Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenevilag.net

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kárpátaljai Magyar Turisztikai Egyesület civil szervezet A Kárpátaljai Magyar Turisztikai Egyesület 2016-ban került bejegyzésre, de munkásságát már korábban elkezdte. Az egyesületnek jelenleg több, mint fél száz önkéntes tagja van. Köztük turisztikai magánvállalkozások, önkormányzatok képviselői,…..
Kiránduljon velünk a Nyíregyházi Állatparkba! Az utazás ára csak 3000 Ft! ✅Magyarország legkülönlegesebb állatkertje, a Nyíregyházi Állatpark várja látogatóit, ugyanis a park sosem pihen. Irodánk szervezésében most lehetőség nyílik minden vasárnap látogatást tenni a Nyíregyházi Állatparkba. Várjuk…..
Tiszta Kárpátalja – tiszta huszti várrom!” címszó alatt került megrendezésre a Tiszta Kárpátalja Gondnoki Hálózat önkéntes akciója, melyre a mozgalom vezetője, Bíró András hívta fel a KMTE figyelmét. Nem is volt kérdés számunkra, hogy jelen legyünk az eseményen, ugyanis a Kárpátaljai Magyar…..
A makkosjánosi Találka étterem vezetőjével, Pobránszki Zsolttal beszélgettem vállalkozásának fejlesztéséről, jövőbeni terveiről. Milyen volt korábban a Találka konyhája? A fejlesztésnek köszönhetően milyen változások történtek? Üdvözlöm a kedves olvasókat!  Vállalkozásomat  még 2005-ben indítottam…..
A Kárpátaljai Magyar Turisztikai Egyesület és a Kárpátaljai Magyar Vállalkozók Szövetsége közös összefogással látogatott el Magyarország első számú turisztikai attrakciójára, az idei „Utazás kiállításra”. Ezen az eseményen a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 30 ország 300 kiállítója várta az…..
A mátrai Fekete Zaj Fesztivál és a budapesti underground és alternatív zenei színtér számos ponton kapcsolódik össze: nem csak azért, mert a Zaj rendszeres téli kiadása a Dürer Kertből jelentkezik, hanem azért is, mert a nyári fesztivál fellépői rendre feltűnnek a főváros klubjaiban is, a Fogas…..
Rotting Christ 25 országot érintő, 50 állomásos giga turnéra indul a dark/gothic metalos portugál MOONSPELLés a black/dark metalos görög ROTTING CHRIST. A körútnak ráadásul budapesti állomása is lesz november 22-én az A38 Hajón.A MOONSPELL zenekar éppen új anyagának rögzítésén dolgozik, így…..
A Collectorism, Ellátóház, és a Metál Antikvitás közös szervezésében 2019. március 3-án rendezik meg a tavaszt váró Rock/Metal/Underground Börzét, a belváros szívében, a Dob utcában! Ezúttal is sok eladó várja portékáival a lemezgyűjtőket, de a megszokottak szerint a már bevált vinyl/CD/MC/Blu Ray…..
Tavaly novemberben, a Nail Records gondozásában jelent meg a miskolci Zord harmadik albuma, a Peripheria. A külföldi sajtó szinte azonnal beindult, és az USA-beli Metal-O-Mania és AiiRadio interjúzott Denivel, illetve dalokat is leadtak az új korongról. Megszületett az első külföldi kritika is, a…..
Csatlakozz csapatunkhoz és két keréken nyissuk meg együtt a KMTE első tavaszi programját! Útvonal:Beregszász – Nagymuzsaly – Bene – Tiszaújlak – Nagyszőlős – Beregszász (74,5 km) Indulás Beregszászból a kora reggeli órákban. Első megállónk a Nagymuzsalyi Árpádkori Pusztatemplom lesz, amely…..
Két évvel a legutóbbi beszélgetésünk után újabb izgalmas történésekre derült fény a berettyóújfalui Trident háza táján. Az akkor még tervezett „Best Of” lemez és új dalötletek most már valósággá váltak, illetve a zenekari felállás is megváltozott. No, de hogy mi és hogyan történt pontosan, az…..
Kevés zenekar mondhatja el magáról, hogy sikerül hosszú ideig egyben tartani egy egységes felállást, a legendás KARTHAGO zenekar tagsága - Gidófalvy Attila, Kiss Zoltán Zéro, Kocsándi Miklós, Szigeti Ferenc, és Takáts Tamás - pedig már 4 évtizede zenél együtt változatlan felállásban. Az idén 40 éves…..
Február 15-én hosszú idő után két új ROTOR lemez is érkezik a Hammer Records gondozásában, melyek már előrendelhetők a metalshop.hu felületén: 12 év telt el az azóta klasszikussá érett ‘Acélba zárva’ című album óta, a magyar heavy metal túlélői most vadonatúj, 12 dalos, ötödik nagylemezükkel térnek…..
