Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rosszfajzat

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma esti filmkínálat szokatlanul szegényes, ismeretterjesztő vonalon viszont rengeteg jó műsort találtam, kezdjük ezekkel. A magyar adókon Állítólag... (Discovery Science, 20:05) címmel fut Jamie Hyneman és Adam Savage legendacsekkoló műsora, a MythBusters, a mai részben annak…..
Stop Szmog történelmileg mutatott rá a szkíta törzsek egyszerű, de hatásos kenderfogyasztási szokására, amihez azért a helyi természeti adottságokra is szükségük volt: Most, hogy egy nagyszerű kiállítás mutatja be a szkíták aranykincseit, érdemes fölidézni, mit írt róluk…..
Fred Durst neve a filmnézők számára nem igazán lehet ismerős, hiszen ő a zenei műfajban alkotott leginkább a Limp Bizkit frontembereként. Feltűnt már Dr. House-ban és egy-két filmben is, maga is rendezett két produkciót, a The Longshots megbukott, a The Education of Charlie Banks…..
Az egyik legtehetségesebb koreai direktor, bizonyos Kim Ji-woon munkásságával már foglalkoztunk a Geekz hasábjain, méghozzá a Két nővér című horror hazai dvd-kiadásának kapcsán. Ha ebből arra következtetne a nyájas olvasó, hogy a jelen dvd-kritika tárgyát képező A bosszú is…..
Sztaricskai Tamás, a Vodafone volt kommunikációs vezetője jutott el a legtovább a MTV-elnöki zsákbafutáson, a negyedik fordulón végül is csak a közszolgálati televíziót felügyelő kuratórium civilek miatt esett pofára. Röhögve gáncsolta el a Recski Szövetség és a Közéleti…..
Geekblog Oscar 2009 Liveblog 2009.02.21 21:43:00
Ez a poszt csak és kizárólag az Oscar-díj kiosztás előtti találgatós hozzászólások, az Oscar-díj kiosztás alatti percről-percre kommentelés, és az Oscar-díj kiosztás utáni anyázás végett jött létre. Hétfő estig nem rakunk fel újabb cikket, indulhat a pofatúra. 1:47…..
rosszfajzat 2009.02.22 20:13:44
Geekblog A nyomozó 2008.10.07 08:02:00
Az idei filmszemlés bemutatója óta ez a legjobban várt magyar film. Nopláne: magyar krimi. Ezzel csak két probléma van. Az egyik, hogy magyar. Mit tudunk mi hozzátenni egy száz éve létező műfajhoz? A másik a krimi. Az a zsáner, amit már lerágott  az összes amerikai…..
rosszfajzat 2008.10.07 15:28:05
szucsteri gyűjtése következik:Csak egy kis laza átlagos darab egy BBC-sorozaból, amit az m2 vett át:Arra a kérdésre, hogy mi a helyzet a szüleivel, a férfi így felel:Business as usual.És ez vajon mivé alakult?"Gazdagodnak, mint mindig."Jajj.A kifejezés jelentése: semmi…..
Jelentem ismét itt van örök kedvencünk, a Hermina Bau, ami csak a felszínen ingatlanfejlesztő cég, valójában a dadaista világösszeesküvés magyar fiókszervezete. Ugye emlékeznek, ők azok, akik olyan, humoros reklámszlogennek álcázott kódolt üzeneteket küldtek titkos…..
Félrefordítások Ez a való idő 2008.10.03 06:23:00
A tegnapi Kaméleonos poszthoz kapcsolódik ez a kettő is; ugyanazt a félrefordítást küldték be, ami szerintem azt mutatja, hogy egyre többen figyelnek az ilyesmire (továbbá lásd a tegnapelőtti lógesztenye-ügyet, amit négyen is megírtak).Az első T verziója a történtekről (tőle…..
rosszfajzat 2008.10.03 11:59:08
Félrefordítások Mi a hézag? 2008.09.27 09:31:00
A hétvégi futam némi aktualitást kölcsönöz greggrant beküldésének:Azt hiszem, nem találkoztam még a blogon az utóbbi idők számomra talán legidegesítőbb félrefordításával, ami hosszú időn keresztül folyamatosan ment élő adásban:Az rtlklub forma-1-es közvetítései után…..
Hatvani Balázs rendezésében, Dörner György főszereplésével jön a magyar filmtörténet első egész estés sci-fije, a Sorsvonalak. A filmet bevallottan Philip K. Dick művei inspirálták, a látványvilág pedig - az alkotók állitása szerint - a Blader Runner-re fog hajazni. Az eddig…..
Konzervatórium Nagy magyar-e vagy? 2008.09.16 14:02:00
Vendégszerzőnk, Kozonithy írása ( http://kozonithy.blog.hu )   Évekig nagyon szívesen tartoztam azon néptömeg közé, amely magát jobboldalinak kikiáltva attól érzi magát igazán magyarnak, hogy szívesen vesz fel „nagymagyarországos”, turulos, árpádsávos,…..
rosszfajzat 2008.09.17 12:27:13
Norbert örvendeztetett meg bennünket a következő kis aranyossal:Egyszer az HBO-t néztem, épp egy filmelőzetes ment. A lényege az volt, hogy valamilyen húdegonosz tervük érdekében a pokolból emberi alakot öltött démonok szivárognak be modern világunkba. Amikor a főhős megteszi ezt…..
Egy kis változatosság: ZK alábbi levele nem filmről, hanem egy könyvről szól:Cheerleaders azaz szavalókórus – köszönjük Európa KiadóAz eddigi bejegyzések többsége a filmeket vette górcső alá, én azonban az egyik legnegatívabb irodalmi élményemet szeretném megosztani…..
rosszfajzat 2008.09.17 11:40:31
Geekblog Para 2008.09.13 08:00:00
Egyszer csak megjelenik egy csíkos pulcsis fazon a nézőtér és a vászon között. Kalap és pengékbe végződő kesztyű helyett udvarias, ám kissé redundáns monológjával vegzálja a sajtóvetítésre gyűlt ítészeket. Fazekas Péter rendező olthatatlan vágyat érez, hogy közkinccsé…..
rosszfajzat 2008.09.14 09:38:35
comment:com Jön az orosz Office 2008.07.25 15:16:00
A brit kultsorozat először kapott egy amerkai remake-t, és most úgy tűnik, hogy a Rém rendes lokalizált verziójával nagyot szakító orosz tévé megvette a licenszet, hogy elkészítse a saját, Grisa és Iván a vodkagyárban témájú verzióját. Na jó, lehet, nem vodkagyár lesz,…..
TájKép Kis labanc street art 2008.07.09 16:07:00
A hétvégét Bécsben töltöttük kis családommal, mert már nagyon vágytunk egy kis friss levegőre. Mentális értelemben, természetesen. Naná, hogy nem a Stephansdomot, vagy éppen a Schönbrunn mókusait fotóztam, hanem randa városi jelenségekre vadásztam. De ha már az ember…..
Avagy lökött csajokról, kik megfordultak a társkeresési procedúráimnak hímes, hírhedt, néha heroikus harcmezején...Udvarlásaim folyamán találkoztam olyan lányokkal, akik véleményem szerint nem voltak rendesen négy kerékre helyezve, inkább csak tricikliként avagy bicikliként…..
rosszfajzat 2008.07.07 15:28:11
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..