Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuglóf. Az

0 bejegyzést írt és 302 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alapvetően nem érdekelt a legutóbbi kormányinfó, és ezen az sem tudott változtatni, hogy maga a miniszterelnök tartotta. Ugyanis Gulyás Gergelyt is egy kétszínű alaknak tartom, aki a saját politikai túlélése érdekében dolgozik, és nem azért, hogy bármiben is előretolja az ország szerepét. És most, a…..
Hogy Leonardo da Vinci Vitroviánus Embere matematikai titkokat rejt, már régóta sejtették a tudósok, de azt nem, ebben is benne van az aranymetszés, amelyet a művészek a IV. és a XVIII. század között használtak, hogy „hitelesítsék” alkotásaik „isteni ihletését.” A titkos algoritmust a műben Roberto…..
Hatalmas hullámokat vet a brit médiában az úgynevezett "Megxit", vagyis Meghan és Harry részleges távozása a királyi családból. Ebben a pillanatban (hajnali 1 óra körül) a legnagyobb brit napilapok címlapján az szerepel, hogy a királynőt és egész családját sokkolta a velük nem egyeztetett szerda…..
Az ország rossz, az utóbbi évszázadban egyre rosszabb állapotba került. De messze nincs olyan rossz állapotban, hogy Orbán stabilizálni tudhassa benne az uralmát. Korosodó honfitársunk folyamatos radikalizálódása a politikai rendszer alakításában (az egyre koncentráltabb propaganda, az…..
A kivételek ellenére kutatások szerint erős korreláció mutatkozik egy ország fejlettsége (fejlődőképessége) és vallástalansága (elvallástalanodása) között. Ugyan a fejlődésnek és a vallásosságnak is megvannak a maguk árnyoldalai, egy harmadik típusú mérés, a boldogságindexek, mégis inkább a…..
Kuglóf. Az 2019.12.04 15:15:34
@fhdgy: Mert ez baromság, azért. Különösen bemondásra az ujjadból szopva.
Kuglóf. Az 2019.12.04 16:11:30
@fhdgy: Jaaaa, mert találtál 3 vs 4 példát, ami IGAZOL téged?
Yeah, a KATOLIKUS Bajorországot, ami kenterbe veri az "Észak-Németországot", azt tökre véletlenül hagytad ki? És Ausztria?
Olaszország elmaradott lenne? Franciaország református volna? Horvátország nem keresztény? Lengyelország elmaradott? A gigantikus Oroszország?

(Oppárdon, az milyen ország hogy Észak-Németország, mert én olyat nem ismerek.)