Rock ikonok találkozóhelyévé avanzsál a 20. szülinapját ünneplő Harley-Davidson Open Road Fest. Június 5 – 9. között Alsóörse érkezik a 80-as évek egyik legmeghatározóbb himnuszát jegyző Europe, akik most egy színpadon állhatnak a Deep Purple egykori énekesével, a legendás Glenn Hughes-zal. Joey…..
Skót kalózmetál és kaliforniai punk-rock is lesz a 2019-es FEZEN Fesztiválon. Az Ignite és az Alestorm sem ismeretlen a fehérvári közönségnek, ráadásul mindkét zenekarnak van magyar kötődése is. A Téglás Zoli vezette Ignite Július 27-én, a Bodor Máté gitárossal felálló Alestorm július 26-án érkezik…..
Tavaly decemberben látott napvilágot a csallóközi Phoenix RT zenekar legújabb kiadványa, "Mi Kell Több!?" címmel. Ennek kapcsán, valamint a zenekar múltjáról és jövőjéről beszélgettem a zenekar frontemberével, Puss Tamással.   Szia Tamás! Mit lehet tudniuk a súlyos fémzene kedvelőinek a Phoenix…..
Veterán thrasher találkozóra készülhetünk jövőre: 2019. március 11-én a Budapesten játszik az Overkill, a Destruction és a Flotsam and Jetsam, méghozzá a legújabb Killfest turné keretében. A Barba Negrás bulin egy ausztrál csapat, a Meshiaak nyitja majd az estét. New Jersey legendás thrasher…..
A nyíregyházi próbahellyel rendelkező CROWHILL TALES zenekar koncertrutinnal és koncertképes cuccal rendelkező kétlábgépes dobost keres! A melodikus thrash/death/doom metalt játszó zenekar első nagylemeze "If I Were A Crow" címmel 2018. szeptember 18-án jelent meg. Jelentkezés:…..
Úgy tűnik, hogy Chris Barnes-éknak bejött a tavalyi budapesti városnézés és a koncert, mert kevesebb mint 1 évvel a 2018-as látogatásuk után április 15-én ismét a Dürer Kertben játszik a Six Feet Under. Ráadásul most is egy kisebb extreme metal armada élén érkeznek: fellép még a Short Fuse, a…..
Tavaly július 20-án - a Napalm Records kiadó gondozásában - jelent meg a ‘The Sacrament of Sin’ címet viselő hetedik POWERWOLF lemez, amelyet aztán meg is turnéztattak a német power metalosok. Az Amaranthe-tal közös körút budapesti állomása ráadásul nagyon rövid idő alatt teltházas lett. Azoknak,…..
December 7-én megjelent új lemezéről,  immár a harmadik dalához készített videóklipet a csallóközi hármasfogat. A rövid időn belül nagy nézettséget elérő „Szívemen a jel“ és a lemez címadó dala, a „Mi kell több!?” után most egy zúzósabb, lázadó tételhez forgattak a srácok.„Szerettünk volna egy jó…..
    Február 8-án és 9-én sem maradhatnak a rajongók Zorall nélkül. Ezen a hétvégén az egri BRDWY és kaposvári Hang-Ár lesz hangos az ország legnépszerűbb háztartási rock’n’roll bandájától, és ahogy a legfanatikusabb Zorallok és Zorallinák már tudhatják, ezekre az állomásokra is elkíséri őket az…..
Határátlépés *Mielőtt útnak indul okvetlenül ellenőrizze, hogy van-e érvényes útlevele, mert személyigazolvánnyal nem léphet be Ukrajna területére. *Ha személygépkocsival szándékozik átkelni a határon és nem a tulajdona a jármű, ne feledje, hogy közjegyző által hitelesített, az Ön nevére szóló…..
A Paprika Wellness Travel Turisztikai Iroda ajánlata!Töltsön el egy feledhetetlen, kellemes hétvégét családjával, barátaival a csodás Kárpátokban.   Nyíregyháza– Beregszász – Csetfalva – Tiszaújlak - Nagyszőlős - Beregszász Indulás a vendégekért Nyíregyházára a kora reggeli órákban. Határátkelés…..
Komlós településen augusztus első vasárnapján (2018.08.05-én) került megrendezésre a Borzsavölgyi Kisvasút napja. Két helyszínről indultak el kerékpáros csapatok: Beregszászból és Kovácsrétről (Kusnyica), hogy együtt üdvözölhessék a TU2-es vonaton érkező kűlhoni vendégeket, akik az előző napon részt…..