Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzaboZE

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a jó mozis kóla... Hát az szinte jobban is esik, mint a műanyag palackos Pepsi. És most itt van! Bárki megvásárolhatja otthonra a Pepsi ízű szörpöt, és SodaStream géppel mellé lehet tenni a tökéletes szénsavas alapot is. A világ vezető szódagépgyártója, a SodaStream tavaly kezdte meg a…..
Mindig örülünk, ha kiderül, hogy Homár posztra és szakértői segítségre hivatkozva tudjátok intézni az ügyeket, ahogy Attila is megpróbálta. Ám sajnos hiába, az Euroniocs ügyfélszolgálatot ez nem hatotta meg úgy, mint minket. Tisztelt Tékozló Homár! Tisztelt Szerkesztők. A tanácsukat szeretném…..
SzaboZE 2020.01.05 00:47:03
@Nyafika: egy ac-s router 2018-ban inkább 30-40k volt, mint 10k.

Hogy miért nem jó az online raktár? Mert nincs routere, amin megrendelje a routert, amin aztán routert tud rendelni, hogy legyen routere :D :D
SzaboZE 2020.01.05 13:55:44
Nem is volt olyan régen, hogy 2015-ben megőrült az Internet népe, és várták azt a bizonyos októberi dátumot, hogy kiderüljön végre, megérkezik-e Marty, és mi minden várja abból, ami a film második részében látható volt. Most pedig ez az alkotás is 30 éves lett. Azt hittem, nehéz lesz érdekességeket…..
SzaboZE 2019.11.24 23:54:56
  Június utolsó hétvégéjén volt a Magyar Mazda Club 25. éves találkozója, aminek a szombati napjára sikerült is kijutnom. A Rukkel tó adott otthont a rendezvénynek, ahol az ideérkező Mazda tulajokat különböző programokkal várták a szervezők. A belépő viszonylag borsos lett, de ez tartalmazta a…..