Szóval azt hiszem ERŐSEN szopnod kellett az ujjad és még hmmmm, be is kellett segítened hogy (szerinted) igazad legyen.
De legalább igazoltad azt a felmérést, miszerint a nem hívők uninteligensebbek a hívőknél. :-) :-) :-)
Kuncze Gábor és Magyar György tegnap este az ATV stúdiójában ült, és Lázár nagy visszhangot keltő megnyilvánulását latolgatták. A fideszes politikus ugyanis ellátogatott Kenderesre, és koszorút helyezett el a kormányzó nevét feltüntető márványtábla alatt, majd az őt kísérő kamerába mondta: „Hős…..
A 24.hu weboldalon vált elérhetővé pár nappal ezelőtt a „létszámstop” néven elhíresült, 4116/2019 számú kormányhatározat, amelynek lehetséges hatásairól először a Népszava írt, még 2019 november 12-én. A kormányhoz közeli és azzal kritikus weboldalak egyaránt foglalkoztak a nem nyilvános, de a…..
Kuglóf. Az 2019.11.18 19:58:22
@Látens Inszinuáció: Te igen, mivel nyilván képzett áruló és bérenc vagy, de az a megtévesztett és behülyített Mancika, akivel a nyilasballib koalíció mocskai elhitették hogy ő fogja ezzel megváltani a világot, nos ő nem.
Most pedig kb. vége van az életének, ami tökre általános, hiszen azt is tudjuk, az ÁRULÓKAT azok se szeretik, akiket kiszolgálnak, hiszen mindig eszükbe idézi, TE IS járhatsz ugyanígy. Az meg hogy a csapat nem akar egy ilyen egyénnel a jövőben együttműködni, dettó.
Orbán Viktor ismét tévedett, és ezúttal elég nagyot. Ha engedte volna ugyanis, hogy Borkai Zsolt még az október 13-i önkormányzati voksolás előtt visszalépjen a polgármester-jelöltségtől, akkor pártja megúszta volna kisebb veszteséggel. Azzal azonban, hogy bevállalták az egykori olimpikont a…..
Kuglóf. Az 2019.11.07 15:14:44
@külföldrekényszerültem:
Aha, a bűnöző Czeglédi, a Lackner, a Gajda, a Krizsa és kismillió más, az NEM zavar, hogy őket is megválasztották.Mert akik EZEKET megválasztották, azok okos plebsz. A fideszeseket megválasztók meg a hülyeplebsz. Hát persze.
Kuglóf. Az 2019.11.07 15:37:23
@nu pagagyí: A Czeglédi rokonaimtól többezer Ft-ot lopott, KI NEM FIZETETT munkabér képében. Az volt a (bevált) gondolkodás, kisebb (max 4ezer Ft ment veszendőbe) pénzért senki sem pampog.
ERRE koncepciós pert emlegetni orbitális fasság.
Az, hogy Czeglédy még a TB és egyéb járulékokat IS lenyúlta (hiszen nem is volt kifizetés, minek), csak hab a tortán.

Aki szerint Czeglédy áldozat, az a többezer meglopott diákra köp és a többmilliós lenyúlást üdvözli.

És a többiről is kábé MINDENT tudni, NÉVVEL, címmel, párttal felcímkézett ÖNVALLOMÁS van róla.
Neked az agyműtétet persze nem tudom ajánlani, a semmi helyére ugyanis egyelőre még egy majom agyát se tudják betenni.
Kuglóf. Az 2019.11.18 14:40:04
@Kőműves Kellemetlen: Már akkor röhelyes vagy, mikor az agyhalott balliberális matekot próbálod magyarázni.
A 3 millió a VÁLASZTÁSI RENDSZERBEN 2/3-ad, egyébiránt a Fidesznek a demokratikus brit rendszerben ennyivel 85%-a lenne, csak a magyar rendszer igazságosabb. De amilyen fa. Szokvagytok, át kéne Orbánnak állni a BRIT rendszerre, bekaphatnátok a nagyf.
azt és sz.
Opnátok.

A Lackner ügye meg akkor is a ballibnyilas koalíció szégyene, na meg persze a szociké, ha te adott esetben jobban bemagoltad a törvényt, mint én.
Hogy a Momentumos 3,145csát ne is említsem, aki egy napig hallgatja a vitát, hogy Lackner NE LEGYEN bizottsági tag Kispesten, majd MÁSNAP azt találja mondani, nem vette észre a PAPÍRON, hogy ott a neve, azért szavazta meg.
A 43 éves Rémes Gyula 2018 decemberében halt meg a Westminsternél, tragikus körülmények között. A Guardian nemrég hosszú cikket szentelt sorsának és az ügy jelentőségének. Ezt foglaljuk most össze...
Kuglóf. Az 2019.11.07 15:27:35
@Mindentnemtudó: Sebaj, tef.
Aszkám, nyilván úgy van ahogy te gondolod. ne zavarjon hogy két anyanyelvem van és másik két nyelven beszélek, amiből az egyik cirill betűs, hát persze. Újabb kettőn meg segítséggel kommunikálok. Tekultúrgör. Ényke. Szerintem én egy hónap alatt több könyvet olvasok, mint te egy évtized alatt, de hát belőled csak a szar jön, de nem alul, hanem fölül.
Üldögélsz egy ótvaros pöcegödörben, lentről szívod, föntről üríted a terméket.
EGYETLEN mondatomat nem tudnád megcáfolni, marad a sz.
Arás.
Kuglóf. Az 2019.11.18 14:14:08
@élhetetlen: Általában mindig sikerül azonos szinten válaszolni azoknak, akiket megszólítok. Ha ezt te kulturálatlannak itéled, változtass.

