Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komufe

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kozmikus Közzététel sorozat epizódjának fordítása itt olvasható:http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/12/kozmikus-kozzetetel-xiii15.html..
Komufe 2020.04.03 09:58:13
@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember: én is megnézném a weboldalaidat...írnál pár linket?
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Komufe 2019.10.29 17:38:06
@athena 28: ez a része számomra mindenképp igaz és működő... jó lenne, ha mindenki inkább befelé figyelve, önmagában találná meg a válaszokat...
Komufe 2019.11.17 08:58:14
@nornic: Igen ebben is egyetértek veled hogy az emberek az orrukig se látnak...ebből is látszik hogy mennyire sikeresen működik még mindig a kollektív tudat módosító gépezet...ami egyéni szinten abszolút látható...szerintem az egyik nagyon fontos dolog amit minél hamarabb fel kéne ismernünk az a panaszkodás abbahagyása...amit gondolunk és még mondjuk is az bizony egy energia-impulzus kifelé a kozmoszba...a tükörbe...ha ez az energia negatív töltésű a panaszkodás zászlaja alatt akkor ne csodálkozzunk hogy ugyanezt kapjuk vissza...tehát ki a felelős???...csak is én!!!...ennyi és semmit se kell túlspirázni hanem lazábban nyitottabban szemlélni a körülöttünk zajló történéseket...és ha előfordul hogy néha visszakacsintunk egy ismételt hibába amit már tudatosan észlelünk...sebaly...de abbol is tanulunk és életre hívja bennünk a megoldani vágyó vágyat és ebből a megoldóképességünket hogy ne kívülről várjunk segítséget...mikor leszülettünk ide ebbe az igen kemény kiképzőtáborba...vállaljuk azt tudatosan hogy interakcióba lépünk az itt lévő negativitással és megértjük hogy miért is vagyunk itt...amíg az egó vezérel minket minden szinten addig lehetetlen megérteni...ideje feltenni a fontosabbnál fontosabb kérdéseinket önmagunknak...őszintén...ki vagyok én? miért vagyok itt? mi az életem igazi célja? miben vagyok tehetséges?...stb stb...ha lecsendesül az egód nyílik a tudatod és jönnek a pozitívan sokkoló válaszok hogy felrázzanak a mély alvásból...kellemes napot mindenkinek...:)))
Komufe 2019.11.21 04:46:45
@athena 28: igen...ez benne a szép hogy minden szabadon választható...:)
Mark Passio egy kilépett sátánista és okkultista, félig vallásos római katolikus családban nőtt fel Pennsylvania-ban. Miután a vallása elkedvetlenítette és úgy érezte, a vallás nem más, mint egy kontrollmechanizmus a családja és a társadalom részéről, dühös lett és őszinte gyűlölettel kezdett…..
A most következő cikksorozat-fordításunk egy, az oldal eddigi tematikájához képest némileg eltérő hangvételű, komplex, sok elemből álló, nem könnyen emészthető gondolatokat tartalmazó írás egy egykoron a MILAB programban kiképzést kapó állítólagos bennfentestől, Aug Tellez-től. Az alábbi cikket az ő…..
Alábbi bejegyzésünk a Simon Parkes beszámolóiból összeválogatott, most már éveken átnyúló cikksorozatunk egy újabb fejezete, amelyet Simon saját csatornáján futó Connecting Consciousness című műsorának általunk legérdekesebbnek ítélt kérdéseiből és válaszaiból állítottunk össze. A közös szál, amely…..
Komufe 2019.04.21 09:38:13
Komufe 2019.04.24 08:59:22
Komufe 2019.04.25 09:11:14
"Szánj időt arra, hogy csendben leülsz, hogy hagyd, hogy az új információ ítélkezés nélkül áramoljon a lényedbe. Nézd meg, milyen érzés, ha hagyod, hogy lehet, hogy ez az igazság. Ha azt érzed, hogy azonnal elutasító vagy, kérdezd meg magadtól, mit veszíthetnél, ha igazságként fogadnád el. Kérdezd meg, miért rémít meg vagy miért zavar annyira. Ha úgy találod, hogy az, hogy hagyod, hogy az elfogadott valóságod részévé kezdjen válni, még mindig zavar téged, csak légy türelmes és haladj apró lépésenként. Újra visszatérhetsz rá, hogy ne nyomaszd magad. Ha semmilyen szinten nem rezonál együtt a lényeddel, akkor dönthetsz úgy hogy elutasítod vagy később visszatérsz rá, amikor kevésbé vagy érzelgős. Kérd meg Felsőbb Vezetődet, hogy lépjen be és segítsen neked a folyamatban. Kérd szellemei vezetőidet és angyalaidat, Mihály Arkangyalt és más Felemelkedett Mestereket, Istennőket, Isteneket, hogy segítsenek neked feldolgozni és megérteni a színfalak mögött zajló nagyobb képet. Kérd meg őket, hogy vigasztaljanak téged és nyugtassanak meg.
