Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Member

834 bejegyzést írt és 2646 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Hát igen.elérkezett az idő. Íme Member mester új sorozatának 1. része.     Igaz ami igaz ez inkább csak amolyan bevezető rész ami magát a konzolt mutatja be és néhány érdekességet is feltár róluk de hát ez kellet is hiszen nem sokan ismerik az Atari…..
Sziasztok! Sajnos ezt a vidit egy kicsit keserű szájízzel rakom ki ugyanis ez volt az Animecritics utolsó, befejező része amihez egy hentai-nál jobbat nem találhatott volna szeretett Member mesterünk.     Ugyanakkor létezik egy mondás miszerint a vég nem minden esetben a…..
Talán csak Teleki Pál váratlan öngyilkossága olyan megrendítő a magyar politikatörténetben, mint az első világháború végóráiban elkövetett Tisza István ellen elkövetett merénylet, melynek felderítésére vállalkozott a szerző 1988-ban megjelent könyve. Tisza Istvántól már…..
Ezeket a valóságshownak kikiáltott megcsináltshowkat valahol serdülőkorom hajnalát követően már nem tudtam értékelni, főleg, miután gondosan ügyeltek rá, hogy minél butább, egysíkúbb és bevállalósabb szereplőket helyezzenek a képernyőre a profitmaximalizálás érdeklében.…..
Szentendréről eddig Ráby Mátyás zugügyvédi tevékenysége és a Dunán leúsztatott szerb menyecskék jutotta eszembe, de most már előkerült azt is, hogy a közterületek közül többön tilos lesz az életvitelszerű tartózkodás. Természetesen itt most két vélemény fog egymásnak…..
Nyilván lesznek ma, akik a kormány által három zsinórban elveszített időközi választásból levonják a következtetést, a kormány meg fog bukni, előrehozott választás kell, stb. Olyanok is lesznek, akik a baloldal teljes bukását vízionálják Pad Ferenc gyenge teljesítménye okán…..
Az élet varázsa az, ami a gyökere lenne a bűvöletünknek a halállal kapcsolatban? Továbbélünk valamilyen metafizikai értelemben? Átélünk valami hasonlót ahhoz, amit „tudat”-nak nevezünk? A halál elvégre csak egy emberi fogalom. Egyeseknek ez csak egy kezdet, egyeseknek a vég, és sokaknak egyszerűen…..
Mivel két és fél évet töltöttem el a gyermekjóléti alapellátásban, azt hiszem van rálátásom a területre és sajnos nagyon nem lepődnék meg, ha a helyzet csak rosszabbodott volna. Tarnabodon, amikor még ott dolgoztam, heti öt napban láttam el a szolgálatot, az utódom viszont…..
Három csütörtök volt a héten, abból az egyiken máris 35 °C, kánikula!! Az a kutyakomédia, amit láthatunk a pénzünkből finanszírozott új m1-en, egy hosszú folyamat eredménye. Kezdődött azzal, hogy Orbán Viktor (igen, ő, és nem a Fidesz) megnyerte 2014-ben az országgyűlési…..
Member 2015.03.21 20:21:37
@Blogger Géza: Az index véleményem szerint nem közpénzből van, hanem reklámbevételekből, illetve sokszor más portálok is tőlük értesülnek az új infókról, szóval kellenek.