Azt gondolod, nekem ismételni kellett volna kb. ezer mondatot, ahol mások LEÍRTÁK erről az alkesz kábszeres hajlékonyról az igazat, akkor te NEM olvastál el innen semmit és ezt valamiért rajtam kéred számon.

Nem tudom, vannak emberek akik a 2+2=4 esetében is ÉRVEKET várnak valamiféle igazság mellett, mert különben akármi.

Kérni meg bármit lehet, az is milyen KÚLTÚRÁLT (sic!) hogy te egy nyilvános fórumon meg akarod mondani bárkinek, mit csináljon és mit nem.

ÉN nem mondom meg neked, mivel az nem az én stílusom.
A 2+2 az négy, tetszik neked vagy nem tetszik tökmindegy.

A Londonban magát fájdalmasan megöngyilkolt hajlékony alkesz, kábszeres, életvitelszerűen rohadás felé menetelő egyén VOLT.
EZ nem minősítés vagy részvétlenség, hanem tény.
Kuglóf. Az 2019.11.18 14:34:36
@Mindentnemtudó: Hát fasz Ikám, hogyne volna az embernek két anyanyelve, az ugyanis azt jelenti, hogy milyen szinten beszélsz, MAGYARUL nem mondhatod hogy NATIVE mert azt az olyan fa. Szokmintte nem értik. A két anyanyelvet meg igen.

De ha ragaszkodsz (németül KLEBEN :) :-)) a részletekhez, ha esetleg APÁDNAK kettő darab felesége volt, más-más nyelvvel, akkor simán elmondhatod még azt is, hogy két ANYA-nyelved volt.

A magamfajta EGYDIPLOMÁS (hol írtam nyolcat????) ember viszont úgy szerezhetett anyanyelvi SZINTŰ (!) idegennyelv-tudást, hogy ifjúkorában idegennyelvű KÖRNYEZETBEN nőtt föl. Ilyenek egyébként lehetnek a Szlovákiában, Ukrajnában, Romániában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában és Ausztriában élő MAGYAR nemzetiségűek.

Számtalan jó dolog történt velem az életemben, az hogy két nyelven ANYANYELVI szinten beszélek, hogy értem, olvasni tudom és szó-szó beszélek cirill betűs nyelvet, számomra fantasztikus.
Hogy tök véletlenüól svéd és cseh is tapadt trám, az annak köszönhető, hogy az ő országaikban is hosszabb időt töltöttem.

Az, hogy tef. Aszezt nem hiszed el, annyit se számít mint a közmondásos fing a szélviharban.

Nem azért írtam, hogy bárki elhiggye. Azért írtam hogy az intelligensebbek be tudjanak valamilyen módon "szintezni", ha nekiállnak vitatkozni.mert simili similis gaudet, és ez sokat segít az életben.

Ez egyébként egy latin mondás, neked azt jelenti hogy aki simlis, az csak akkor nyer ha nincsen egy még simlisebb. :-)
A "technológiai szingularitás" (angolul: Singularity) egyike a legnehezebben megérthető és legkevésbé átlátható tudományos fogalmaknak, lévén, hogy összetett és jelenleg még nem ismert hatású folyamatokból tevődik össze. A szó a latin "singularis" azaz egyedülálló vagy különleges jelzőkből származik…..
Kuglóf. Az 2019.11.05 11:47:29
@Argus.: Hát ha ő nem is, de te biztosan baromságot írsz. Amit @apro_marosan_petergabor ír, az kb. úgy is van. Szarkazmus vagy irónia, de úgy van. Szerintem is.
Kuglóf. Az 2019.11.07 15:28:38
@midnight coder: Akkor célszerű megnéznek a Person of Interest sorozatot, abban pont ilyen a téma.
Kuglóf. Az 2019.11.07 15:32:33
@Pipas: Szerintem meg igen.
z afrikai sertéspestis is ÁLLANDÓAN jön és semmi mást nem csinálunk, mint hogy kiirtjuk a sertéseket aztán reménykedünk.
A rák pedig fertőzés.
Egy olyan betegség, ami (pill.) gyógyíthatatlan és az egyed halálával jár.

