Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dominó

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
Életem első divatbemutatójához volt szerencsém pénteken. Nagyon izgatott voltam az esemény miatt, és be kell lássam, kettős élmény van most bennem. Egyrészről tehetséges emberekkel és gyönyörű anyagokkal, hangokkal, színekkel körülvéve, tényleg átható volt annak a sok…..
Dominó 2015.03.10 06:02:42
Nekem is első divatbemutatóm volt, viszont hobbi szinten modellkedem, így kettős érzetem van nekem is a showról. Imádom a Daalarna ruhákat, csillogó szemmel vártam, hogy fognak élőben hatni: véleményem szerint nem a megfelelő arcú és alkatú lányokkal lett prezentálva a kollekció (mint ahogy te is írtad, nagymellű lányokra tervezték a ruhákat, ezekhez legalább beépített melltartó kellene), és nem is volt rájuk szabva a ruha (néhányukon a fűző elöl 10 centire elállt, hátul pedig a nem létező "szárnyháj" fojt le). Nem volt rendesen bekeverve a zene, hanem össze-vissza váltogatták, mintha egy pendrive-ról nyomták volna be a shuffle csomagot, és a lányokat sem küldték ki valami ritmikusan, volt amikor egy lány volt végig a kifutón, és volt amikor egyszerre 3-an tolongtak (illetve én azt hittem, hogy a ruhákat külön szekciókban fogják prezentálni, nem így, ömlesztve). A modellek haja bár lett volna inkább kontyba fogva vagy simán besütve - a képeken ugyanis nem jön vissza, élőben mennyire röhejesen hatott a frizurájuk, a sminket már nem is említem... még sorolhatnék nem tetsző dolgokat, de nem akarom lehúzni a Daalarnát, mert egyébként imádom a ruháikat és a szervezés az esemény résztvevőivel is korrekt volt a jegyárhoz képest (promóciós ajándékcsomag, bor és csoki kóstoló, Vöslauer és kávé kínálat, udvarias és szellemes hostok/hostessek, gyors kiszolgálás).

Sajnálom a panaszáradatot, de nekem a "legyünk túl rajta" mentalitás érződött, és nem az, hogy "ugye, milyen klassz?". Pedig ha egyszer az anyakönyvvezető elé visz a mindenkori párom, az biztos, hogy egy Daalarna ruhában szeretnék vele egy közös jövőt indítani. :)
Az idei sorozatból a mályva színűek nekem is tetszettek, valamint az általad megosztott középső kép legalul, abba a fehér alapon színes ruhába szerelmes vagyok! További kedvencem a magenta-sötétkék színátmenetes ruha.
http://csajokespasik.blog.hu/2014/01/30/mindenert_en_vagyok_a_hibas..
Dominó 2014.01.30 10:56:40
@mütyür: nekem az egész poszt fura. Teljesen az jön át, hogy a pasi ártatlan szemekkel pislogva "belátja" a hibáit, ugyanakkor a csaj reakcióját nem akarja elfogadni, pedig érzi, hogy az jogos. Meg: "szabadnak érzi magát nélkülem", ami megrémíti a posztolót. Ez a pasas nagy manipulátor lehet szóban, és a csaj végre kitört a bűvkörből.
„Nem is volt olyan régen, amikor még én is voltam olyan igénytelen, hogy üvegből ittam az édes BB-t a Moszkván egy koncert előtt” - ha a pasi virágot kap nőtől, szép gesztus, de még közel sem jelenti azt, hogy innentől kezdve valami nagyon szép következik. Esetünkben a…..
„Ha nem velem esik meg, hanem egy délutáni vígjátéksorozatban, még nevetek is rajta: „nézd má’ a hülye kislánnyal hogy kibabráltak!” – egy pasinak nehéz az anyja és a párja között dönteni, hiszen (feltehetőleg) mindkettőt szereti. De ha az egyensúly…..
2perc Obama, a vicces 2011.07.13 14:39:00
„Minden ideálisnak tűnt: diszkrét csók a Margit-szigeten. De valahogy csalódás volt: az álompasim stresszes, és úgy csókol, mintha kötelező lenne” – meddig érdemes várni egy lovagra, aki állandóan elfoglalt, lemond randikat, amikor meg ráér, akkor is inkább…..
„Hamarosan a nő újra jelentkezett és felhívta magához a páromat borozni, szerencsére velem együtt. Végre tudomásul vette, hogy a pasi foglalt" – mit tennél, ha egy nő ráakaszkodna a pasidra, moziba és parkolókba cibálná? Mindez már bőven kimeríti az udvarias…..
Persze nemcsak magvas történeteket küldtök, hanem sok rövid értelmetlent is. Néhány példa:   3 évig éltünk együtt mikor kiderült számára hogy zsidó lány vagyok,az már mellékes volt hogy jó és tartalmas volt a dolog,de csak is miattam. A tömör fogalmazás egy…..
Illető távozott a színről. A történet folytatásából én már kimaradtam, szóval itt a vége, huss...   Kedves mindenki! A story maga szerintem nem olyan fontos. Tipikus "hűűdenagyszerelem" ,aminek sikerült véget vetni a következő sorokkal: -"Ha kurvának…..
„Egyszer – amikor én nem voltam ott, csak a pasim – bemesélte neki, hogy egyik péntek este, amikor túl sokat ittam, a vécében smároltam vele” – egy rosszul elsült tréfát hozott mai posztolónk. A csaj gömb-egyszerűségű pasiját könnyedén féltékennyé…..
"Közben a neten is ismerkedett ezerrel és ott össze is jött egy sráccal: el is hívta szépen koncertre, az én hátam mögött" – írja következő posztolónk, aki egy olyan fiatalember, kinek szakmai élete rendben van, ám ugyanez már nem mondható el a szerelmi területre.…..
„Ha képet teszek fel, akkor vagy igazit, vagy semmit. Illetve, ha nem rakok fel semmit, az rosszabb, mert akkor a másik fél eltöpreng, vajon miért nincs rólam kép?” – aki a kioktatós posztokat szereti, ma nem távozik üres kézzel, de ebből legalább tanulni is lehet,…..
Nem pontosan értem a levélíró problémáját: annyira hiányzik neki a nő, hogy utólag már szívesen lenne a szexrabszolgája?A kép innen Szaisztok! Tulajdonképpen egy nem teljesen kerek torténet ez a lényege annyi :én Nőt szerettem volna de nimfomániást kaptam.Kicsit tobben…..
Na, ilyen is ritkán van, folytatódik egy történet. Lássátok meg.(Az első rész itt)A kép innenKedves szakítós blog!Pontosan egy évvel ezelőtt közöltétek le a levelem "Anyu neve ugyanaz" címmel.Akkor leírtam hányadtatott sorsom. Azért gondoltam, hogy leírom mi a helyzet…..
Dominó 2010.11.03 09:46:36
Feleség, gyerek és közben az interneten a nagybetűs szerelem, így megy ez.A kép innenSziasztok, ez az én történetem. Tucatnyi ilyen van, de hátha érdekes.Az egész nagyjából 10 éve kezdődött. Akkor ismertem meg a feleségemet. Főiskola, koli, albérlet, buli, nagy-nagy szerelem,…..
„Én vagyok a feddhetetlen, jól nevelt grál lovag, aki sorra csupa prostit talál meg, annak ellenére, hogy nagyon megnézem, kivel bújok ágyba” – újra egy vitaindító poszt, melynek szerzője előrebocsátja, hogy nem minden nőre és férfira vonatkoznak a felsorolt…..