Meditálj, hogy kapcsolatba kerülj a Felsőbb Éneddel. Kérd a legmagasabb szűrő felhasználását, amivel csak rendelkezel, hogy megfelelően tudd kezelni az információkat. Fontos megérteni, hogy hatalmas különbség van az 'elmeprogramozott' mátrix által létrehozott és foganatosított logika, és a Felsőbb Én logikája között. A Felsőbb Logika az a mód, amivel megérthetjük, és megvizsgálhatjuk a nagyobb képet, ahelyett az alacsonyabb logika helyett, amely csak a félelem szemein keresztül lát. Nekünk a Forrás szemein keresztül kellene látnunk, valamint a Felsőbb Énjeinkén ahhoz, hogy megszerezzük a megfelelő perspektívát, amely nem lehetséges az alacsonyabb félelem-alapú logika szemüvegén keresztül."
A Felsőbb Énnel való kapcsolat létrehozása ezzel a meditációval:
www.youtube.com/watch?v=97eMAp90IKU
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii15.html    ..
Komufe 2019.03.22 08:44:07
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii11.html    ..
Komufe 2019.03.12 12:14:08
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   https://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii12.html    ..
Komufe 2019.02.22 19:59:18
@Solaria: Időnként én is eltűnök mert igenis kell egy kicsi egyedüllét...imádom a természetet rengeteget bicajozok...még ilyen hidegbe is kimegyek az erdőbe mert ott teljesen feltöltődök...furán szoktak rám nézni az emberek mikor látják hogy ölelgetem a fákat...de nincs mit azon szégyellni...vállalom magamat minden téren :)
Komufe 2019.02.22 20:19:17
@Domaházy Ákos: Szia Ákos! Igyekszem azt tenni amit szeretnék és óvatosan feszegetem a saját határaimat (időhiány megoldása) hogy a lehető legtöbb minőségi időt töltsek el...
Komufe 2019.02.22 20:38:10
@Solaria: Pontosan...amekkora a figyelmed az adott pillanatban azzal arányosan éled át a pillanatot...és mar ez önmagában nagy energia feltöltődést eredményez a számodra...ergo jól érzed magad és boldog vagy...
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii24.html    ..
Komufe 2019.02.14 16:00:33
@UFO Kutató: Én egy szóval se mondtam hogy Orbánt utálom!!! Nem utálok senkit csak megfigyelem őket! De attól még a nagyvállalatok érdekeit képviseli ezért elnézik neki hogy mennyi pénzt tesz a magáévá illegálisan! Linda jól összefoglalta a háttérhatalom minőségét! :)
Komufe 2019.02.14 16:25:43
@gamerattitude: Nagyon jó a cikk! :)
A Kozmikus Közzététel sorozat újabb epizódjának összefoglalója itt olvasható:   http://kozmikuskozzetetel.blogspot.com/2019/01/kozmikus-kozzetetel-xii21.html    ..
Komufe 2019.02.03 20:54:33
@HákLinda: Érdekes a meglátásod!
Ez is egy lehetőség...ki tudja? Én kicsit máshogy vélekedek erről...hiszem hogy van reinkarnáció meg karma és vonzás törvény! De azt gondolom hogy szabad-akarattal vagyunk felruházva minden létezésben így mi döntjük el hogy játsszuk ezt a játékot természetesen az ok-okozat törvénye alatt! Véleményem szerint azért lökik vissza az embereket a halálból mert még itt nem fejezték be a játékot amit megírtak maguknak még a leszületés előtt...aki befejezte az átléphet a halál kapuján a létezés egy másik síkjára...de kicsit térjünk már vissza az előző kérdésekre ha nem bánod?...ha ez egy hologram (ami elég hihetőnek is hangzik) akkor ki ennek a programozója szerinted? Isten...angyalok...ufok...vagy egész más lények?
Komufe 2019.02.04 09:27:17
@HákLinda: Szerintem a kérdéseim igen jók csak a válaszok maradtak el! Ezért én se ismétlem őket mert már megláttam amit látnom kellett! És ha nincsenek válaszok a jó kérdésekre végül is az se baj majd kutatok tovább hasonló oldalakon! További kellemes fejlődést mindenkinek! :)
Komufe 2019.02.04 14:51:42
@HákLinda: Hogyne...megosztom :) viszont azt gondolom hogy mindenki saját magáért felelős...hülyén halsz meg vagy okosan! Ez a te döntésed! És ha a könyvek és filmek is dezinformáció akkor mi is van? Honnan tudod hogy igaz e vagy se? A válasz önmagában valóban nem elég de fontos...és maga a cél kitűzése sem a megoldás...hanem a cél elérése a magoldás ami viszont sok sok erőfeszítést igényel! Na persze azért tenni is kell!