Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ketibredso

486 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SÜLE KATI WWW.SULEKATI.COM 2019.10.17 11:27:21
ÚJ   ÚJ FELÜLETRE KÖLTÖZTEM blogbejegyzéseimmel FEDEZD FEL A    WWW.SULEKATI.COM OLDALAMAT! ELJÖTT AZ IDEJE , HOGY TEVÉKENYSÉGEM ÚJ SZINTRE EMELJEM. SZAKMÁMAT, A DIVAT ÉS STÍLUS TANÁCSADÁST ITT  RÉSZLETESEN ISMERTEM, MERT ÚGY GONDOLOM, SOKAN NEM TUDJÁTOK VALÓJÁBAN MIVEL FOGLALKOZOM. A…..
KÉPMÁS MAGAZIN - 2019 AUGUSZTUS- SZÖVEG VANYOVSZKI MÁRIA A TE ERŐD MIBEN VAN? AZ ÉN ERŐM A VÁLTOZÁSBAN. MINDEN KORBAN AZ EMBER TELE VAN KIHÍVÁSOKKAL, ELKÖTELEZETTSÉGEKKEL. SOHA NEM GONDOLTAM, HOGY EGYSZER ELJUTOK ODA, HOGY MÁSOKAT ÉRDEKEL AZ, AMIT CSINÁLOK, HOGY RÓLAM FOGNAK ÍRNI ÚJSÁGOKBAN, HOGY…..
SÜLE KATI REMIX FASHION SHOW 2019.07.26 21:00:23
  Remix bemutató egyik különlegessége az elegáns, de mégis formabontó együttes, ahol a nőiesség és az oversize elemek egyfajta egyensúlyi játékban vannak. A két  csíkos anyag játékát adja  a férfi öltöny zakója amit párosítottam egy finom női darabbal alatta, ahol a méretre készült férfi zakó…..
SÜLE KATI ELEGÁNS SZETT NYÁRRA 2019.07.22 16:11:11
GONDOLKODTÁL AZON GYEREKKÉNT, HOGY MILYEN FELNŐTT SZERETNÉL LENNI? VOLTAK IDEÁLJAID, AKIKET SZÍVESEN UTÁNOZTÁL? NEKEM VOLTAK. SZERETEM AZOKAT A NŐKET, AKIK KARAKTERESEK, AKIK ANNAK ELLENÉRE, HOGY NEM TÖKÉLETESEK - MERT MINT TUDJUK OLYAN NŐ NINCS IS-  MEGTALÁLTÁK AZT A HOZZÁJUK ILLŐ MEGJELENÉST,…..
SÜLE KATI REMIX FASHION SHOW 2019.07.22 12:55:35
 ALKALMI VISELETEK BÁLI ÉS ESKÜVŐI RUHA ÚJ MEGKÖZELÍTÉSBEN A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG JEGYÉBEN     AZ ELEGÁNS SZETTEK ALAPJA AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁS FELSŐ FOKON.  BÁLI ÖSSZEÁLLÍTÁS LEÍRÁSA: RÉTEGEZÉS FELSŐ FOKA, AMIKOR TÖBB RUHÁT VESZEL EGYMÁSRA, ÉS EZT CSAK TE TUDOD PELERIN: EGY BÁLI RUHA…..
"Öreg ember nem vén ember! Még hogy 30 felett már el kell ásnunk magunkat?! Bemutatjuk a legkúlabb Insta-nagyikat, akiktől ellesheted az örök menőség titkát.." Örömmel osztom meg veletek a JOY cikkét, ahol szerepelek a  nagy instagram nagyik…..
SÜLE KATI REMIX FASHION SHOW 2019.07.20 19:36:23
A most bemutatásra kerülő együttesem a drapp szín  árnyalatának a játékára jött létre. Az idei nyár egyik kedvenc színe most,  ami közben  egy örök szín is, mert  majdnem mindenkinek jól áll, csak meg kell találni a megfelelő tónust belőle. Fontos, hogy az alap ruhatár egyik alap színe  a fehér, a…..