Egy "okos" MI kapásból összevetné az értelmetlen kezelés, az elpazarolt erőforrások meg a francsetuggya milyen hátrányokat és szépen elaltatnák a megbetegedett egyedet.
EZT gondolnám egy erkölcs nélküli, EMBEREK által programozott önfejlesztő MI-ről.

Persze ez egy pesszimista gondolat, de ÉN meg vagyok róla győződve, hogy ezt a Mindenható MŰISTENT meg fogjuk csinálni.
Jó pár éve már, hogy a kormány átalakította a hazai cafetériarendszert, és az Üdülési csekket társaival, a különböző utalványokkal ki-, a Széchényi Pihenőkártyát vagyis SZÉP-kártyát pedig bevezette. Aki kap ilyet a munkáltatójától, az tudja hogy működik, a többieknek mondjuk: az éves juttatás 3 féle…..
Kuglóf. Az 2019.11.01 15:56:04
@matyasa: Igen, ez olyan mint a kórházi kezelésen a kismillió "elvégzett" vizsgálat, amiért pénzt kérnek az intézmények a rendszerben.

Kb. így:
Marika, mi ez a "beöntés" itt minden nap elszámolva 9456 Ft/alkalom a kezelési lapomon?
Jaj Józsibácsi, hát mindennap megitattam a reggeli kakaóval, nem emlékszik? Írja csak alá!
Kuglóf. Az 2019.11.07 15:20:07
@lófasz: Rólad, köcsögke. Jól érzékelted.
Kevés olyan szerszámon van, ami ennyi mindent kibírt volna, ez nem más, mint a Metabo PowerMaxxSSD akkus ütvecsavarozó. Nagyon szeretem, mert a mai „eldobható” világban ez üdítő kivétel. Bár el kell mondanom, hogy a szomszédjaim nem osztják annyira ezt a rajongást. Főleg amikor este hármon negyed…..
Pár nap alatt a debreceni Facebook-csoportokból az országos médiáig jutott el a híre, hogy eltűntek a Fancsikai-tavak. Nem összementek, nem alacsony a vízállásuk, hanem egész egyszerűen: eltűntek. Debreceniek tízezreinek kiránduló- és horgászhelyei lettek semmivé.  Halak tízezrei pusztultak el a…..
Egyes zsidók nem mindenre emlékeznek, de a zsidóság együttvéve mindenre. Minden fontosabb eseményről pontosan tudjuk mikor történt, az milyen nap volt az adott héten, sőt, sokszor azt is, hogy melyik órában. Pontosan tudjuk Isten mikor teremtette a világot, mikor volt az özönvíz, mikor volt az…..
  A Média1.hu-t Szalay Dániel működteti Gárdonyban, és a médiapiac fejleményeit gyűjti össze. Tegnap este 19.01-kor például közölte, hogy „a cenzúravád visszahullott Baranyi Krisztináról, Ferencváros új polgármesteréről”. Az újdonsült kerületvezető ugyanis kifejtette: nem az ő munkatársa kérte,…..
Kuglóf. Az 2019.11.05 11:32:44
@Manna5: A drága baranyi Kriszina ANNYIRA okos, hogy az átadásra RENDEZETTÉ tett irodát és abban a NAPI (!) munkához szükséges IRATTARTÓKAT üresen találta, azt találta mondani, hogy "ÜRES AKTÁK!" várták őt a hivatalban.
Ez az EGYETLEN mondata -- amit a szaF 24hu azonnal átvett (jól beégtek az irattartó =/= akta ügyben), majd már korrigálva egy másik ballib fórum is -- bizonyítja, hogy egy ostoba nőszemélyről van szó.
De hát EZ kellett a Ferencvárosnak, egyék amit megfőztek.
Morpheus Kipcsak volnék? [17.] 2019.10.17 10:12:32
Kipcsak volnék? Eddig ezt nem is tudtam. Bár igazság szerint egyetlen rokonom, szomszédom, barátom, munkatársam vagy ismerősöm sem tud arról, hogy akárcsak léteznének ilyen etnikumú emberek a környezetükben. Miniszterelnökünk mégis azt állította Bakuban, a Türk Tanács ülésén (mely a türk nyelvű…..
Kuglóf. Az 2019.10.18 12:53:59
@paráznabillegető: Orbán Egy Géniusz, de Kari Egy Geri. És ezt nem is kell kitalálni, mert működik. Hajrá K1G!

