Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atheina

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi a célja egy számítógépes játékban a játékos által irányított karakternek? A játékokban általában pályák találhatóak, és tárgyakat kell összegyűjtenünk, ügyességi feladatokat vagy rejtvényeket kell megoldanunk, más karaktereket vagy főellenségeket kell megölnünk, hogy átjussunk a következő pályára…..
Azok, akik a kereszténység tagadhatatlan visszaszorulását nehezen fogadják el, gyakran vigasztalják magukat azzal a gondolattal, hogy bár a szervezett, intézményesült vallásosság lassan eltűnik a világból, maga a hit nem; egyszerűen csak más dolgokban kezdenek el hinni az emberek (példaképp…..
Kövér László nemrég kijelentette, hogy csakis az isten-, haza- és emberszeretet teszi emberré az embereket, s egy másik alkalommal pedig azt nyilatkozta, hogy a magyarságnak meg kell védenie önmagát az istentelenekkel, hazaárulókkal és nemzettagadókkal szemben. A hivatkozott szövegek az alábbiakban:…..
Kövér László a Reformátusok Szárszói Konferenciáján..
Az ország vallástalanodásáról szóló-, és az európai országok helyzetével foglalkozó elemzéseink után korcsoportonkénti vizsgálódásokkal folytatjuk a  European Social Survey (ESS), Európai Társadalomtudományi Elemzések (EUTE) adainak elemzését. A legutóbbi, 2016-os magyarországi adatokat vizsgáljuk…..
A szélesebb közvélemény a fundamentalista keresztény 777blog.hu-t  leginkább arról az általuk szervezett beszélgetésről ismerheti, ahol Kásler Miklós és Csókay András a tudomány és a keresztény hit összeegyeztethetőségéről beszélt. Pontosabb lenne talán a „beszélt volna” kifejezés, hiszen a…..
Ahogy az előző posztunkban ígértük, ezen posztunk témája a hanyatló, ateista, nihilista Nyugat-Európa - ahol a templomok üresen állnak; ellentétben Közép- és Kelet-Európával, ahol még a régivágású kereszténység dívik. Itt, mifelénk, az emberek ismerik a valódi értéket (értsd: utálják a melegeket,…..
Atheina 2019.08.06 14:10:58
@szepipiktor: abszolút átérzem a sértettséged! Én akkor szoktam ezt érezni, amikor néhanapján eszembe jut, hogy az én adómból tartják el a pedofil papokat :S
Atheina 2019.08.06 15:09:22
@nemecsekerno_007: szövegértelmezéssel tényleg ne bajlódj kommentelés előtt :D
A kormánypropaganda és az egyházak egyaránt azt állítják, hogy Magyarország keresztény ország, a hanyatló Nyugat viszont elveszítette kereszténységét, a templomok üresen állnak. Itt, Közép- és Kelet- Európában viszont a túlnyomó többség rendes, keresztény ember, a templomok pedig tömve vannak a…..
Hogy pontosan hogyan, azt a 2008-as, és a 2016-os (legutóbbi) ifjúságkutatásokból tudjuk kideríteni. Magát a felmérést 2000 óta folytatják le, négyévente, mindig az éppen 15-29 éves korosztállyal, nagyjából ugyanazokkal a kérdésekkel - ez jól összehasonlíthatóvá teszi a különböző évek adatait.…..