SÜLE KATI REMIX FASHION SHOW 2019.07.12 21:38:45
FEKETE FEHÉR / ELEGÁNS MÁSKÉPPEN EGYIK KEDVENC KOMBINÁCIÓM A FEKETE FEHÉR MERT A LEHETŐ LEGEGYSZERŰBB ÉS LEGELEGÁNSABB ÖSSZEÁLLÍTÁSOKAT LEHET VELE MEGVALÓSÍTANI. MOST KÉT TELJESEN KÜLÖNBÖZŐ KARAKTER MUTAT BE KÉT TELJESEN MÁS KONCEPCIÓRA ÉPÜLŐ RUHÁKAT. ELSŐ ÖSSZEÁLLÍTÁS LEÍRÁSA: ALSÓSZOKNYA-…..
SÜLE KATI REMIX FASHION SHOW 2019.06.28 16:09:37
  TAVASZ-NYÁR IHLETTE ALKOTÁSOK     KÉPEK A KÉSZÜLŐDÉSRŐL CSILLA-HAJ, GABI-SMINK FENTI FOTÓK: BOZÓ TAMÁS INSPIRÁCIÓ AZ INTERNETRŐL:  TREND A PLATINA SZŐKE ÉS  A SZÍNES SMINK    RUHA 1:  A  PÚDER SZÍNEK FINOMSÁGA, A FODROK, A SELYEM, A SZTREETSTYLE ÉS AZ HAUTE COUTURE MIX AND…..
SÜLE KATI REMIX FASHION SHOW 2019.06.19 11:59:22
Szerencsés vagyok, mert ami bennem 2006 ban megfogalmazódott az SKARTDRESS koncepciómat illetően, mint a re-mix, a reboot, vagy akár a re-think, több mint 10 évvel később beérett. A divatipar most próbálja újragondolni,  új alapokra helyezni az egész divat ágazatot,  mert egyértelmű jelei vannak …..
SÜLE KATI SK Remix Fashion Show 2019.06.04 22:31:10
NAGY ÖRÖM SZÁMOMRA EGY DIVATBEMUTATÓ MEGRENDEZÉSE  ÚGY, HOGY AKIKKEL EGYÜTT DOLGOZHATTAM, MINDENKI A LEGJOBB TUDÁSÁT ÉS SZERETETÉT ADTA BELE EBBE A MŰVÉSZETI PRODUKCIÓBA. KÖSZÖNET MINDENKINEK, AKI RÉSZT VETT A PERFORMANCE LÉTREHOZÁSÁBAN:  FARKAS ANDREA  PROJEKT MANAGER-NEK,  AKI NÉLKÜL EZ A…..
SÜLE KATI REMIX FASHION SHOW 2019.05.28 08:56:46
  EGY DIVATBEMUTATÓ, AMI TÖBB  MINT DIVAT   NÉZZ A DIVATRA ÉS ÖNMAGADRA EGY ÚJ PERSPEKTÍVÁBÓL CÍM: KREA DESIGN ISKOLA / KREA DESIGN CAFÉ BUDAPEST, OKTÓBER 6. U 1051 FÖLDSZINT   A vágyak és megszálltságok a divatban időről időre újrafogalmazódnak, mert a nők, akik viselik,…..
Új hajszín Egy praktikus, funkcionális jó gardróbban  minden mindennel jól működik, ahol a ruhák könnyen párosíthatóak egymással, és bármilyen színekkel dolgozol, egy színnel több együttest is össze tudsz állítani. A színpreferenciádban a személyes színeid segítenek. Tudod, hogy neked milyen…..
  Jöjjenek a képek egy fantasztikus csapat együttes munkájáról   Köszönet Vály Eszternek a fotókat Sziklai Hellának és Farkas Andreának a modellkedésért és Andinak külön azért, hogy besegített a smink terén , és segégédkezett a fotózáshoz Inspirációk Richard Avedon munkáira styling:…..
SÜLE KATI FOREVER YOUNG 2019.03.25 16:50:48
ÖREGEMBER-NEM VÉN EMBER INSTA NAGYI A MENŐ! Nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, mert ahogy  haladok előre a korral, úgy változik a divat terén is a felfogás az őszinte, kreatív és inspiráló 60 feletti korosztályt illetően. Erre a kedvező jelenségre figyelt fel a sajtó, már a  divat…..
