Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimwest_Ropi

1 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze A hét hülyéje - rovat 2010.11.12 14:20:00
Lakásavató buli Bence módra Van bizony sok érdekes ismerősöm, némely szeletét már ti is ismerhetitek egyes anekdotákból. Eheti hét hülyéje díj nyertesünk ezúttal Bence komám (egy régi sulitárs), ökörködéseink leginkábbi akkori pártfogoltja. Nos, az utóbbi…..
Jimwest_Ropi 2010.11.12 18:21:25
Hoze Média 2010.07.16 00:30:00
RTL Reggeli Linda Daemonnal.Update: Frissítve a Lindával készült anyagunkkal! (Végre előástuk)Ez itt az a rész, mikor elszabadulnak az indulatok. Mert én ugye "tévét szoktam nézni" otthon, és "Téényleg?" - "Tényleg!", valamint maximálisan…..
Hoze Média 2009.12.20 00:55:00
Közkívánatra:Balázs show - 2006-bólNa, ríttatok már eleget ezért a videóért, ne mondjátok hogy szőrösszívű vagyok karácsony közeledtével. Tehát parancsoljék a nép; első média szereplés 2006 tavaszából. Igen, valahogy így indult a tv-béli része (szükségeltetett egy…..
Jimwest_Ropi 2009.12.20 01:06:51
Hoze Blog 2009.08.07 02:29:00
Mert elvárjátokNincs különösebben miről írni, mégis érdemes. 3-4 ezer olvasót nem illik cseben hagyni, legyen szó nyári fülledt estéről, közömbös dolgokról. Vagy arról ha valaki "üzenget" nekem a szaros kis blogján affelől, milyen prímán megkúratta magát…..
ropi a kobold. hmm... 2009.08.03 00:33:00
hejj. hát, én ropi vagyok. és kobold. nem manó, mer nemvagyok manó, bár lehet, hogy szeretnék az lenni, de mégsem. ígyhát kobold vagyok. :D  csináltam 1 blogot, 1 saját blogot, mivel eddig spanékkal írtunk közös blogot. dehát oda már nagyon rég nemírtam, meg nemis…..
Hoze Filmklub 2009.06.24 13:12:00
Zeitgeist '2'Érdekes téma az ominózus szeptember 11-edikei "terrortámadás". Mely során az USA felrobbantotta saját két ikertornyát, hogy aztán ürügyet adjon holmi fiktív "terror" veszélyre, és olajháború indításra, kezdve a gonosz hegylakó…..
Hoze Elemzés 2009.05.11 09:53:00
Darker kiskátéMik vagyunk, és mik nemSok közhely felmerül azzal kapcsolatban, ha valaki a dark kultúra képviselőiről nyilatkozik. A közös az, hogy mind céltáblák vagyunk nyilvánvalóan - különösen egy ilyen csőlátású országban. Gyűjtöttem hát közhelyt bőven,…..
Új fergeteges blogdesignA Hoze.blog szerkesztőségébe a mai naptól fogva egy nagyszerű ember is csatlakozik, méltán elismert szakmai háttérrel, és remek színvonalas pályamúlttal. Az illető Fekete Pákó lessz, üdvözöljétek szeretettel őt, mostantól közösen üzemeltetjük a…..
Jimwest_Ropi 2009.04.01 21:43:34
Hoze Szeptemberegy 2008.09.01 20:24:00
Itt az ősz kérem, legalábbis metorológiailag, valóságban meg még odébb. Az esős nyár okozta szívások úgylátszik most kezdenek megtérülni. Tavaly fordítva volt, akkor a nyár nagyja volt sivatagi, a végén meg átmenet nélkül jött a tél. Vagy valami monszun szerű…..
Hoze A vallásokról mégegyszer. 2008.08.25 20:01:00
Legutóbb mikor a vallásokról írtam kritikát, jócskán sikerült felkavarnom az állóvizet. Egyik legolvasottabb blogom volt addig, és talán az első, ahol komolyabb viták alakultak ki a hozzászólásokban. Az ilyesmi meg jó - elvégre ne már csak party…..
Kevés dolog van amit jobban utálunk a goánál. Persze ez nem igaz, mert sok dolog van amit utálunk, de a tetején biztos ott a goa is, mindegy. Szóval ezek a vad goások lemennek mezőre fesztiválra, és ott taposnak vagy egy hetet egy húzásra. Már jönnek a hasznos tanácsok, mint…..
Jimwest_Ropi 2008.07.27 16:44:42
Feldmár mesélt az Ayahuasca nevű teáról is amit sámánok használnak, és vannak iylen Ayahuasca terápiák ahol a heroinistákat és az alkoholistákat sikeresen leszoktatják a káros függöségeikről.
Amugy a bogyót az ekire szokták mondani. az ekiben a hatóanyag az MDMA. veszélytelen, túladagolás esetén elalszik az emberke, reggel felkel és ennyi.
más bogyók...hétköznapi gyógyszerek és vitaminok. nosigen ezek is kábítószerek, söt még függöséget is elég erösen kitudnak alakítani.
mivan még? koffein, igen ezis erösen addiktív szer.
mégbogyo...hmm....mikrotrip, ez sürített lsd, azvonatkozik rá mint a bélyegre/liquidre.

