Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shellagh

13 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Saját Facebook-oldalán jelentette be egy budai downhill-biciklis, hogy megtámadott egy nőt a Fogaskerekűn, mert nem tudta kezelni indulatait a kialakult vitában. S. Dániel a Kerékagynak is elküldte a levelét, amelyben azt is bevallja, hogy egyszer tettleg is bántalmazta G. Évát. Az…..
Találkoztunk már? Ó igen, rémlik valami, Liberty City, Niko, de a fiú eltűnt a ködben, mi pedig Los Santosba érkeztünk, harmadmagunkkal... Te öreg, adjál már valami kaját! Mi, elfogyott a pizza? Üres a zsugor kóla? Akkor bizony rendelni kell! De ne a játékban tárcsázz már, te…..
Fotó: Mike from Budapest/skyscrapercity.com Volt egy épület a Hercegprímás utca 5 szám alatt, a Bazilika felől a második, az alábbi térképen az üvegtetős. Belváros-Lipótváros - amúgy remek - interaktív térképén az olvasható róla, hogy 1836-ban épült, a…..
Bár a leláncolt kiflicsücskök, meg a lemerült szadomazó akkuk foglalják el a híreket mostanság, azért jusson eszünkbe egy igencsak, valószínűleg végletekig elfáradt és elkeseredett polgártársunk, Zoltai Bence esete, aki pár napja már az Ír Köztársaság Legfelsőbb Bírósága…..
sorok között Akasztásra várva 2012.06.27 15:48:00
Miután a brit Legfelsőbb Bíróság elutasította Julian Assange kiadatási ügyének újratárgyalását, a Wikileaks alapítója az ecuadori nagykövetségen kért politikai menedékjogot. Ahogy korábban is írtam, Assange nem a meglehetősen gyenge lábakon álló svédországi vádak miatt…..
Shellagh 2012.06.28 09:34:49
@komplikato: a kiadatások az államok között létrejött mszerződések alapján történnek, nincs olyan, hogy valaki azt ad ki, akit akar...

Amúgy elszomorító ezeket a hozzászólásokat olvasni. Komolyan azt hiszitek, hogy csak a nyugati világ viselkedik így? Azon a szinten már nem lehet nyílt lapokkal játszani, irányítgatni kell a kisebb államokat. Remélem páran észreveszik, hogy az, hogy most ezen a szinten élhetünk (ami jelenleg még nem is túl magas, de lehetne sokkal rosszabb), az főleg az USA külpolitikájának köszönhető. Nem tökéletes, de jelenleg ezt lehet kihozni.

U.i.: Ohh, és én is gyűlöltem az USA-t, ameddig nem tanultam 3 évnyi külpolt és hasonlókat ;)
Mindenekelőtt nyugi, a posztot nem Hancu írja, tehát kicsi az esélye, hogy a végén kiderül, töke van a játékcsajnak. A gyanúsan becézett Jacket, a Mass Effect 2 szereplőjét akár Subject Zerónak is nevezhetnénk, ha már a történet szerint ezen a néven is fut a pszichopata…..
Tegnap is sikerült egy pofonosztós sztorit kirakni, hát ne szakítsuk meg a sort, jöjjön ma is egy, ahol a szabálytalanságon kívül, kiosztanak egy maflást a biztonság kedvéért. A történet annyiban más, hogy nem férfi a férfival küzd, hanem a gyengébbik(?) nem két képviselője.…..
Shellagh 2011.07.07 19:42:34
@bonifac: szerintem a tökös nőknek egyessel kezdődik a személyi száma. A tökös jelző csak utal valamire...
Közel húsz évvel a családi vállalkozás átvétele után lett Gina Rinehart Ausztrália leggazdagabb embere. Ennek fényében meglepő, hogy nem igazán hallottuk még a nevét, pedig nem rossz ötlet megjegyezni azt. A Citigroup jóslatai szerint ugyanis jó esélyei vannak arra, hogy Carlos…..
Shellagh 2011.07.02 18:27:39
granturizmó! Extrém hotelek 2011.06.30 06:30:00
A múltkor csak francia, ezúttal nemzetközi válogatás a világ legkülönlegesebb hoteleiről. melyikben laknál?Lakosztály 155 méterrel a föld alatt Sala Ezüstbánya, Földalatti Apartman. De mit csinál az asztalon épp egy üveg Törley? Nem lesz gond a szomszédokkalUtter Inn,…..
Diákigazolvány nélkül utazni nem szép dolog, de valljuk be azért, hogy egy gyereknél erősen megállapítható, jogosan veszi -e igénybe a diákkedvezményt. Marietta mostani levelében arról mesél, hogy párjának nagyobbik gyereke egyedül utazott, de elkövette a hibát, hogy otthon…..
Shellagh 2011.06.30 12:14:57
@queenlly: háát, fene tudja, lehetséges. De szerintem ez a gyakorlat, kortól függetlenül. Én arra tippelek, hogy a kallernek nincs joga az emberek mozgását korlátozni, egyrészt ezért kellett a rendőr, másrészt, hogy kapjanak egy lakcímet, amire mehet a büntetés. Amúgy a budapeti állomásokon állandó rendőri felügyelet van, nem? Tehát oda kihívni a rendőröket nem hatalmas megterhelés senkinek.

