Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bane85

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit átnyálaztam a Profound Lore Records friss kínálatát, hátha találok kedvemre való finomságot. A három fiatalember súlyos bemutatkozó albumot rakott össze a mostani se-eleje-se-vége blackened death lemezdömping-ben. A maga nemében kolosszális a produkció: profi munka a hangzás, és a hangulat,…..
  Nekem virágba borult az egész napom tőlük. Két ember a hegyekből, akik nem keseregnek sokat az élet szarságain, hanem könnyűre veszik a dolgokat - beleértve a zenéjüket is - , ami ebben a langymeleg időben könnyed limonádé. Szürcsikézzétek lassanként ezt a nektárt, fürdőzzetek sokat a napocska…..
  Vannak csapatok, melyek nem maradnak le egy arasznyival sem a nagyobb nevek mögött teljesítményben, de valamilyen oknál fogva nekik nem jön össze a nagy áttörés. Én még csak macskaszaros homokból építettem homokvárat anyám óvó tekintete alatt a játszótéren, amikor ezek a brit úriemberek már be is…..
Nashville fia, Dan Emery tövig benyomja a jack-et a basszusába, és nem csak egy kísérő, másodhegedűs ritmusfokozó hangszerként működteti a czájgot, hanem az ortodox szemlélettel ellentétben vezető szerepet tölt be. Ebben asszisztál legjobb barija, Chad L'Plattenier a dobok mögött. 2011 előtt hárman…..
Ma ittam egy üdítőt, aminek a kupakja azt tanácsolta, hogy legyek őszinte mindenkivel. Ezt az utat járva megint belefutottam egy "Brotherly Love City" bandába. Van arrafelé valami a vízben, amitől Philly ontja a jobbnál-jobb punk bandákat. Ez is az egyik közülük: zajos hardcore punk, gyors, és nincs…..
  A punk zenéket kiadó Get Better Records (Philly) adta ki nem is olyan rég ennek a bandának a debüt EP-jét. A három arc nem kezdő, ismerősek lehetnek más helyi bandákból - név szerint pl: Great Weights vagy a King Azaz. Hangzásra olyanok mint a Slint vagy a Unwound, csak egy kicsit…..
Akik jártasak a földalatti zenei mozgalmakban, azoknak biztos ismerősen fog zengeni eme veterán black metal bandának a neve. Zenéjüket átszövi erősen az ambient, egyszerre meditatív, hipnotikus és egyben borongósan gonoszkás, mint most a fellegek felettünk. Megőrizve kegyetlen hangzásukat nyomnak…..
New York. A Nagy Alma. A város, ami soha nem alszik…. Ha ilyen zene van a lábad alá tolva, akkor jobb is, ha tartod a tempót, mert ez a banda nem laca-facázik. Alapjában véve hardcore punk gyökerekkel rendelkezik a galeri, de lehet a skatulyát tövig dugni jelzőkkel, mint példának okán indusztriált,…..
  Flat Worms egy három tagú punk banda LA-ből Will Ivy-val, Tim Hellman (Thee Oh Sees, Sic Alps) és Justin Sullivan-nel (Kevin Morby, The Babies). A debüt  EP a szakma szerint egész jó fogadtatást kapott a kritikák alapján, olyan nyitánnyal mint a “Petulance”, aminek gyorsasága hasonlatos a  Sauna…..
Carcass, Repulsion, Terrorizer, Cannibal Corpse, Slayer, Black Sabbath, Exhumed, Drop Dead...ha ilyen zenekarokat jelölnek meg mint fő hatások, az szerintem csak jó lehet. Korábban Necropsy néven csapatták az undergroundban a kompromisszum nélküli arcletépést death, gore meg mindenféle…..
Jason Netherton bőgős/énekes 2001-óta keltette életre ezt a szörnyszülöttet kedves barátaival Kevin „Terminator” Talley dobos és Mike Harrison gitáros/énekes közreműködésével. A csapat a Haldokló Magzatból született meg, amely hatások érezhetők rajta végig. Ha már hatásokról van szó, érdemes…..
