Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pötyögtetek

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huawei P20 Pro telefonom van. Azért kezdem ezzel a ténnyel, mert elég fontos információ ahhoz, hogy miért is jutottam el egy apró USB méretű DAC-hoz. Hogy mi az a DAC? Digital analóg konverter, ami a digitális jelforrást analóggá alakítja, tehát tudjuk hallgatni a biteket. Magyarán olyan, mintha…..
Pötyögtetek 2019.08.26 14:04:14
Eddig nem volt fontos, hogy a nyilvánosság orrára kössem: önként maradtam le a tévésorozatokról. Amióta azonban a kereskedelmi televíziók negyedóránként hirdetésekkel szakítják meg, nem nézem őket. Előfizetek inkább a HBO-ra, mely többnyire tartalmas sorozatokat sugároz, ráadásul nem zökkent ki a…..
Az elmúlt hónapokban látványosan közelebb kerültünk egymáshoz a gépen, sokkal kevésbé szór szét a Wizz ülőhelyosztó algoritmusa. A Ryanair változatlanul a lehető legdurvábban szétültet, viszont könnyebb ablakos/nagy lábteres helyet ingyen szerválni náluk. Módosul az egyik alapszabály? A két…..
Pötyögtetek 2019.07.15 08:38:57
@PanelProli: Repülős Gizi újraszületett.
Bevallom, ritkán vonatozom. Egy időben ingáztam a főváros és Kelet-Magyarország között, de szerencsére már csak alkalomszerűen megyek. Az egyik ilyen alkalom apropóján pedig végül mégis a vasút mellett döntöttem. A régi rossz emlékek megfakultak, gondoltam, adok egy esélyt. Az autó kevésbé…..
Pötyögtetek 2019.07.09 13:01:38
@Benbe: Csak szólok, hogy a t-systemet IS megvette a gázszerelő.
A sok laptophasználat hát- és nyakfájdalmakhoz vezethet. Mit tehetünk, hogy elkerüljük ezeket a káros következményeket? Ehhez hoztunk 7 tanácsot...
Plan9 Php programozo kerestetik 2019.05.14 19:22:19
Sziasztok, sajnos csak bonyolodik az oldal error logja amihez mar nem artana egy megbizhato ember aki jartas a php irasban.   Ha tudtok valakit akit erdekel egy ilyen problema megoldasa akkor a mail cimre irjatok.   Koszonjuk,   Udv: plan9staff        ..
Élete során majdnem mindenkivel előfordul legalább egyszer, hogy elveszíti a munkáját. Ez lehet egy régóta érlelődő, megunt, megutált állás elvesztése, de egy szeretett munka hirtelen megszűnése is. Akárhogy is, ilyenkor a legfontosabb, hogy ne süllyedjünk az önsajnálatba, maradjunk pozitívak és…..
Marton Dani videója az aktuális helyzetről! szenzációs és egyben elkeserítő videó.  A Hortobágy Berettyó folyóból  az érintett szakaszon a teljes élet kipusztult , a Hármas Körös, Hortobágy Berettyó  befolyó alatti szakaszán az oxigén tartalom a szükséges töredéke. A nagyon sok  a halhulla. …..
1982-ben született egy rajzfilm, amely sokunk gondolkodását megváltoztatta. Van, aki szerette, van, aki gyűlölte, sokan nem értették, hogy mire is akar kilyukadni, sőt, akad olyan is, aki logikátlannak, erőltetettnek tartja a befejezését. Azonban semmiképpen sem lehet megfeledkezni róla. Nem csak…..
Itt felém a stúdióprojekt persze húsvétkor sem állt meg. Egy gyors tetőácsolás után további Heraklith lapok felcsavarozása következett, ezúttal kívülről, mert kiderült, hogy a Heraklithra nagyon jól lehet vakolni, szóval külső felületképzésre is remek. Nagyjából fel is…..
Pötyögtetek 2019.04.26 10:42:08
@Untermensch4: Valószínűleg a kartonpapírból kivágott pénzméret is megtenné.
Bár a "méret nem minden", ha nem olvastál utána a következő nevezetességeknek, nagy valószínűséggel csalódni fogsz a nagyságukban - nem tagadom, én is jártam már így. Veletek mi a helyzet? © Bored Panda Mona-Lisa, Párizs, Franciaország Egészen kiskoromban jártam először a párizsi Louvre-ban:…..
A vállalkozó mint olyan, itthon még mindig az M. Richárdokat vagy M. Lőrinceket jelenti, az erőszakos gyökeret megy a simlis, mutyizós lófaszjóskát, ami azért baj, mert ha a szó szoros értelmében vesszük, Steve Jobs is az volt, meg Mr. Selfidge is. A vállalkozó nem szitokszó, és nem pufidzseki…..
Amikor telefont választasz néhány dologban döntést kell hoznod. Ha pl. korábban csak Android telefonokat használtál, de most halálosan szerelmes lettél az új iPhone csúcsmobilba nem árt tisztában lenned néhány, a korábban megszokottól lényegesen eltérő tulajdonsággal és funkcióval...
Pötyögtetek 2019.02.17 15:13:54
@Szabványok:

Hát ettől az 1 program 1 könyvtár felállástól én is agyfaszt kaptam, az itunestől szintén.

