Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bozár Jóska

213 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem mondhatni, hogy túlzottan sikeres lenne az előszezon Újpesten. A csapat eddigi mérkőzései nem adnak sok örömre okot, és a felkészülés feltételei sem adottak. Aki a nyolcvanas-kilencvenes években járt a Megyeri útra mérkőzésekre, megszokhatta, hogy a pálya sokszor alkalmatlan…..
Április 3-án és 4-én került megrendezésre a Megyeri úton az I. Nemzetközi Újpest Kupa U12 elnevezésű utánpótlás-torna, amelyen magyar részről a Dunaferr SE, az Erzsébeti Farkasok és az Újpesti TE indult, a székelyeket a Gyergyószentmiklósi ISK képviselte,…..
Real Újpest Eltelt egy hét 2009.07.22 12:42:00
Pereg az idő a holtszezonban, és úgy érezzük, ismét eljött az ideje annak, hogy összegezzük, kik alkothatják a következő szezon újpesti felnőtt jégkorongcsapatát. Pék Györgyöt kérdeztük tegnap. A mester által elmondottakban egy igazán meglepő név szerepel. A klub…..
Bozár Jóska 2009.08.03 13:36:03
@1nf3rn0: Tényleg nekünk volt?:)
Szeretnénk megemlékezni Vedres Mátyásról. A huszadik század egyik legnagyobb magyar kapuszsenijének haláláról sokan írtak, dicső pályafutásának fontosabb mérföldköveit megannyiszor megemlítették. De egyvalami mindezidáig elmaradt. Egy olyan kezdeményezés pattant ki…..
Bozár Jóska 2009.05.30 12:45:35
@Uteapu: Mindegyik szektornév remek, de szerintem Buzás Györgyöt is bele kéne venni valamilyen úton-módon.
Bő egy évvel ezelőtt, 2008 májusának közepén publikáltuk Beszéljünk akkor a magyar jégkorongról című írásunkat. Nagy siker, a szapporói feljutás után voltunk, úgy éreztük, érdemes pontokba szedve elemeznünk, mi kell ahhoz, hogy még feljebb lépjünk. Izgalmas év van…..
A világbajnokságra készülő szurkolói transzparensek tervezési ideje két nap múlva lejár. Csütörtök éjfél a beküldési határidő, pénteken kezdődik a szavazás. A legtöbb szavazatot bezsebelő művet elkészítjük. Egy utolsó lendületet kívánunk adni az ügynek, tovább után…..
Bozár Jóska 2009.04.14 21:42:47
Real Újpest Egy kis pauza 2009.04.04 17:17:00
Kicsit későn szólunk, de egyéb teendőink és a szezon vége miatt sajnos egy kis időre fel kell függesztenünk az oldalt. Amennyiben olvasóink közül bárkinek kedve támadna cikket írni a Real Újpest blogra, írja meg nekünk a real.ujpest[kukac]gmail.com címre, és mi nagyon…..
Kitűnő játékkal múlta felül ellenfelét a fehérvári gárda, és ezzel megszerezte története 10. bajnoki címét. A lila-fehérek ez alkalommal nem tudtak igazán felnőni a házigazdákhoz, a mérkőzésen mindvégig Ocskayék domináltak. Gratulálunk a Volánnak, de az újpesieket is…..
Szerda délután szoros csatában győztük le az idényt remekül kezdő, ám az idő múlásával egyre szürkébb miskolciakat. Ez a diadal egyben azt is jelenti, hogy a 2008/2009-es ifjúaági pontvadászatban a mi fiaink foglalhatják el a dobogó harmadik fokát. A bronzérmes csapat tagjai:…..
Indul a kívánságműsor! Ezúttal arra kérjük kedves olvasóinkat, írják meg nekünk alant, milyen zenéket szeretnének hallani a döntő hazai mérkőzésein. A kikötés annyi, hogy legyen pörgős szám (nehogy elaludjanak közben a játékosok). A beérkező javaslatokat továbbítjuk az…..
Szépen egy kupacba raktuk a finálé eddigi meccsei során készült jégkorongblogos videó-összefoglalókat. Ez jó dolog, mert könnyen hozzá lehet férni. Majd ugyanide tesszük a negyediket, az ötödiket, és ha lesz még több (mi szeretnénk), akkor azokat is. 1. meccs: Alba Volán…..
Hatvan percen keresztül hősiesen küzdve szépítettek a lila-fehérek az aranyérem sorsáról döntő párharcban. A Zlocha kiesésével beálló Vitalij Kiricsenko vezérletével legyőzték a lilák az első két harmadban kissé visszafogottan játszó fehérváriakat. Nem ijedt meg a…..
