Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holhammer2

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sea Orgban még mindig szokás toborzóleveleket írogatni válogatás nélkül mindenkinek. A 33 éve halott Hubbard lefektette ezt az irányelvet, úgyhogy most már örökre így marad. A levelet elolvasva látni, hogy mit tesz 11 év Sea Org tagság az emberrel. Például azt, hogy nem tudja helyesen leírni a…..
holhammer2 2019.01.29 11:13:19
@Reformer: Eszem ágában sincs itt politikáról vitatkozni, én se gondolom, hogy ennek itt lenne a helye, de felhívnám a figyelmedet, hogy nem én kezdtem ezt a vonalat, én csak reagáltam. Pont azért mert nekem is elegem van abból, hogy minden nap ezt kell hallgatnom és az már sok, amikor valaki itt is a propagandát tolja.

Tőlem nyugodtan törölheted a kommentemet, de akkor legyél következetes és azt is töröld amire reagáltam, ne csak a reakciót.

Maximálisan egyetértek azzal, hogy itt ne legyen Mészáros Lőrincezés, de akkor ne legyen ballibantozás se.
holhammer2 2019.01.29 10:28:19
@Gyaloghuszár:

Ott volt az előzményben, hogy mire reagáltam, de úgy látszik, az nem zavart.

mindbender2 2019.01.18. 19:03:07
"Kicsit visszatetsző, hogy pont a a ballibbantak alatt tudott terjeszkedni ez a szekta is és pont viktorék voltak azok akik megpróbálták kicsinálni őket. "

Tehát akkor ha jól értem ballibantazni, Viktort éltetni azt lehet, az jó helyen van ezen a blogon, nem elég, hogy ezt kell hallgatni minden médiából megállás nélkül, most már itt is ez a módi, viszont ha valakit ez zavar és erre reagál azt jó házmester tempóban jelenteni kell és kitiltatni. Ahogy a régi szép időkben, nem igaz?! Vajon a ballibantazós kommentre miért nem kérdezted, hogy "kell ez ide?". Az itt van továbbra is, azt nem kellett törölni, pedig láttad te is meg Reformer is, hogy mire reagáltam.

Kicsit "szelektív" itt a politika semlegesség.

De tudod, mit nem kellek én ("ez") ide. Legalább nem utalok többet a Clarus Animusnak sem, majd utal a Viktor.