De át lehet verni. Tedd fel a Jet audio zeneprogramot, (ehhez is pilótavizsga kell, ha tisztességesen akarod használni, de ezt már megszokhattad) NA ennek van saját samba servere, és erre akármilyen böngészőből fel-le tudsz másolni (természetesen csak a Jetaudio könyvtárába) na de a telefonon utána a fájlkezelővel átmásolgathatod.

Csináltam rá egy egyéb könyvtárat is, ide pdf-et másolok, a zenelejátszó nem fogja mutatni ezeket, (minek aztat ugye a parasztnak...) viszont a fájlkezelőből látni fogod.

A jetaudio az egyetlen ami kiírja a dalszöveget is, de csak ha benne van az mp3-ban, ha külön akkor nem. (minek is tenné) az lrc fájlokat se rakja be a zene mellé. :) De van még hozzá hangszínszabályzó is, nagyon jó, meg mindenféle hangbuzeráló amit viszont ki kell kapcsolni a picsbe.

Itt is lehetne fizetni a reklámmentességért, de a maestro kártyám nem kell almáséknak.

A zenébe berakott szöveget se az itunessel kell elkövetni, hanem pl. a Tagscanner nevű id3 tag szerkesztővel.
Pötyögtetek 2019.02.17 21:32:42
@Szabványok:
A 32Gb-ra nem sok fér így nálam marad az mp3
Próbáld ki a jetaudio-t. Bár ennek is van gyíkja, a szerencsétlen csak fájlkönyvtárból játszik le, külön előadó-műfaj stb-re nem ad be semmit, miközben látja a bejegyzéseket, mert zenelejátszásnál kiírja és abból olvassa ki. Nekem fontos a zeneszöveg is, és nincs benne giccsparádé sem.

A fájlkezelő a ios saját rakosgatósa, valahol meg kell találnod. "Fájlok" néven keresd. Ez is lökött, valahogy letöröltem valahonnan valamit, de ennek benne maradt a jegyzékébe. Visszaállítani nem lehet, törölni nem lehet. :) 2db mp3. Ott rohadjon meg, csak ezért nem fogom resetelni.

Nem írtam, de a jetaudio wifin keresztül nyomja a samba serverét, az ájfón alapból elmehet a picsbe, még ezt se tudja tisztességesen csak a retek programját erőszakolná.
Pötyögtetek 2019.02.18 10:12:42
@Szabványok:
Direkt nem csinálnak jó telefont. Ha csinálnának akkor mindben lenne induktív töltés, vízálló lenne, többkártyás, 1 hétig működne, cserélhető memóriakártyával, nem pklapát lenne, és mindegyik telefon működhetne mindegyik hallókészülékkel. A készülékem hiába BMW, de inkább Bentley kaliber, ha a szemét licenszek miatt csak az iphone-al lehet összekapcsolni közvetlenül, mint egy fülest. Ezt pedig nem kegynek, hanem minimális dolognak tartok 2019-ben, sajnos a kedves gyártók nem így gondolják.
Tim Cook kijelentette, hogy gazdasági szempontból rossz ötlet volt akcióssá tenni az akkumulátor cserét, merthogy emiatt kevesebben akartak váltani az újabb készülékekre és részben ennek tudhatók be az alacsonyabb számok. Csakhogy senki sem tudja garantálni azt, hogy a csere egy…..
comment:com X-Faktor, csak pénzzel 2019.02.02 07:51:15
  Nem én találtam ki az RTL-en hamarosan bemutatkozó Cápák között című gazdasági reality műsorról, hogy ez olyan mint az X-Faktor, csak pénzzel, viszont annyira találó rá, hogy lenyúlom. A pénzügyi világban mozgó öltönyös-szigorú kiskosztümös bankárokra és befektetőkre valamiért a világ minden…..
Az "Együnk több halat" mozgalom lelkes híveként szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy halhoz jutni már a legtöbb szupermarketben is lehet (friss és fagyasztott egyaránt kapható). A Lidl-ben, Aldiban mindig van jó áron, jó minőségű tengeri és folyami halválaszték. Ez tehát nem lehet indok arra,…..
  Szeretem a halat! Igaz, csak bizonyos formában és mennyiségben! Például az olajos halat salátában...vagy a csípős halászlevet...vagy a roppanós bundájú sült halat. Most, hogy bőven benne vagyunk a farsangi időszakban, egy kellemes vendégváró halsalátát hozok! Könnyed, finom, variálható! Én így…..
Az Exatlon indulásakor ezt írtam a műsorról: Az egész műsor egy bazinagy "hogy állunk a minekkel" kérdés. Lényegtelen, hogy a pályák Dominkán állnak, vagy a Lupa beachen. A versenyszámok felépítése pont olyan elcseszett, mint a Játék határok nélkül emlékezetesen botrányos évadában, ahol teljesen…..
Pötyögtetek 2019.02.02 14:52:03
Pötyögtetek 2019.02.03 13:24:11
@szeIídgesztenye:

Palik szerintem rákos.
Árnyéka lett annak aki anno a Párizs-Dakaron nyelte a homokot éveken át.