@roli101: A dakoták azt mondanák, ha döglött lovon ülsz, szállj le róla.

Az a jó, Orbán részben kipcsak, de Gyurcsány egészen LOPCSAK. És ezt az elnyűhetetlen pesti humor alkotta pár másodperc alatt!
Kuglóf. Az 2019.10.18 15:41:05
@sas70: Figyu, AZ neked fasza lenne, mi, ha valami orosz vagy izraeli, netán amerikai milliárdos hízlalná a külföldi s*****t a magyar vagyonnal, mi?
Te Trump, Putyin, vagy Szeva bácsi, vagy bármely más milliárdosra is így köpködsz, mint a mi kis ótvaros MAGYAR milliárdosunkra?
Mit tanítottak a politikáról, te balf. Az? Mi kell hozzá? Pénz, meg pénz és pénz. Azt talán tudod, csupán annak a büdös Nempárhuzamos embernek annyi pénze van, hogy abból az egész országot kétszetr zsebrerakhatná, te azt hiszed AZ ELLEN használ a ráolvasás vagy az ima?
Nempárhuzamos lerabolta a saját faj5táját, aztán a briteket, aztán Malayziát, és, és, és, és GYŰLÖLI magyarországot, tef. Aztéged is, mert őt nem érdekli hogy te "ellenzéki vagy". Hát azt hiszed, ha az a mérhetetlen vagyon amit ELLENÜNK tesznek be, abban te mint "haver" számítasz egy lepkefingot is?

Menjél az indiai maharadzsák, a svéd Nobelek, a Rohadtbillerek, a Vörössildek, Wartváriak meg a többi ellen IS tüntetni, ha téged AZ zavar, hogy van egy magyar milliárdos, aki MAGYARORSZÁGON tartja azt, amit a haverjaid hajszál híján kitoltak volna innen.
Kiny. Alhatod, de komolyan as Eggem, annyira ostobaf.
Azvagy.

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Dehogy is. Minek? De te igen, azt látom.
A számnevek használatával nincs minden rendben. Egy nagyon tipikus helytelen példát minden nyelvtankönyv megemlít (tőszámnevet használunk sorszámnév helyett): Az öt kerületben lakom, öt kerületben lakni azt jelentené, hogy az illetőnek öt különböző kerületben lenne öt lakása. Pedig aki…..
Az a kormány, amely lépten-nyomon demokratikus felhatalmazásával dicsekszik, mindent elkövet, hogy megakadályozza a népakarat érvényesülését...
Kuglóf. Az 2019.07.01 13:50:01
@antiinternáci: Miközben az 1,4millió budapesti szavazópolgár 3,5%-a ment el, GariKerire szavazott 2,5% tehát a budapesti szavazók 97,5%-a ELUTASÍTJA őt.

