Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorsolace

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lemez, amitől mindent megbocsátasz 2020-nak.  When I Was Small (Single) by jesu ..
Aki szereti a shoegaze felemelő merengéseit, de a doom súlyát is szívesen érzi a vállán, annak egészen éteri 40 percet adhat a Palehorse/Palerider formáció lemeze, ami mindössze négy hosszas tételből áll. A denveri trió doomgaze-ként definiálja ezt a csodálatos elegyet, és a hangulata simán…..
Van ez a hypnagogic pop néven emlegetett irányzat, ami még csak picit sem metál, de épp annyira le van öntve a nyolcvanas éves nosztalgiájával, hogy meg tudjon fogni bizonyos napjaimon amolyan háttérzajnak, hozzáteszem leginkább egy retró pornófilmben, vagy egy meggyötört TDK szalagon játszott…..
Hosszú, esős napok soundtrackje az urbánus élet margójára, amiben a cement ridegségét idéző húrtépésekbe egészen váratlan pillanatokban simogat be a kesergő szaxofon és a zongora, az ukránok fincsin művelik ezt a konyakkal leöntött fülnoirt. Love Exchange Failure by White Ward ..
Ha King Diamond turnézni visz egy egylemezes zenekart, akkor ők valamit tudnak. Azt legalábbis biztosan, hogy a portlandi banda debütáló Mana lemezének számait pörgetve éreztem, ahogy sejtről sejtre göndörödik a hajam, cafatokban nő rám a tapadós bőrnadrág, lecsúszik az orrnyergemen az Aviator…..
A krétafehérre mázolt Deb DeMure (Andrew Clinco,The Marriages) és Mona D. (Alex Nicolaou) felcsapták a vizorokat, hogy a VHS-korszak szintihullámjából merítkezve egy harmadik lemezt is gyúrjanak, ami a két évvel ezelőtti The Demonstration-nél némileg dreampoposabb és könnyebb hangulatú korong lett,…..
A Relapse égisze alatt itt az ötödik Torche nagylemez, amire pár évet várni kellett a 2015-ös Restarter után. A három előzetesen megcsillantott dal (Admission, Times Missing, Slide) alapján már sejteni lehetett, hogy a 11 tételt felvonultató albumban sem fogunk csalódni, bizony: pajkos riffek,…..
A telet azért szeretem, mert ilyenkor sokkal jobban betalálnak az atmoszferikus dolgok, főleg ha az a nyolcvanas évek hideglelős posztpunk mintáiból merít, de a kereteken túlmenve játszadozik a krautrockkal, a darkwave-vel, akár néhol shoegaze-es elszállásokba kikacsintva. A 2015-ben alakult német…..