Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cinkeláb

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét maszk téma, sajnos még mindig aktuális. Akinek nagy volt a korábbi M-es méret, próbálja ki ezt a verziót...
Cinkeláb 2023.01.13 12:27:22
@bygee: Szia! Először egyszerű szoknyákat, "egyberuhákat" varrtam magamnak, később a gyerekeimnek nadrágokat. Először csak lockkal melegítő anyagból, később a lányaimnak csini trapéz nadrágokat vászonból. 5 gyerek mellett nem jutok oda mostanában, de folytatom, tele vagyok tervekkel! Te varrsz még?
Na eeez igen, Anikó billeg be egy olyan ruhában a stúdióba, ami végre kurva jól néz ki, a bakancs/rövid csizma mondjuk nem megy hozzá, de ettől hajlandó vagyok eltekinteni. Felvirradt a napja a Való Világ 9 utolsó párbajának, de mielőtt összecsapnak a Szív és az Ész Harcosai,…..
Tudtam, hogy hiányzik valami. Tudtam, éreztem, itt viszketett szüntelenül. Nem volt ez persze ennyire direkt, a tevékeny mindennapokat befolyásoló tényező, mégis, ott lüktetett szüntelen a háttérben, tudatalatti rétegeimet kotlós tyúkként kapirgálva, hogy valami még kell, valamivel még lehetne ez…..
Előre szólok, hogy nem a tegnapi adás volt minden idők legizgalmasabbika. Konkrétan úgy éreztem magam a nézése közben, mintha egy hétről hétre épülő igen fasza sorozatnak egy kivattázott, filler epizódját néztem volna, mint mondjuk a The Walking Deadnél a Glenn fejének szétverése után következő 15…..
Cinkeláb 2019.02.13 11:40:30
Cinkeláb 2019.02.13 20:52:17
@MacákékIcukája: nagy kár, hogy Ánusz nincs benne a top 4-ben, most Pumpednével lenne közös téma.
Az utolsó hét a villában pont olyan, mint az utolsó hét a suliban. Már minden dolgozat ki lett javítva, aki kétesre állt, az már kikönyörögte, hogy felelhessen a jobb jegyért, matekon, hittanon (katolikus suliba jártam, az Isten szerelmére), magyaron már csak a Mátrix-trilógiát nézzük, egyedül a…..
Cinkeláb 2019.02.12 21:25:03
@Gia: Ha jól emlékszem a 70 valahányadik adás körül Roli és Hunor a cigizdében beszélt erről, de lehet, hogy csak álmodtam.
Cinkeláb 2019.02.12 21:35:09
@javier2: jaja, olvastam. Kíváncsi lennék, vajon kommenteket is olvasnak a kiesők vagy megkímélik magukat és "csak" öfiket néznek vissza.
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy ma Anikót kapjuk porondmesternek, a rossz meg az, hogy az az idétlen barna csizma van a lábán, amivel már vagy ötször-hatszor próbálkozott a stylist ebben az évadban, de még mindig nem találta meg azt az outfitet, amihez illik. Elárulom,…..
Ha nem dolgoznék ma, akkor megcsinálhattam volna ebből az első képregényem és akár még valami jó is kisülhetett volna belőle, de ahogy Al Bundy szokta mondogatni: az élet nem didibár. A tétényi csürhe finishben van már, Anikó is úgy vezeti fel a történteket, mint aki vagy…..
Cinkeláb 2019.02.09 22:07:04
@Mók_Ica: lehet, hogy a szekrényt akarta, csak az messzebb volt
Cinkeláb 2019.02.09 22:13:29
@Cimili: úgy legyen!
  Eljött hát az a rész, amelytől az RTL várakozásai szerint a játékosokkal együtt kellene könnyeinkbe fulladnunk, miközben azt hajtogatjuk: „igen, az ilyen pillanatokért volt érdemes eddig szörnyülködve unatkozni, majd a romkocsma homályában sálunkat igazgatva letagadni, hogy…..
Úgy tűnik, a végéghez közeledve már a fűtést is kikapcsolták a stúdióban, erre utal legalábbis, hogy Ancsa bundabakancsban és irha ködmönkében vár minket, a lehellete még nem látszik, de várjuk meg a holnapot, én azt mondom. Mindenesetre ma kihívás, Roli megnevezi párbajellenfelét, csapjunk is bele…..
Cinkeláb 2019.02.07 20:53:00
@Mate4182: így így!