Ez a Híres Balliberális Matek, nem? :-) :-) :-) :-)
Kuglóf. Az 2019.07.01 14:54:55
@GNDL: A francért lax itt ha ennyi bajod van? nekem vannak ismerőseim akik ott élnek vagy ott járnak, aztán a töredékét nem nyavajognak, mint teszed te itt.
nem csak azért mondom, mert legfeljebb pár ezer embert idegesítenek ezek, akiknek a kívánsága meg milliárdokba kerülne.
Könnyű Prágában 500 km2-eren meg hét beépíthetetlen dombon "erdőket" tartani, ahol csak 1,2 millió ember él. Budapest 525 km2-en meg kétmillió + ingázó DOLGOZÓK.
EGYSZER próbálj Prágán keresztül autózni, nekem ez rendszeresen muszáj volt, én az összes egérutat ismertem, mert éltem ott (is). Kibírhatatlan, nincs ugyanis rendes elkerülő út.
Budapesten is van minden, erdő, mező, menjél ki Csepelre, Soroksárra, Budafokra, Budára, meg az összes pesti PEREMKERÜLETBE. Én is egy ilyen helyen lakom, ezer madarat itatok naponta nyáron, télen meg etetek, NEM megyek a Moszkva térre, aztán annyi. Azon ÁTJÁRNAK az emberek, ha nem tudnád.
Olyan ostoba elképzelése van a sötétzöldeknek a városról, persze, legyen minden autó elektromos meg az utak a föld alatt, de pl. Paks2 az már geci és istenments hogy Gödre akkumulátorfeldolgozót építsenek.

Így q.rvakönnyű ZŐŐŐŐŐDNEK lenni, hallod-e!
Kuglóf. Az 2019.07.01 14:56:50
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
De vannak olyan szakaszai, amelyeket 20 éve nem buheráltak.

A pálya az übernehéz DemSky tujáktól megy tönkre, aztán ott van még a komcsi betonkilopás is, még a Strabag Demokraták Szövetsége uralma alatt.
Lehet, hogy mégis el kellett volna kezdenie építeni Paks 2-t. ..
Kuglóf. Az 2019.06.27 10:55:25
@csüngőhasú norvégbáró:
Brüsszelnek SEMMI pénze nincsen, de ez ne zavarjon téged. Az EU TAGJAINAK van pénze, amit egy BIZOCCCCCSÁG törvények szerint SZÉTOSZT.
Most éppen ezeket a törvényeket akarja megfúrni a magyar meg a nyugati ballib meg a Soroshurka, csak ez valahoghy nem megy.
Kuglóf. Az 2019.06.27 10:57:54
@R.V.J.:
Nem csak ez, de annak ellenére hogy a budapesti kb. 1,4 millió szavazópolgár 98%-a NEM a balliberálisok jelöltjére szavazott, MEGVERJÜK Tarlóst a következő választáson, és nem is egyszer, hanem legalább sokszor!
Kuglóf. Az 2019.06.27 11:01:36
@DeiFlagellum:
Mennyire jobb volt, amikor megrohadtunk a ballib kórházakban, különösen abban a féltucatban, amiket ŐK zártak be, mi?

Egyébként a szóbanforgó orvost maga Orbán folytotta meg, az Erővel, mivel ő egy sötét jedi, egy SZIT!
Az előválasztás miatt fanyalgók frappáns választ kaptak vasárnap este arról, mire is jó mindez. Az ATV-n sugárzott vita megmutatott abból valamit, mi is a demokrácia. Értelmes jelöltek értelmes elgondolásaikat fogalmazzák meg. Mire jó a vita? Egyrészt ez adja a demokrácia alapját, az eltérő…..
Kuglóf. Az 2019.06.24 18:28:34
@GNDL:
Nézd, amennyiben neked a 610ezer TÖBB mint a csehek 880ezre, vagy a lengyelek 4,4milliója, úgy igazad van, tanítóbácsi!

B+ továbbra se érted mi az a százalék, mi?
A csehek vannak 10millióan, tőlüg 2017-ig 880ezer ember volt külföldön. Ez b+ 8,8%
A magyarok vannak 10millióan, tőlünk 2017-ig 610 ezer ember volt külföldön. Ez b+ 6%

Ha szerinted a 6% több mint a 8,8%, akkor te elmebeteg vagy.
Ha szerinted a 610ezer több mint a 880ezer, akkor te elmebeteg vagy.
És ott van még a lengyelek adata, akik közül 4,4millióan vannak külföldön, ez a 42milliós ország lakosságának 11%-a.