SÜLE KATI TAVASZI CIPŐ TREND 2019.03.14 16:41:22
Tegnap  délelőtt a Högl Store Andrassy -n az osztrák cipőmárka tavasz nyári kollekciójának sajtóeseményén vettem részt. Nagy öröm volt számomra, hogy a márka fiatalodik, nemcsak a kényelmes kiképzésekkel és praktikus megoldásokkal kényesztetik vevőiket,  hanem lépést kívánnak  tartani a fiatalok…..
TAVASZI ÉBREDÉS AZ ERŐ A GARDRÓBODBAN VAN! GARDRÓBOD VALÓJÁBAN TÉGED TÜKRÖZ?  MICSODA PAZARLÁS EGY OLYAN RUHATÁR, AMINEK ZÖMÉT NEM HORDOD!     AKÁR STÍLUSOSNAK GONDOLOD MAGAD, AKÁR KÜZDESZ ANNAK MEGTALÁLÁSÁBAN, MINDENKIRE RÁFÉR EGYFAJTA ÖNISMERET.  A PROBLÉMÁVAL ÁLTALÁBAN AKKOR…..
SÜLE KATI Perfect imperfection 2019.02.19 18:08:09
Nagyon boldog vagyok hogy megoszthatom veletek a legfrissebb közszereplésem fotóit, egy olyan kampány részeseként, amit büszkén vállaltam a Marie Claire felkérésére. A @perfectimperfection kapmány a marieclaire.hu oldalán  és az instagramon február második felétől párhuzamosan zajlik majd, és én az…..
TISZTA FEKETÉBEN Régóta követem kedvenc japán tervezőm  Yohji Yamamoto  ( yohjiyamamoto.com ) művészetét . Ő a ruhatervezésben a dekonstrukció egyik művésze, ami nagyon  közel áll hozzám. Kollekciói fantasztikus szellemi szabadságról tanúskodnak,  ami számomra az öltözködésben az egyik…..
    A stílus, akár hiszünk benne, akár nem, nem más mint saját magunk vizuális összefoglalója, az, amit akarunk magunkról kommunikálni a külvilág felé. A stílus egy igen kényes kérdés, mert sokan úgy gondolják, hogy ahhoz, hogy stílusosak legyenek, pénz kell, sok pénz. Gondoltad volna, hogy a…..
SÜLE KATI Style over 60 2019.01.20 21:49:53
Ünnepeljük közösen az érett kor szépségét. Köszönet a képekért Vály Eszternek, aki megálmodott. styling: saját magam tüll szoknya: secondhand ezüst szoknya H&M füllbevaló: ezüst, ajándék fejdísz: saját design    ..
Légy bátor, ne tökéletes!   Személyi stylistként azzal a jelenséggel találkozom nap mint nap,  hogy az emberek zöme nem mer, vagy nem tud kilépni a komfortzónájából. A globalizáció a divat terén is meghatározó szerepet tölt be, mégpedig azzal az egyszerű ténnyel, hogy uniformizálja a divatot.…..
SÜLE KATI Kellemes Ünnepeket 2018.12.22 22:41:55
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves olvasómnak, követőmnek! Inspirációm egy fantasztikus sapka, amit bemutatok egy általam elképzelt piros arany összeállításban, bársony kabát/ingruha: NAFRADI arany hosszú ruha: vintage 80as évek cipő: Attalai Zita design gyöngy díszítéses…..
SÜLE KATI Karácsonyi hangulatban 2018.12.21 11:58:24
Egy elegáns viselet megalkotása mindig  kihívás. A kihívás az összkép megalkotásában  rejlik, hogy érezzük mikor mit kell viselni, meddig mehetünk el a testünk kipakolásával, és milyen anyagból legyen a ruha. Fontosnak tartom továbbá,  hogy  mindenki találja meg…..
SÜLE KATI PS karácsonyra 2018.12.20 15:26:57
Számomra az egyik legszebb öröm karácsonykor, ha valakitől olyan ajándékot kapok, ami érezteti velem, hogy ismer, nemcsak felületesen, hanem mélyen , rejtett, sokszor ki nem mondott, talán még általam is nehezem megfogalmazható gondolataimba  is bele lát.. Én ilyen rejtett területekre…..