Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robibácsi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
robibácsi 2019.01.30 19:09:38
@Polgar Istvan: van olcsóbb, más árfekvésű kazán is.
robibácsi 2019.01.30 19:11:15
@pandras11: a tudás pedig megfizethetetlen, hogy melyik alkatrészt kell kiforrasztani a panelen :)
robibácsi 2019.01.30 19:36:19
@József Kodácsi: kedves József, ha már elkanyarodtunk a témától, egy más perspektívát is vetítenék a kerékcsere témára. Hozzáteszem, vidéken élek, nem ismerem a gumist, nem is lényeg.
12ezer a 3 kerékőr: olcsó volt. Szerintem. Én más iparágban dolgozom, de én többet kértem volna.
Ha az autó tulaj drágállja a szerelést, akkor én elnézést kértem volna a 12 ezres díjért, és visszaraktam volna a 3 kerékőrt, így az autós ba...hatja a gumiját. Akkor kérhet egy új időpontot a gumisnál, 1-2 hét múlva majd kap is "szezon idején", vehet magának egy kerékőr csavar leszedőt, párezer Ft, elmehet érte, Csepelen és Budapesten simán el tud autózgatni 1-2 órát az ember ilyenért.. Ha egyáltalán még tudja a típusát, mert általában az emberek nem tartják meg a dobozt, (ha már egyszer a kerékőr betét sincs meg)... Mire talál egy olyan autósboltot, ahol van pont a megfelelő típus, az is idő... szóval, el tud autózni 3-5-7 ezer Ft-t és elmegy rá akár 5-6 órája is, mire lesz kerékőr, ismét elmegy a gumishoz, ott megvárja a kerékcserét... Ha így nézzük, olcsón megúszta. Az emberek elfelejtik, hogy a tudást meg kell fizetni. A szolgáltatást is.
A gumis üzemek meg panaszkodnak, hogy nem találnak 300ezerért embert, mert senki sem akar dolgozni. Legalábbis ilyen "koszos" munkát és fizikai munkát, ami esetenként a téli hidegben kültéri is.
Nem egyszerű dolog.