Miközben a 610ezer kevesebb mint a NYOLCADA a lengyel értéknek, de még a cseh számoknak is csupán a 80%-a.

Ettől még a NÖVEKEDÉS mértéke lehet durván aránytalan, amint mondtam, ha a 600ezres adat 500ezer után jött, a cseh 880ezer meg csupán 760ezerből, akkor EBBEN az arányszámban (Momentum féknyúz) valóban vertük őket.

De ha téged megüt a guta, akkor is KEVESEBB magyar van külföldön, mint cseh és töredék annyi, mint pl. lengyel. Pedig nekik nincs is Orbánlyuk.
Kuglóf. Az 2019.06.24 18:38:38
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Nálad biztosan kevesebbet, mit mondjak.
Biztos tudod, milyen könnyű lehet hambisütés közben B1 blogozni, de nem várom hogy ilyen eccerű dolgokat is megércsé.

Én akkor örülök, ha titeket megüt a guta. Remélem Orbán Viktor még legalább száz évig így lop, b+ most olvastam egy ilyen kormánytámogató 444hú, vagy nem is tudom, Index volt-e, EGEKBEN a földárak (g****ciorbán ellopta, azért), meg rettenetesen gazdagodik a magyar elit komcsi elit éppúgy mint az orbánhaverok (g****ciorbán EZT is ellopta).
Sőt, Orbán Viktor három hónap alatt ellopta a teljes magyar GDP-t, és a java csak most jön! Meg a g******cinyugdíjasok 700milliárdért jegyeztek szuper államkötvényt, ezek a g******cinyugdíjasok MEGTALÁLTÁK orbánkincsét és abból vették, b+ KIZÁRT hogy másból vették, itt mindenki nyomorog ebben az országban és nyolcmillió ember éhezik, akár naponta háromszor is. Mielőtt leülne enni.

Meg a kiskereskedelmi index az egekben, tudod, ami a hajléktalanok zsömlevásárlásaiból meg a kofidiszhitelesekbből, meg a "kérek-egy-nyugdíjas-játékkonzolt" médiamárk vásárlókból, a hosszú hétvégén a dupla szállásárakat alig kinyögni tudó üdülők, meg a seggüket hathónapig termálfürdőben áztató nyuggerekből, stb. stb. stb. stb. áll őssze.

Úgyis megüt titeket a guta, de hát ennek így kell lennie, valószínűleg ezt betervezte a jóisten, különben nem lenne ennyire látható.
Kuglóf. Az 2019.06.24 18:40:00
@dunántúli gyerek: A kulcsmondat valóban a liberális visítozás és a gutaütés.
Sok mindent felforgattak az utóbbi időben az internetes kommentek. Azokról a hozzászólásokról beszélünk, amelyeket az olvasók írnak vagy internetes újságok cikkei alá közvetlenül vagy a lapok Facebook-oldalára az egyes cikkeket közzétevő bejegyzések alá. Új helyzeteket hozott ez jogászoknak,…..
Bayer Zsolt megátkozta azokat, akik szerint a miniszterelnök harácsol. ..
Talán a hajdani rádiókritikus beidegződése, de a japán készüléket este tizenegy után tíz percre állítottam be. Körülbelül ekkor végződik a Magyar Rádió hírblokkja, és a szomszédos szobában felhangzik a sportműsor. Utána pedig az Ütköző című vitaműsor, amelyben két kormányközeli intézmény vagy…..
Kuglóf. Az 2019.06.14 18:48:18
@gigabursch: ...beceneve Little Görény.
Cérnáknak szakadása Pécsett. Mert mindenki tudja, hogy az olcsó, kínai  piacos cuccoktól nem várhatunk el ugyanannyit, mint a német minőségtől, na de könyörgöm: egy táska, ami csak kiegészítő és nem lehet bele pakolni, az minek van? Vagy hogy tetszett ez gondolni a boltvezető hölgynek? Szombat…..