@beszélő majom: Ezzel teljes mértékben egyetértek, tipikus fideszes kapkodás és átgondolatlanság, mert kétharmad van és mindent lehet. Ebbe már bele is hülyültek, hogy ha valamit akarnak, az mehet azonnal.
Nem azért nem mennek közelebb a falhoz, mert félnek, hogy Szabó László Zsolt egyszer csak előugrik, és azt mondja, nekünkmindegyhányannézikatévétcsakközszolgálatilegyen, hanem azért, mert iszonyú meleg a bazinagy fal, és hűteni kell, hátulról ventilátorral, az viszont (és…..
A mai napon a normálisabb megemlékezők visszagyalogolnak 1848-ig és éltetik nemzetünk hőseit e nap alkalmából, a kevesebb ésszel és tapintattal bírók pedig rezsicsökkentőznek vagy patásorbánoznak egyet, mert akkor már egy-két hírportál csak lehozza őket az ötödik…..
Évek óta hagyomány, hogy Marosváráshelyen a Székely Nemzeti Tanács felvonulást rendez a legnagyobb és lakossági összarányának tükrében leginkább igazságtalanul kezelt (vagy inkább félt?) székelység érdekében. Míg egyes nemzetek, mint a horvátok vagy a szlovének,…..
Írta : Will Stroude Stephen Fry teljesen megdöbbentette Gay Byrne tapasztalt újságírót, miután zseniális választ adott egy Istennel kapcsolatos kérdésre egy január 28-án készült interjú során. Fry – aki nyíltan ateista – az RTE One “Az élet értelme” c. műsorában…..
Member 2015.03.07 16:37:05
@Ádám Csillag: És szerinted ilyen mérhetetlen szenvedést kell okozni egyetlen tévedésért? Apaként ki fogsz tenni egy kenyérszeletelőt bekapcsolva, hátha az a hülye megpiszkálja és megtanulja ujjak nélkül leélni az életét? Akkor te egy kegyetlen és gonosz apa vagy.
Mai napon 14.15 perckor átvettem az egyik dunaújvárosi virágüzletben azt a 10 szál tulipánt, amit egy hete rendeltem, hogy 8.-án, ami mellesleg a névnapom is egyben, hogy több kedves nőismerősömet felköszöntsem (ezért is ilyen egyszerű, mert a pénztárcám, hiába vagyok férfi,…..
Member 2015.03.06 20:04:32
@Gerilgfx: Engem pl. A karácsony és a húsvét hangulata nem valami erős most nálam, de reménykedem benne, ha lesz családom, akkor ezt is újra értékelni fogom.
Member 2015.03.06 20:15:53
@Gerilgfx: A talphoz szoktam fát választani, hogy megelőzzem a családi viszályt. De megjegyzem, a cserepes híve volnék, ha itt nem ellenkeznének.
Nehéz erről a könyvről írnom, mivel erősen mélyvízben éreztem magam és 440 oldalas tiszta terjedelmével nem könnyed olvasmány volt a műszak előtt és után, de legalább a könyv forgatását a dunaújvárosi vasmű munkásai között végezhettem, így megvolt a maga varázsa. A…..
E Sajnos az egész nap fújó szél nem kímélt bennünket, így a videófelvétel nem lett éppen a legélvezhetőbb, ezért inkább bemásolom a beszédet, amit mondtam, mivel nem rögtönöztem. Hajdú Mária, az LMP emlékezetpolitikai szakszóvivője és Sallai Róbert Benedek, az LMP…..
..
Member 2015.02.26 17:22:32
@Gerilgfx: A Fidesz-KDNP szimbolikusan jobboldali, de gazdaságpolitika terén liberális-államkapitalista párt, érdekük a szabadkereskedelem, mert így többet tudnak szakítani a közösből.
Kész Zoltán, a független neoliberális baloldali független jelölt a Liberálisok egyik aktivistája segítségével, a kitakart arcok alapján megállapította, hogy Schiffer András együtt ebédelt Kubatov Gáborral és Porga Gyulával a Séfkrajcárban, és a Fidesz aktivisták…..
Member 2015.02.26 12:49:24
@pythonozok: Annak fényében érdekes, hogy én a Fideszt tartom a kimúlt SZDSZ után a legocsmányabb magyar formációnak.
Member 2015.02.26 13:22:45
@pythonozok: Minden politikai oldalnak megvan a maga "ellensége", ha minimális politológiai ismereted van, akkor tudod. :) Másrészt meg hadd ne szeressek már mindenkit, az SZDSZ elsősorban a pozíciókárt való szavazgatásról szólt és közben lejáratták a liberalizmust.
Member 2015.02.26 15:32:04
@pythonozok: Mégis úgy érzem abból, hogy a baloldali összefogást nem cinkelted, valahogy oda sorolódsz, miközben ők sem jutottak tovább, főleg közös nevezőben az Orbán takarodj!-nál. Vagy mondj egy szimpatikus formációt, amely nem támad senkit, csak a pusztába mondja a nagy dolgokat.
Kétségtelenül izgalmas volt politikailag a hét, Putyin látogatott és furcsa kriptoszovjet hangulatot keltett, a lengyelek kivágtak minket a fenébe, Gyurcsányék tökélyre fejlesztették a gitárnyakra markolós (értsd. gitár = fiatalos) imidzsvideókat, a Jobbik pereméről meg sorra…..
Member 2015.02.22 10:03:54
@♔bаtyu♔: @Ma Baker: Van annak egy sajátos bája, amikor az orosz függőség kurvajó, de az izraeli (akármilyen függőség is legyen, el nem tudom képzelni, pár gyümölcsön kívül mit küldhetnek) már paktálás az ördöggel.

Ma meglátjuk, hogy a tanítványokkal házasodó vérkapitalista, a "baloldal" jelöltje mire megy.
  Magyarország az az ország, amelyben bármi megtörténhet. Emberek válnak saját torz tükörképükké, a szavak egyenesen mást jelentenek, ha más szájából hangzanak el és az emlékezet nem más, mint a politikai gondolkodás megrontója. Egy ember, aki a magyar politika ifjú nagy…..
Member 2015.02.18 07:32:04
@Ricz the Ronin: Ez jó kérdés, mert még a jobb történészeknél sem tudok róla, hogy erre kitértek-e volna, csak a levelére emlékszem, hogy "Amennyiben valamilyen csoda folytán túlélném, vegyék ezt a levelet lemondásomnak", vagy valami hasonló.

@maxval bircaman szerkesztő: A sajátos, orosz nyelv és mentalitás alapú kultúra ráerőltetése volna a meghódított népekre, mégis hogy ne lenne köze egymáshoz? Ha megnézed, a legtöbb országban (nálunk nem) erősen nacionalista jegyeket viselt az államszocializmus.
Folytatva korábbi posztomat, Bertha Szilvia képviselőasszony egy rendkívül szókimondó posztot tett ki személyes lapjának idővonalára (a belső viták nyilvánossá tétele eddig a PM sajátossága volt), mely Ulics Erika lelepleződése utána még kínosabb. // A Jobbik anno arra…..
Úgy néz ki, Minszkben (ez mondjuk számomra kissé sarkas, miután Fehéroroszország nemigazán tartozik a demokrata államok sorába) lezárultak az éjszakán átnyúló tárgyalások annak ellenére, hogy meglehetősen aggasztó hírek érkeztek a délelőtt folyamán, mivel szinte minden fél…..