Az első két harmadban úgy tűnt, a Mol Liga harmadik helyezettje elkaphatja az EBEL-kilencediket, ám a végén az újpestiek kifáradtak, a Volán pedig ezt kegyetlenül kihasználta. Palkovics és Kovács Csaba is két-két góllal vette ki részét a hazai sikerből.A Volán már az elején…..
Real Újpest A mai mérkőzés elé 2009.03.13 17:29:00
Csapatunk fél óra múlva megkezdi a bajnoki döntő első összecsapását az Alba Volán gárdájával. A fináléról nemrég írtunk bővebben, ám arról még nem szóltunk, hogyan is készülnek a szakvezetők a közelgő megmérettetésre.Énekes Lajos, a Volán edzője nem tart…..
Alig van hátra néhány óra, és kezdetét veszi a 2008/2009-es OB I. döntője. A két szereplő egyszer már összefutott a magyar bajnoki aranycsatában, akkor fölényes Volán-győzelem született. Vajon most is így alakul a történet, vagy az újpestieknek sikerül megszorongatniuk a…..
Real Újpest Újabb zsáknyi videó 2009.03.09 22:59:00
Atish ezúttal nem csupán összefoglalót készített, hanem Bécával - korábbi ígéretükhöz híven - Baróti Zsoltot is újra meginterjúvolták. Az összefoglaló itt, míg az interjú itt tölthető le. A SportSide is elkészített egy jó kis videót, amaz (és egy kis extra) lapozás…..
Információink szerint izomsorvadás okozta a mindössze 34 éves szlovák fiatalember halálát. Šafárik tavaly nyáron került Újpestre, de miután teljesítményével nem volt elégedett a szakvezetés, hamar megváltak tőle. Nagy valószínűséggel az Újpesti TE volt a játékos utolsó…..
Csapatkapitányunk szerdán ünnepelte 28. születésnapját. A magyar állampolgárságra váró csatár ötödik évét húzza Újpesten, és ez idő alatt lila-fehér szurkolók egyik kedvencévé vált. A gólerős szélső idekerülése előtt kizárólag egyetlen egyesületnél, a HKm…..
Atish és a SportSide a pénteki meccsről is készítettek egy-egy videó-összefoglalót. Előbbit innen lehet letölteni, míg utóbbit tovább után lehet megnézni.   ..
A negyedik kerületben 2:0-ra vezetnek a Lilák, igaz, a két győzelem két teljesen kiegyensúlyozott mérkőzésen született meg, amelyeken csupán nüanszok döntöttek. Nagy valószínűséggel a mai összecsapáson is közel egyenlő erők harca fog folyni a jégen. Az előző meccsen…..
A Sztárok nagy valószínűséggel szeretnének visszavágni a Liláknak a tegnapi eredményért, amely a játék képe alapján lehetett volna szorosabb is. Spišák edző elsősorban a fegyelmezetlenségből adódó hibák kiküszöbölését tartja a siker kulcsának, míg a túloldalon úgy…..
Real Újpest Nálunk az előny 2009.03.05 22:04:00
Az elődöntő első mérkőzésén az Újpest legyőzte otthon az NZ Stars együttesét, és ezzel megszerezte a vezetést az egyik fél három győzelméig tartó párharcban. Nagy iramú, magas színvonalú összecsapáson mérettettek meg a csapatok, amelynek a végén a házigazdák…..
Real Újpest Jöhet a Stars 2009.03.05 14:21:00
Blogunk kicsit berozsdásodott újonnan jött elfoglaltságainknak "köszönhetően", de azért igyekszünk továbbra is írogatni a Real Újpest blogra. Új posztunk témája mi más lehetne, mint a ma esti elődöntő-mérkőzés? Az NZ Stars csapatával az egész szezonban parázs…..
Jégkorong Az első három nyert 2009.02.27 21:34:00
A negyeddöntők első mérkőzésein két sima és egy szoros győzelmet arattak a középdöntőben pályaelőnyt kiharcoló csapatok. Figyelemre méltó az újpesti Dubek és Sikorcin hét pontja, előbb öt gól és két assziszt formájában, utóbbi ugyanezt fordítva szerezte. A Dab az első…..
Bozár Jóska 2009.02.27 23:57:56
@gabute: Én úgy láttam, hogy Bálint nem sokkal később újra a jégen volt.
Egykori kiváló játékosunk Borbás Gergellyel egy napon, azaz február 25-én ünnepelte születésének évfordulóját, számszerint a 47.-et. A legendás 25-ös 1968-tól egészen 1995-ig játszott lila-fehérben, és ez idő alatt bizony sokat tett hozzá csapatunk dicsőséglistájához.…..