Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t_i_t_a

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És meg is érkeztem haza! De kezdjük inkább az elején. Múlthét csütörtökjén feküdtem be. Most az volt a taktika, hogy csak helyileg ható szteroidokat kapok, de a normál kortikoszteroid adagomat nem emelik meg egy milligrammal sem. Úgy néz ki be is vált. Pár nap után elkezdett…..
Sajnos a gyógyszerelhagyás sem segített, így a múlthét szerdán voltam ismét a Doktor Úrnál és kaptam antibiotikumot. Ez se használt, nem múlt el ettől sem a hasmenésemen. Így elmentem újra kontrollra (és persze zakóban, hisz International Suit Up Day van ma), a Főorvos Úrhoz,…..
Immunhiány Holnap megyek haza 2009.06.09 19:01:00
Bizony, holnap délután megyek haza! Nemcsak a boxomat, de az osztályt is itt hagyom, és végre hazaköltözöm. Keveregnek bennem az érzések, hisz nagyon jó lesz végre hazamenni, de ugyanakkor másfél hónapot töltöttem itt, megszoktam. Nah meg hát a szervezetemnek is nagy lépés, a…..
Immunhiány GVH 2009.05.13 22:08:00
Tegnap délután éreztem, hogy meleg és furcsán bizsereg az ujjbegyem. Este pedig szólt az éjszakás nővér, hogy milyen piros az arcom, mutassam a karom, hasam, hátam, talpam. Hát a karom kicsit kipirult, ujjbegyeim is pirosak voltak, és a hátamon is volt egy-két piros pötty. Reggel…..
mitmond Se maszk, se kesztyű ;) 2009.04.08 02:55:00
Pörögnek a hetek-hónapok és Julcsi fejlődése. Őrületes a tempó, minden napra jut egy-egy új szöveg (kifejezés, szó, szinonímák), a mozgása is egyre határozottabb, erősebb. Ahogy állapota javul, újabb és újabb engedményeket kapunk a mindennapi dolgainkban. Március elejétől…..
mitmond T-ényleg! 2009.01.26 17:17:00
Régóta adósok vagyunk Julcsi hírekkel, számtalanszor készültünk írni. Hétfőn újra "lendületet" kaptam, mert annyira jó hírt mondott nekünk Kállay doktor :o))). A lényeg: Julcsi T-sejtjeinek aránya a korábbiakhoz képest emelkedést mutatott, azaz ahogy Julcsi…..
mitmond Ismét itthon 2008.11.14 02:01:00
Végül a centrális kanül eltávolítása egy egyszerű mozdulattal, altatás nélkül történt. Ezt nem lehetett előre tudni, úgy készültünk,hogy altatni fogják hétfőn délelőtt. Emiatt vasárnap délben bevonultunk a Madarász Kórházba (ti. gyermek sebészet nincs a Lászlóban), az…..
mitmond Sejted?! 2008.09.05 00:54:00
Itt a Sejt Híradó :o) Hetek óta készülök bejegyzést írni, rengeteg közös élményünk van, sokat változott Julcsi állapota, fokozatosan erősödik minden téren. Sajnos éjjelente ritkán van erőm itt a gépnél irogatni, mire hazaérek gyakorlatilag zombi vagyok, pedig mindennap van…..
mitmond Köszönet 2008.08.17 01:01:00
Üdv minden olvasónak és "szurkolónak"! Eredetileg úgy terveztük, hogy én is aktívan írok majd erre az oldalra a kezdetektől,nem így alakult..., mai naptól azonban időnként jelentkezem, ugyanis 2,5 hónap után újra itthon éjszakázom, amíg Julcsi még steril szobában…..