Nem azt mondom természetesen, hogy jófej volt a kaller, sőt. De egyáltalán nem érzem úgy, hogy bármi alapja lenne a panasznak.

Jah, amúgy feljebb elírtam, közbiztonság helyett közrendvédelmet akartam írni :)
Shellagh 2011.06.30 12:32:47
@queenlly: Áhh, valóban arra reagáltam, amit egyszerűbb volt kifogásolnom :D Jah, az tényleg egy picit túlzás, bár azt is meg lehet magyarázni, hogy miért a köv. állomásra hívja a rendőröket. Ha a végállomásra rendeli, akkor a gyerek leszáll Kelenföldön/Kőbányán/(többi irányt nem tudom) és ugrott a büntetés. (Általában beszélek lehetőségekről, nem a konkrét esetről)
Shellagh 2011.06.30 12:59:09
@queenlly: Rendben, akkor mostmár nyugodtan mehetek tanulni holnapra! :D
Autóbalesetben elhunyt Ryan Dunn, a Jackass egyik szereplője, a szakállas pasas, aki arról volt híres, hogy még 2002-ben, az MTV extrém valóságshow-jánal első moziváltozatában játékautókat dugott fel a seggébe. Jó mélyen. Ha erről nem ugrana be, kiről is van szó, ő volt az is,…..
Shellagh 2011.06.20 19:38:29
@balu226: az, hogy te, meg a baráti köröd szereti, nem jelenti azt feltétlenül, hogy szinte mindenki szereti őket a világon... és inkább WvB-nal értek egyet, ha nem is olyan durva módon, de az, hogy valaki kocsikat dug fel a seggébe, az inkább ne mutogassa magát a TV-ben. (lázadás = NEM MENŐ)
A rendszerváltáskor az ellenzéki pártok, különösen a fiatalok szervezeteként induló Fidesz egyik szimbolikus követelése volt, hogy a katonai szolgálatot lelkiismereti okokból meg lehessen tagadni. E követelésnek az utolsó állampárti parlament eleget is tett: a fegyveres katonai…..
Shellagh 2011.06.11 13:05:11
@lanyi: Aki picit is tisztában van a Magyar Honvédséggel (márpedig ezek nyilvános forrásokból is megszerezhető adatok akár egy külföldi számára is), az teljesen tisztán fogja látni, hogy a következő 20 évben nem készülünk semmiféle támadásra... Biztos vagyok benne, hogy ezzel a szlovák döntéshozók is tisztában vannak. A szlovák átlagemberek jelentős része valószínleg nincs, őket lehet hülyíteni és irányítani ilyen álhírekkel.
Shellagh 2011.06.11 13:16:55
@lanyi: Jah, bocs, az álhírek alatt olyanokat értettem, hogy le akarjuk rohanni Szlovákiát. Ezeket én is hallottam, és valóban nem kéne ilyeneket nyilatkozni. Sajnos a FIDESZ-re jellemző, hogy mindig olyanokat mond, amiket nem kellene...
Katalin találkozott egy verbálterroristával a vonaton, aki ráadásul megtévesztően MÁV-egyenruhában volt. Mi felnőttek már tudjuk, hogy terrorizmus nem létezik, a gyerekek azonban jó idegesek lettek és egész úton sírtak és futkorásztak, hogy a bácsi táskájában bomba van:…..
Dr. Lázár László nem bízott semmit a véletlenre. Mielőtt hetedikként beköltözött volna a ValóVilág luxusbörtönébe, utánanézett versenytársainak: kifélék, mifélék, mit lehet tudni róluk? Az Alekoszról, Éváról, Olivérről, Gigiről és Béciről összegyűjtött…..
Shellagh 2011.04.17 23:36:57
@Maverick.Goose: Dehogynem csinál ilyet a hadsereg, vagy egy katona, van is rájuk rövidítés, pl HUMINT, SIGINT, stb. Ráadásul elég fontosak egy-egy misszió szempontjából :)
Sziasztok!   Friss élményeimmel szeretném gazdagítani a blogot. Mivel közeledik a vizsgaidőszak és nem kell annyi időt az egyetemen töltenem, ezért az egyik diákszövetkezethez mentem , hogy adjanak valami melót. Nem válogattam, mert kell a "zsebpénz", az élet drága, a…..
Shellagh 2011.04.13 21:18:17
@shitgun2: Nem értem, hogy a piros haj miért lett volna hátrány, a "főnöknek" is olyan...
EDEFO EDEFO 2011.04.07 22:11:00
Az EDEFO egy olyan alakuló szervezet, melynek célja az űrkutatás fejlődésének gyorsítása, az emberiség űrnagyhatalommá változtatása.További információ itt érhető el...
Tisztelt terror blog! Megalázásom történetét mesélném el önöknek. Kérem, a nevemet ne tegyék ki az oldalra. Irodai állásra jelentkeztem egy a szomszédos városban található munkahelyre. Egy kis faluban élek, sajnos itt nem igazán van munkalehetőség. Sajnos még gyermekkoromban…..
Tisztelt praxis olvasók! Nem tudom, mennyire kapcsolódik a blog témájához az én levelem, mindenesetre a mai nap után azt gondoltam mindenképpen megírom az általam tapasztalt dolgokat. Az történt ugyanis, hogy reggel, amikor az unokámmal az iskola felé tartottunk gyalog, majdnem…..
Shellagh 2011.04.04 22:31:08
@Máгia: Na én is ezt akartam írni :)

