Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikimanó

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négy éve a 95 százalékuk a Fideszre szavazott...
mikimanó 2018.03.28 21:25:33
@morpho: Ennek a komodói vak sárkánynak hiába mondod hogy virrad.
Még nincs egy éve, hogy új politikai közösségként útjára indult a Momentum Mozgalom, a néhány hete aktívan kampányoló szervezetnek máris sikerült kivívnia a kormány ellenszenvét, rátámadt a kormányzati propagandagépezet. A Momentum ezt első nyilvános akciójával, a NOlimpia nevű kezdeményezéssel érte…..
mikimanó 2017.01.27 20:29:49
@Skankhunt42: Félsz?
Kötöttségek nélkül Havi 136 Ft 2015.03.03 09:16:36
Most, hogy a rezsicsökkentés mindent vivő mantráját nagy valószínűséggel nyugdíjba küldik, hisz itt van már az új csodafegyver, a "keményen dolgozó emberek", búcsúzzunk el tőle egy szolid visszaemlékezéssel, és nézzük meg, hogy mennyire olcsó is volt egy szavazat egy évvel…..
mikimanó 2015.03.03 21:22:07
@MACISAJT: Csak akkor lehet több százezret spórolni ha magas a rezsid, ez tény. Tehát az átlagosnál jobb módúaknak.
Köszönhetően a KDNP kezdeményezésének, március 15-étől többé nem lehet vasárnaponként vásárolni, és ez nem csupán versenytorzító és az emberek mindennapjait megnehezítő hatása miatt fog problémákat okozni, hanem a gazdasági hatása is negatív lesz. Boltbezárásokról már…..
mikimanó 2015.01.20 12:04:18
@Margit Fecser: Margitka dolgoztál már kereskedelemben hogy így pontokba szedve osztod az észt?
Válaszolj légyszi, hogy pl. mi lesz a biztonsági őrökkel, minek épül paks ha csökken az energiaszükséglet? Sorolhatnám estig."Akinek van esze gondolkozzon."
Orbán Viktor természeténél fogva közszereplő, így cselekedetei a köz javáért és a köz figyelmével mehetnek végbe. Orbán Ráhel papíron örökölte ezt a dolgot, természeténél fogva nem szabadna közszereplőnek lennie, nem szabadna a vadkapitalista média áldozatává válnia.…..
mikimanó 2014.12.19 18:30:05
mikimanó 2014.12.19 18:36:29
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ideges vagy? Mostanában minden fideszes nagyon ideges.Fél éve Te jobblib voltál., most meg jobbiiiib.Miért? Mert Orbán az lett.
Az országgyűlés elfogadta a jövő évre vonatkozó adócsomagot. Az utolsó pillanatokban többek között egy olyan módosítás került a csomagba, amely lehetővé teszi, hogy az önkormányzatok újfajta települési adót vethessenek ki a magánszemélyek eddig adóval nem terhelt…..
mikimanó 2014.11.20 19:01:17
@Csaba Szikora: Aki mondja másra az ........
Megy ez a süket duma, hogy a szolgáltatók nem terhelhetik át a fogyasztókra az internetadót, mivel az adó alanyai az érintett cégek. Agyhalott hívőknek: az ÁFA alanyai is a cégek. És kik fizetik? A végső fogyasztók. Mert így van kitalálva. Na mármost. Ahhoz, hogy a…..
Ustream, Prezi. Biztosan nem sokaknak kell bemutatni azt a két, online piacon meghatározó magyar céget, akik innovatív területen tudtak a világpiac meghatározó szereplőivé válni. Egy bökkenő van mindkét cég tevékenységével: korlátlan internetet igényel a szolgáltatásuk…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Besokallva írom le 2 hónapos munkakeresési kálváriámat. Hogy…..
mikimanó 2014.09.22 11:56:56
@telkoe: Azért azt észrevetted hogy ezen a blogon mindenki hülye, csak TE vagy okos.
mikimanó 2014.09.22 12:11:39
@telkoe:Ezt írod az egyik hozzászólásodban: Legközelebb ne csak az interneten legyen nagy szátok tiltakozni, hanem mondjuk eljusson a NAV-ig.

Történt egy dolog:
Hivatali visszaélések sora jellemzi a NAV működését – mondta egy pénteki sajtótájékoztatón egy középkorú, öltönyös, szemüveges férfi, aki Horváth András NAV-dolgozóként mutatkozott be.
Megkérnélek hogy magyarázd el miért nem ????
mikimanó 2014.09.22 17:20:54
@telkoe:Légyszi válaszolj a 12:11:39-es bejegyzésemre
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Szerencsére a kis Gézák még nem felső tagozatosak, úgyhogy őszinte megdöbbenésünk után anélkül tudunk elmélkedni az új tankönyvekről, hogy közben csillapíthatatlan vágyat éreznénk a könyvek apró ficnikké szaggatására és azok felgyújtására a tarnárnő/úr testén.…..
Azt se nagyon gondoltuk volna még pár hónapja, hogy egyszer Tarlós főpolgi tűnik majd egy vitában kultúrembernek. De most ott tartunk, hogy szombati közleményében szinte sírva könyörög, hogy vegyék már komolyan a hármas metró bajait, ne vonják már el az uniós forrásokat a…..
mikimanó 2014.06.15 10:56:44
@Kádár István: Azért mert valakinek más a véleménye nem biztos hogy görény.
Százmillió magyar állampolgár. Elképzelhetetlen? Az észteknek van egy ötletük, talán mi is elgondolkozhatnánk rajta. Még ha százmillió magyart nem is teremt, a tárcánkban lapuló megannyi felesleges kártyától és irattól megszabadíthat, és akkor több hely jut a…..
A Ténytár már többször írt a hulladékgazdálkodás államosításának "sikertörténeteiről". Írásainkban jeleztük, hogy ez a történet számos kockázatot rejt magában, mind az állam, mind az önkormányzatok, mind a lakosság tekintetében. Korábban részletesen bemutattuk, hogy ez…..
E sorok írója nem egyszer borította már rá a asztalt (persze csak képletesen) Mesterházy Attilára. Most a helyzet azért kényes, mert az "eszi nem eszi, nem kap mást" időszakában az ember önkéntelenül alkalmazkodik, ha ez az egyetlen lehetőség, akkor egye fene, álljunk ki az Orbán…..
mikimanó 2014.01.25 20:52:51
blog.hu/user/633417
Larryka
A kommenteléseid túl sok időt vesznek el az életedből , így nem marad időd gazdasági újságot olvasni. (A MAGYAR NEMZET NEM AZ)
Mentális Deficit Viktor fél 2013.12.20 04:24:56
Nagyszerű vezérünk politikusi zsenialitását jó néhány posztban ecseteltük már. Nyilvánvaló, hogy jó úton halad az újraválasztás felé, sőt lazán befigyelhet egy újabb kétharmad is, elképesztő hatékonysággal adagolja a hülye népnek pontosan azt, amit a birkák hallani…..
mikimanó 2013.12.20 12:36:31
Rendkívüli politikai nyomás alatt dönt a Kúria jogegységi tanácsa a devizaalapú hitelek ügyében. Döntésüknek ezért nemcsak a jogi eljárások kapcsán van tétje, kiderül majd az is, demokratikus jogállam  maradt-e az ország vagy sem. Ha igen, akkor már most jó eséllyel…..
mikimanó 2013.12.16 10:31:22