"A nézők szeretni szokták a hozzá hasonlóan őszintén játszó játékosokat" Na, kiről írták? Greg a Süllőről!
Ezek mit néztek eddig? A Szomszédokat?
Cinkeláb 2019.02.07 21:06:10
@Gia: Lehet, hogy azzal jobban járnánk mi is :DDDD
Cinkeláb 2019.02.08 03:25:31
@Maximista vagyok: Lehetne a Konyhafőnököt hogyvoltozni, úgyis azt hallottam, hogy Renyhe ott kapott most munkát.
Ő lesz a konyha malac. :D
Zsuzsu ugyan visszatért a párbajról, de ezzel nem aratott osztatlan sikert. Legalábbis a villában biztosan nem, mivel ő volt az egyetlen, akit nem ünnepelt kitörő lelkesedéssel még a saját csapata sem. A legtöbben egykedvűen vették tudomásul, hogy a bolonddal kell lehúzni a maradék pár napot, és…..
Cinkeláb 2019.02.06 20:32:02
@Mate4182: pont ezt láttam én is az arcán! Olyan kár, hogy Süsüt mutatták, ahogy ugrál, mikor kiderült, hogy ki nyert, kíváncsi lettem volna a Rudas arcára.
Cinkeláb 2019.02.06 20:52:51
@javier2: nem tudta, persze, hogy nem tudta, azért volt ekkora mellénye. A vellában meg a szívük legmélyén annak örültek volna, ha egyik se megy vissza.
A párbaj előtti napi wellness programon Reni megmeditálja a Szív Hídjai Felekezet tagjait. Adri úgy elengedi magát, hogy egyből bekönnyezik. Greg is lemegy alfába, de úgy, hogy épp csak a záróizmai nem mentek át totális nirvánába. Zsu, mert ő is ott volt a szeánszon, inkább elpoénkodta az egészet.…..
Cinkeláb 2019.02.06 15:13:22
@lilalibaluna: Zsuzsanna nem játssza el az okost??? Amikor fel-felbuggyan a fejében lötyögő káposztaléből egy-egy (általa) ritkán használt kifejezés, és arról kezd el tudálékoskodni. A rettenetes kiejtésű német szavai (ungarise specialitét), Európa fővárosai (kurva okos, hogy tudja az 5.-es anyagot), Örményország ("amúgy tudtam ám, hogy közel van Ázsiához!" Még jó, hogy tudta, bazmeg, mivel nem a szomszédban, de nem is Afrikában van...) vagy a legutóbbi precedens-rémálom. És még meg is sértődik, ha kiröhögik, hogy mekkora barom. Ha nem okoskodna, nem röhögné ki senki.
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Cinkeláb 2019.02.04 20:49:53
Cinkeláb 2019.02.04 21:46:37
@Csakazértis én vagyok a királynő: @Dr.Zé: @MacákékIcukája: Szerintetek műanyag babát vagy zöld tojást szül majd?
Cinkeláb 2019.02.04 22:12:49
Anikóval nyitunk, és én ma hiányolom a hangjából a szokásos huncutságot és a szeméből azt a kacér csillogást, amitől a hímnemű nézőközönség úgy érezheti, Anikó nekik személyesen üzeni, hogy gyere ide te tesztoszteronszagú férfiállat, nekünk nőknek pedig, hogy gyere, bújjunk a paplan alá, és játszunk…..
Cinkeláb 2019.01.31 21:53:53
@Gia: :D
@bElannaTorres: nekem is tetszik a játéka, egyedül ettől hányok, ha 30 centinél közelebb kerül Csillámfaszhoz.
@javier2: majd beszélget Rollerrel. Amúgy igen, az tényleg Renis viselkedés lenne.
@Bekkara:
Kíváncsi vagyok, hogy változik meg Kebab felé, miután kint marad Rúd.
  Egy vallomással indítom a mai összefoglalót: kicsit megtörtem, amikor Rúdlény rántottával teli pofával ugatott közel olyan minősíthetetlenül mint a Győzike a belevalóban. Igazán nyomasztó és negatív ember, talán VV Vera volt hasonló a realityshow-k történetében. Ennek köszönhető az eltűnésem, de…..
Cinkeláb 2019.01.31 11:01:31
@MosóMaca: pont ezt akartam írni én is. Ő az egyetlen jó ember, kutyafíregpatkány mindenki más.