi sem, ha nincsenek meg az életkörülményei. Részleteznéd melyek ezek a "vannak felületek"?
Pötyögtetek 2020.06.25 21:37:32
@Peetee: Jaja, a penész az gomba, mindig mindenhol ott van, ahogy a baktériumok is. A vírusnak viszont gazdatestre van szüksége, anélkül megpusztul. rövid ideig életképes felületeken, de akkor sem önmagában. Ha a hordozóközeg megszűnik, a vírusnak ia annyi, bekrepál a sejtburok. Ezt el lehet érni hőhatással, UV sugárzással és vegyi úton is.
Barbecue Ételkészítési technika: lassú tűzön, hagyományosan 230-250F (110-120C) tartományban, de mindenképpen 150C-on belül, fatüzeléssel vagy természetes faszénnel képzett indirekt hőn, hosszan elkészített hús. A Nyárspolgár BBQ blog a barbecue fogalmát szigorúan a fenti…..
Egyszerűen elűzhetetlenek ezek a galambok. Folyton ide járnak az ablakomba, és mindent összepiszkolnak és még aludni se hagynak hajnalok-hajnalán.. Ismerős a helyzet? Akkor épp itt az ideje, hogy kitedd a kéretlen kis tollasokat. Mutatom a galambriasztó praktikákat...
Pötyögtetek 2020.06.01 02:40:01
@Herbert Putzenschramm:

Remek ötletek!
Meguntam. 1,5-ös lekopaszított drót lesz az x alakban kirakott vastag gyorskötöző között. Aqrvaéletit.
Az irodai, monitor előtt vagy más, ülő testhelyzetben végzett munka – noha nem tekintjük veszélyes munkakörnek – sokféle egészségkárosító hatással járhat, még olyan szervünkre is hatással lehet, amelyikről ez nemigen jutna eszünkbe. Így bizony előfordulhat, hogy a romló légzési kapacitás, az…..
Mielőtt másolnál tisztelj meg azzal, hogy megkérdezel! Nos, nézzük a különböző alapanyagokat, amiből járótalp, felsőrész vagy bélés készül. Csak ezeket ismerve nyújthatod nekik a szakszerű ápolást. Márpedig ezt nagyon akarod, hiszen egy rahedli zsébe kerül a kiszemelt darab; szeretnéd minél…..
Decemberben is bőven találkozunk még olyanokkal, akiket megszívattak a Black Friday alkalmából és még nem zárult le az ügyük. Ani a hónap elején írt nekünk, aztán frissítette a sztorit, de az igazi megoldást a szakértőinktől kaptuk. 2019 november végén úgy gondoltam, hogy ideje kipróbálni a Black…..
Tudás vs látvány. Hitelesség kontra dramaturgia. Tanulás helyett cirkusz. Ezt kapjuk manapság a legtöbb „műveltségi” vetélkedőtől. Azért, hogy minél változatosabban teljen az idő, amit itthon a négy fal között töltünk, igyekszünk mindenféle programot kitalálni, így például elég sokat puzzle-özünk.…..
Pestis, feketehimlő, kolera, spanyolnátha - a járványok végigkísérték, sőt olykor alakították az emberiség történelmét. Az utóbbi évtizedekben a HIV, a SARS, a madárinfluenza, aktuálisan pedig a koronavírus megjelenése figyelmeztet bennünket, hogy a modernizációs folyamat során elhatalmasodott…..
A telenovellák világa folyamatosan gazdagszik új tehetségekkel, a régi arcoknak kemény csatákat kell vívniuk, hogy csillaguk fényessége megmaradjon. Van, akinek nem okoz gondot megőrizni a hírnevét, de van olyan is, akit egy idő után nem hívnak szereplőválogatásra, az egykor jól csengő név eltűnik a…..
Pötyögtetek 2020.03.09 15:45:43
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt Cím! Véletlenül kerültem a blog-os oldalukra, ahogy éppen bárányhimlős cikkek után kutattam.   Megpróbálok rövid lenni. 5 éve egyedül nevelem a két gyerkőcömet (14 és 8 évesek jelenleg). Én bölcsődében dolgozok…..
Pötyögtetek 2020.03.08 12:09:16
@midnight coder: Platon megírta a vezető kiválasztását az Államban.

Minden stimmel. A legtöbbet azonnal ki kellene rúgni, ahogy az őssz kedvenc szavával élve: alkalmatlanok arra a feladatra, hogy vezetők legyenek.
Ma már a legtöbb munkakörre igaz, hogy a munkaidő kisebb-nagyobb vagy éppen jelentős részét képernyő előtti munkával töltjük. Épp ezért nagyon fontos, hogy megfelelő módon állítsuk be a képernyőnket, ezzel többek között a fejgörcsöket, a hátfájást és a szemünk romlását is megelőzhetjük...
Forradalmi hátizsák Az emberek állandóan lerakják, meg felveszik a hátizsákot ha kell belőle valami. Egy zsúfolt buszon vagy villamoson ez kínkeserves dolog is lehet, főleg ha teli van pakolva, és a legaljáról kell valami. Ennek most már vége (ez nem a TV-shop). Megérkezett a…..
Huawei P20 Pro telefonom van. Azért kezdem ezzel a ténnyel, mert elég fontos információ ahhoz, hogy miért is jutottam el egy apró USB méretű DAC-hoz. Hogy mi az a DAC? Digital analóg konverter, ami a digitális jelforrást analóggá alakítja, tehát tudjuk hallgatni a biteket. Magyarán olyan, mintha…..
Pötyögtetek 2019.08.26 14:04:14