Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vahúr

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy kockás füzetem, a "mindentudó füzet", ezzel járok orvoshoz. Most már évek óta ugyanazokhoz, vagyis többé nem néznek rám döbbenten, de bármikor új praxisba megyek valami szakrendelésre, menetrendszerűen hátravágja magát az épp következő egészségügyis aki lát. Óriási segítség neki persze: az…..
Vahúr 2019.01.29 00:02:45
@Felicitasz: Sziasztok. Tök jó, hogy leírjátok ide a tapasztalataitokat a Hasimotoval kapcsolatban.
Én is így teszek most:
2012 óta magas az AntiTPO szintem (600-1200), de csak 2017 végén lett magas a referencia értéknél a TSH-ám. Így ezáltal el is kezdtem szedni a Letroxot először 25, majd 32,5, később 50 mg. Az 50 mg-től már rendes alvászavarom van. Volt olyan éjszaka, hogy 1 percet sem aludtam. Most már ott tartok, hogy inkább nem szedem, hogy tudjak aludni. 2 hónapja elkezdtem a gluténmentes diétát is hátha jobb lesz, már tapasztaltam javulás az AntiTPO szint csökkenésében. Bár a TSH még mindig magasabb, ezért az orvos azt mondja, hogy növelni kell az adagot. Most fogok orvost váltani, mivel nem hiszem el, hogy nincs gyógymód egy betegségre, valami megoldás csak létezik.
Nektek hosszútávon segített a gluténmentes diéta?
Olvastam olyat, hogy az immunrendszer elnyomását alkalmazzák, hallottatok róla? Van valami Mio-Inozitol nevű csodaszer még, mit gondoltok?