Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csahoscsuhas

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus és a maszk hatása a személyközi dinamikára A maszk nem csak eltakar A szükség visz boltba, ahol kötelező a szájmaszk viselése. Majdnem mindenkinél ott virít az előírt és szükséges eszköz, ám a többség, mondom, a többség lazán kezeli a dolgot: vagy semmit sem takar vagy csak a szájat…..
A vegetáriánus, vegán és növényi alapú étrend már nem csak a nyugati világ szubkultúrájára jellemző. A hippiken és aktivistákon túl egyre többen döntenek úgy, hogy elhagyják a húst és az állati eredetű termékeket étrendjükből. Van, aki az állatokkal való együttérzésből választja ezt a táplálkozási…..
csahoscsuhas 2020.09.02 08:00:50
@Közlekedő tömegközlekedő: hajsza az öregek ellen című könyvben lévő dolgot megvalósítani minden 40 feletti embert büntetlenül le lehet lőni. Engem is.
Pusztulnak az erdők. De nem csupán a Föld tüdejének számító Amazóniában, hanem világszerte mindenhol. Az erdőirtás ugyanis gyors és jövedelmező folyamat, míg erdőt telepíteni ennek épp az ellenkezője. Ám a fejlett technológia bevetésével mindannyiunk érdekében talán visszafordítható lehet a…..
Kezdjük azzal, hogy rögzítjük: mindig a hatalmi kérdés (ki nyeri a választást?) a legfontosabb politikai kérdés. Minden más ebből következik vagy ezt követi. Tudom, hogy mennyivel szebb azt mondani: nem, nem ez a fontos, hanem az, hogy miben lenne más, hogyan működne, mit tenne egy, a maitól eltérő…..
csahoscsuhas 2020.08.31 15:46:57
Emlékeznek? 2011, megérkezik az új Munka törvénykönyve. A kormány azzal érvelt, azért kell lepusztítani a munkavállalói jogokat, mert munkanélküliség van és a „rugalmasítással” majd új munkahelyek jönnek létre. Most 2018 van, teljes munkaerőhiány, és a kormány megint azzal érvel, hogy a…..