Amúgy városon belül szinte csak ezt tapasztaltam, hogy csak akkor szól a hangjelzés, amikor kereszteződéshez érnek (vagy valaki mást kell figyelmeztetni).

Saját nagyszülőből kiindulva meg inkább azt tartom valószínűnek, hogy a nagyi picit megijedt és másképp emlékszik, mint ahogy volt. :)
SF.blog Banán vagy atomerőmű? 2011.03.25 07:00:00
Az xkcd és Randall Munroe jóvoltából most megtudhatjuk, melyik a jobb egészségünk szempontjából: egy működő atomerőmű mellett lakni vagy - banánt enni. A válasz, nem meglepő módon, eléggé meglepő. Ugyanis amennyiben 50 mérföldnyi (azaz átszámítástól…..
Shellagh 2011.04.03 10:24:14
@solymosgyu: valószínűleg köze van hozzá annak, hogy az orvostudomány fejlődésének "hála" meg tudják menteni egy csomó újszülött életét, aki addig meghalt volna, viszont annyira még nem fejlett, hogy meg is gyógyítsa azoknak egy jelentős részét.

Nincs itt semmi nagyhatalmi összeesküvés :)
  Szóval ez történt velünk. Egy vegyes amerikai-afgán járőr volt, és egy afgán platós Humvee alatt robbant fel a bomba, állítólag kb. harminc kilós volt, szóval esélyük sem volt. Állítólag ha az amerikai MATV alatt robban, akkor megússzuk, csak feldobta volna a levegőbe.…..
Mint ahogy azt valószínűleg sokan tudjátok, a Rainbow Warrior egy tengerjáró hajó, ami évtizedek óta a Greenpeace szolgálatában áll. Ez idő alatt sok a szó átvitt és konkrét értelemben vett csatát megvívott már a világ különböző pontjain, és fokozatosan a Föld…..
IDDQD Heti retro: Warcraft II 2011.02.17 15:30:00
Jól megszívattam magam a múltkori szavazással, sokáig nem tudtam, hogy a Doomra vagy a Warcraft II-re készüljek. Ráadásul mindkettő igen ismert és szeretett játék, olvasói elvárások az egekben, omg, omg. Végül a Warcraft II nyert, aminek a történetéről egyébként meglepően…..
Az egyklikkes láncreakció-játékok egy szép képviselője az Icy Gifts, amiben jégbe fagyott ajándékokat kell feltörni. Az ajándékok kis hatókörben a közeli ajándékokat is "kibontják", és persze vannak mindenféle speckó bónuszok, amik savtócsává változnak, darabokra…..
Shellagh 2011.02.04 17:58:28
@mizie: ugyanez volt nálam is, jól elrejtették azokat a fejlesztéseket :D
 Tanulja a gyerek a környezetismeretet itthon, nézem a könyvét:  Változatos alakúak, mindig hatszög alakúak. Miért nem lehet ezt szabatosan megfogalmazni? Csak a példa kedvéért, változatos kinézetűek, mindig hatszög alakúak. Apróság, persze, kérdezhetitek, hogy…..
Shellagh 2011.01.22 20:40:41
@Anonimama: szerintem neki van igaza, attól, hogy ő hibázik, még simán elvárhatja, hogy a tankönyvben ne legyen hiba.
És ami szerintem durva, hogy ezek olyan hibák, amiket a microsoft word pirossal aláhúz (pl. minidg). Nem abban írják, vagy nem futtatják le a helyesírásellenőrzését legalább annak?
Shellagh 2011.01.22 21:40:24
@HgGina: Megbocsátok :) És nem állítottam, hogy hiba nélkül tudok írni. Tankönyvet sem terveztem kiadni.

Vicces, hogy a lényegre csak két hozzászólással később reagáltál, picit kötekedésnek is veszem :D Az MS word hibakeresőjéről sem állítottam, hogy tökéletes, mivel tudom, hogy nem az. Az embernek azért van agya, hogy gondolkodjon, megnézed a hibakeresővel, kiadja, hogy rossz, eldöntöd, hogy tényleg az, vagy esetleg a kereső hülyült meg!