a darkpsy pedig hmm. Mint hogyha rituális,törzsi szertartás lenne,egy varázsige,csak korszerü köntösben,igazodva a fejlett világhoz,a 21.századhoz!És egy kib.szott jó DarkPsy partyn a sok kis varázsigéből(számokból) a varázslók(djk) összeraknak közösen egy nagy varázslatot,amelyhez órák és rengeteg kisvarázslat kell,hogy összeálljon,és ha már kész, akkor történnek a nagy dolgok!:) Nem sok buliban tapasztalható az ami egy ilyen buliban... hogy 100-150 ember bulizik,és hajnal körül eljön az a pont mikor ez a 100-150 ember,egy árva szó,fütty,sikoly vagy ordítás nélkül,csak a zenére figyel,rendesen kussban van,és csak a zene.Félelmetes! Nagyon intelligens műfajnak tartom,képes jót meg rosszat is okozni,jól kell hozzáállni.Szerintem nincs a világon még egy ilyen zene ami ennyire nem evilági,mintha egy másik dimenzióból tekergetné át saját magát a miénkbe,egyre jobban és egyre mélyebben,miközben mélyszántást végez lelkünk legbensőbb bugyraiban és belülről kifelé indulva kicsavargatja belőlem a feszültséget mint egy citrom levét,és ha netán még maradna bent valami,azt a következő effektel darabokra tépi és felőrli,amely aztán elveszik az éterben,és ezután az agyunk már képes ráállni a dark melódiákra,amik mindenféle értelmetlen(-nek tűnő) hangból,zörejből összetevődve amúgy rejtve maradnak az átlagember előtt,aki viszont megpróbálja a lehető legegyszerűbb választ adni önmagának arra hogy mi ez a zene,és a válasszal,amivel engem akar minősíteni legtöbbször önmagát minősíti:)) Le.Persze nem azt mondom h mindenki ilyen,csak általában a nemmegszokott dolgokat könnyen megmagyarázza az ember.Asszem érthető hogy ezzel mire gondoltam.

vannak a jobb,varázslósan csavargató, Fullon PsyTrance-t,ami ha lehet nem tartalmaz egy deka 7köznapizenére emlékeztető hangot/dallamot sem,és ha lehet nem valami dizskózene átdolgozás Goában.

vannak a vérbeli Classicok,az igazi GoaTrance-eket,amikben hallani azt hogy egy bölcsebb világ zenéje,és a magasztos keleti dallamok már már mintha istenek munkásságára engednének következtetni,mintha kelet istenei hozták volna létre a zenét.
Szeretem benne hogy eltér Európától és Amerikától,hogy nem hódolt be a "fejlett" világ zenei vonalainak,és hogy sikerült neki önálló stílust alkotnia.

ésvégül a Progressive Goa. Na de legyen Goa,annak ellenére hogy progresszív!Szintiszta Goadobok kalapácsoljanak benne és ne valami minimálból vagy houseból átvett egyszerűdob,és az a jo ha igazán Goás,utaztató,mély dallamokból tevődik össze,vagy ha nagyon pszihedelikus hangokból áll amik mindig a lehető legjobbkor úsznak bele a zenébe,és úgy hogy sose lehet kiszámítani hogy mikor.

pont.
Jimwest_Ropi 2008.07.27 18:02:37
azazigasság h heroinista gecikvagyunk és ma szülinapvan és az elvonorol irunk osztyukaz észtmerazjo. valojában idijota majomvagyok akitcsak oltani lehet merazjo és oltanakis mer sokembernek erreáll fel:D viszont senkibe nem kötöttünk bele:P töknormálisan leirtunk dolgokat, TÉNYEKET, amiket persze nemfogtok fel és lenarkosgeciztek minket, pedig ugyanolyan narkosok vagytok Tiis:P

jahés amitazelöbb irtam abbol idéznék:
"amúgy rejtve maradnak az átlagember előtt,aki viszont megpróbálja a lehető legegyszerűbb választ adni önmagának arra hogy mi ez a zene,és a válasszal,amivel engem akar minősíteni legtöbbször önmagát minősíti:)) Le.Persze nem azt mondom h mindenki ilyen,csak általában a nemmegszokott dolgokat könnyen megmagyarázza az ember.Asszem érthető hogy ezzel mire gondoltam."

viszont goadrogok közé nemtartozik az alkohol a heroin a kokain a nikotin akiknek a rehabilitácioját fizetned kéne:P
a kábitoszerek ha ésszelhasználod öket nemcsinalnak semmi zürt, persze ezt lehet magyarazni:P a tévé az isten, imággyátok bálványként majd Ö utat mutat nektek. de ezzel be is korlátozzátok saját magatokat, hiszen vki másnak/másoknak a véleményét hiszitek el, ahelyett h saját tapasztalatbol mondanátoka dolgokat. de ez a menö.
monnyuk én 3éve csak goát hallgatok, de mégsem mondom magamra h goás. ember vagyok, nem akarom olyan korlátok közé szoritani magam, hogy stilus.
btw Goa Gil 65+ éves San Fransiscoi dj. kb a goa apja...multhétvégén voltitt MOn és fergeteges, hatalmas 26orás darkpsy partit nyomottle...kicsit sulyosvolt^^
a lényeg h 65+ éves és semmibaja, pedig Ö is nyomott párdolgot:D:D
de Ti jobban tuggyátok, hisz a tévé meg az ujság monta akkoraz ugyvan:O
behodolok Nektek...én csak 1 szánalmas goás narkosgecivagyok....