Regisztráció Blogot indítok
Adatok
y-sys

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
y-sys 2012.12.23 00:38:13
@PepeSzeretiMikjobit!: Azt hiszem, minden erölködés hiába. Itt nem akarja senki látni a valós helyzetet. Elhiszem, hogy szörnyü dolog tudomásul venni, hogy valakik évek óta átverik az embert. Nem a blog üzemeltetöire gondolok, hiszen ök is csak hittek valamiben és hatalmas energiát fektettek be az ige hirdetésébe. Természetesen, én is örülök, hogy nem történt semmi katasztrófa. Nem ist azt vártam. Nem is nekem voltak bizalmas, titkos információim, földönkívüliektöl. Azt, így, egyszerüen kijelenteni, hogy túlzottak voltak az elvárások, politikusokat megszégyenítö pofátlanság! Nem én találtam ki, hogy most ez, vagy az lesz. Egyébként azzal is csak becsapja itt magát mindenki, hogy nem volt itt semmi konkrétum, meg a dátum se fontos, meg csak most kezdödik minden. Persze, ne legyen itt senki negatív, mert azzal tudjuk kiket erösítünk. Vajon aki a szomszédja megsegítése, a ködobálás helyett, a politikusok elzavarása helyett, a bankárok felakasztása helyett itt hülyén mereng, az kiket erösít? Gyáva népnek nincs hazája! Ez a Namaste-zés olyan, mint más portálokon a szebb jövözés. Csak mozdulni ne kelljen! Majd megoldja Isten, Irán, az oroszok, az UFO-k. Mindenki csak lapít, valamilyen formában, csodát vár. Valaki említette itt, hogy az Isteni terv úgy is megvalósul, mert annak meg kell valósulnia. Akkor meg teljesen fölösleges itt közösen meditálnotok. Biztos pont ilyen segítségre van szüksége Istennek, vagy a földönkívülieknek. Menjetek az utcára, fogjátok meg egymás kezét és tegyetek valamit, mert egy-két éven belül talán már nem is abban az országban éltek, amiben születtetek. Habár, az álmodozás nem országfüggő.
Többhetes sorozatunk lezárásaként rögzítjük, melyik mezterv tetszett a legjobban olvasóinknak. És ahogy ígértük, bemutatjuk a Nike tervei közül kiválasztott jövő évi vázlatot is. Egy pirosat és egy fehéret, mindkettőt elölről-hátulról.A szavazás elején élre állt és…..