Oi! Garázs punk strófák az amerikai őslakosság hányattatott életéről. Nincs benne semmi Old Surehand faszság meg Winnetou se menti meg a napot. Semmi világmegváltás, viszont van benne egy jó adag vitalitás meg lendület. A sorok között olvasva pedig sok a párhuzam mai társadalmunkban történő…..
Négy-fejű rém-show Rotterdam gyomrából olyan bandákból összegyúrva, mint Forbidden Wizards, Goodnight Moonlight vagy INWAR. Az albumot most is a Duck Tape Studioban rögzítették önköltséges alapon. Ha nem mered mutogatni a genitáliádat, ők majd megteszik helyetted. De disznó módra, mert elegük van a…..
Van az interneten pár történetmesélős pszichedelikus rock csapat. Ám ilyen eredeti hangzással aláfesteni Bell Man hőskölteményét aligha tudná jobban összekomponálni más, mint ez a trió. Még több ilyen hőst a világunknak! Ameddig nem rúgja farba Marvel Kapitány a Titán bolygó szupergonoszát, addig…..
Maguk hozták össze. Leszarnak mindent, mert pimaszul fiatalok, bulizni akarnak egész éjszaka, és ez így van rendjén. Garázs punk Blink-182, Green Day, Descendants, Alkaline Trio ihletésből.  ..
Kellett már nagyon nekem, hogy ráakadjak erre a bandára. Képzeld el a Fugazit és a Drug Church-öt, hogy kibérelnek hosszú turnézásuk közepette egy motelt és basznak egy kiadósat kb. nyolc meneteset. Ennek a közösülésnek a gyümölcse lehet közel az igazsághoz, amit ezek a faszingerek össze post…..
Peter Nye Kerlin, Jim McHugh, Jason Robira és Jeff Tobias közös projektje ez. Ismerheted ezeket a „Nagy Almából” szalajtott művészeket olyan működő/inaktív formációkból, mint a NYMPH, a Dark Meat, a Chris Forsyth’s Solar Motel Band, esetleg az Arthur Doyle’s New Quiet Screamers. A zenei paletta,…..
Négy srác egy tavaszi napon elhatározta a barátság jegyében, hogy világra szülik Bristol legpozitívabb punk bandáját. Ők azt vallják, vagy legalábbis igaznak tartják azt a felfogást, hogy tök mindegy, hogy mi történt a múltban, vagy mi következhet be az eljövendőben, igenis csinálni kell csakazé’ is…..
Chicago újfent. Van két srác, sokat nem lehet róluk tudni. Még a nevük is elég titkosan hangzik: BL és MDC. Annyi viszont biztos, hogy szeretnek partizni és jól képviselik a punk életérzést. Az általuk tolt zenéről annyit állítanak, hogy szabályokra fittyet hányós, gépesített, ipari zaj kavalkád. Ha…..
Két bivaly erős demo után végre itt van az első teljes album a Hate Force-os malterköpködő fasziktól. Annyit érdemes róluk tudni, hogy a tagok nyomták már olyan más, hasonló attitűddel rendelkező zenekarokban, mint: Harm’s Way, Like Rats, vagy nem utolsó sorban WEEKEND-kibaszott-NACHOS! Remélem,…..
Mára még van egy igazán fület gyönyörködtető banda, amelyről kár lenne, ha lemaradnátok. Ebben a zajos gennyzsákban igazi stíluskavalkád van beágyazva jó mélyen. Van benne doom, nagy adag sludge, némi hardcore kirohanásos döngölés, és mindez megfeketítve. Csodálatra méltó a srácokban a nihilista…..
Íme A Teleszkópok 11. sorlemeze, ami hangsebességgel vonaglik át rajtad. Ösztönös drone kompozíciók egymás után. Begerjesztik a hallóidegeidet és illúziókat generálnak. Ha már kikapcsolva is hallod ezeket a zajokat, akkor te is EHS-kórságot kaptál. Agy-elpattintásra fel!..
Még egy kiváló lemez a sorban, ami nagy adag fricskát nyom a beteg társadalom orra alá. Kaotikus, végtelenségig mormolt listák totális virtuális mámorban úszva. A tömegkultúra bőségesen degenerált felsorolása van itt post-punkos freestyle elektronikával aláfestve. Lassan nem tudjuk a sok hazugság…..