Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pix

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az éjszakát Svédország egyik atomerőművének tetején töltöttem. 28 órát voltam a Rhingals-on, csupán azért, mert így döntöttem. Be akartam bizonyítani, hogy ijesztően könnyű bejutni azokra a területekre, ahol a reaktor hűtőrendszerét látják el energiával. Az EU-s…..
Magyarországról Romániába átmenni nem volt nagy cucc, egy kicsit koszosabb, egy kicsit kátyúsabb, de nagy különbség nem volt, európai szintű szállásaink voltak stb. A Bulgáriába való átlépéskor még egy kicsit koszosabb és kátyúsabb lett minden, de ez sem volt vészes, pl.…..
Pix 2011.09.04 14:31:17
@vdavid:

Tegnap találtam rá a blogra és végig is olvastam, olvasom, érdekes. Tetszik ez az útinapló. Követni is fogom az eseményeket, kalandokat ;-)

De sajnos, egyet kell értsek két kommenttel
@Leonard Zelig-gel és @Anti Anyag-gal
Nagyon sok az: ilyen
Nem kell, helytelen és zavaró.
(lehet, hogy élőszóban elmegy).
Az esetek 95%-ban elhagyható lenne.

Szent Kristóf legyen veletek, üdv
Mindegy, hogy a dzsungel mélyéről, hatalmas sziklákról vagy egy sebes folyású folyóról  van szó az emberek hidakat építenek, hogy legyőzve a természet állította fizikai akadályokat átjussanak a túloldalra.  A hídépítés egyidős az emberiséggel, kezdetben a…..
Pix 2011.05.01 23:48:14
Első hosszú, önálló bejegyzésem lesz ez, mióta Dániában vagyok, s ráadásul ittlétem, az ökológia kurzus alatt eredményeződött kézzelfogható kiállítás ihlette. Életházaknak én olyan épületeket nevezek, amik egy komplex rendszernek, gondolatkörnek mind-mind eleget tesznek.…..
A nohohoho.org megszavaztatott több mint 28 ezer bolgárt, hogy szerintük melyik az a karácsonyi dal, ami a leginkább idegesítő. Nem túl nagy meglepetésre a Wham! 1984-es slágere, a Last Christmas nyert, rögtön utána pedig Mariah Carey All I want for Christmas-e végzett. A bolgárok…..
Pix 2010.12.14 19:49:24
ez megvan?

www.last-christmas.com/

jelenleg 455 darab feldolgozás van fent

csak erős idegzetűeknek ;-)
szamárSágok hihetetlen puzzle 2010.10.26 18:47:00
Ebben segíthetne valaki matekos, mert azt tudom hogy ez lehet de nem tudom miért.. Annó talán volt erről szó a főiskolán de akkor is. Vagy nem figyeltem oda, vagy mentem a klubba aztán valahogy elmaradt :)Na a lényeg valaki mondja meg, hogy ez hogy a fucking bullshit életbe lehet, you…..
egyPár hónapja írtunk az átépített kereszteződésről, és ígértük meg, hogy egy öröklött betegségről is beszélünk majd. Ennek teszünk most eleget, mivel már végleges a közlekedési rend, és az utolsó csepp festék is felkerült a megfelelő felületre. Ám előbb egy…..
Az Alfa Romeo Giulietta hazai bemutatóján hemzsegtek a celebek és a playmatek. Szüksége van erre a káeurópai, megélhetési akarnok bagázsra ennek az autónak? Nem hinném. Illetve ki tudja. Vélemények az azonos című írásunkról...
Csermely Péter, főszerkesztő-helyettes egy igen korrekt írással állt elő a július 1-én a Magyar Nemzetben. Sőt, Csermely Péter volt olyan tökös, hogy bíráló jellegű mondatokat volt képes leírni arról, hogy Hende Csaba honvédelmi miniszter a tárcájához tartozó HM Zrínyi…..
    Eredetileg arról akartam posztot írni, hogy milyen klassz szökőkutat fotóztam Újpesten a most épülő új főtéren. Elsőre olyan mintha a Szabadság téri interaktív vízjáték kisöccse lenne, de kiderült, hogy nem inter csak aktív: ott tör föl a víz, ahol akar, vagyis…..
Pix 2010.07.15 11:28:57
@berciXcore: "Innen gratulálnék Győrnek az ivócsappá alakított tűzcsapok ötletéhez, Zseniális."

?

bövebben
Appleblog Ma már másodszor 2010.06.15 12:15:00
Na mi van srácok, elfelejtettetek valamit?update: Az amerikai store megnyílt, nincs új gép. Európában még zárva tartanak. Micsoda izgalmak.Szerintem először megpróbálnak megbírkózni az amerikai igényekkel, aztán jöhet Európa. Lehet, hogy a havi 3 millió iPhone 4 legyártása…..
Pix 2010.06.15 12:23:43
Pix 2010.06.15 12:25:08
A mai napon kollégánk és barátunk, Árpád, valamint kedvese, Dóri, Isten színe előtt esküdtek örök hűséget egymásnak. A sajátos szertartáson ott voltunk (Bobby Hebb Sunny-jára vonultak ki), ajándékainkat átadtuk és ezúton mi, mindannyian, sok boldogságot és csak a legjobbakat…..
Pix 2010.05.23 08:57:00
@Banović Strahinja: Hát ezzel én is egyet értek. Ok, hogy utáljuk az öltönyt, de azért csak bele lehetett volna bújni egy sötét nadrágba és egy ingbe. Ennyivel meg kellett volna tisztelni az ifjú párt és a násznépet.

A ifjú párnak pedig sok boldogságot kívánok.
Belsőség Budai polgár rohadj meg 2010.05.05 09:05:44
  Szar önti el az agyamat, ha rá gondolok, kötélen lógva szeretném látni azokat, akik ezt így kihozták. Vélemények az azonos című írásunkról...
Itt a kommandozentrale, online vagyunk újra. Aki azt gondolná, hogy az éjszaka végre eseménytelenül telt el, az keserűen csalódni fog. A reggeli bekapcsolás után csipogva jelezte a Nokiám, hogy üzenet érkezett, Csikós volt az: „Putgarden és Puttgarden két szép, észak-német tengeri város, kikötővel.…..
Pix 2010.03.07 11:04:14
@Asszeretnémondani: köszi most már OK

a googlemap monnyon le
Pix 2010.03.07 11:48:24
@levim:

érdekes, nekem ez írja, ha beírom Putgarden:

Így értette?
Rödbyhavn - Puttgarden
Belsőség Reggeli összefoglaló 2010.03.05 11:07:00
9:59: A társaság épp most reggelizik a hudiksvalli szállodában, Csikósék eleludtak egy kicsit, de hát ez több mint érthető a tegnapi események fényében. A finn kamionossal történt ütközés után pazar lazacvacsorában volt része a Domsjö Expressz tagjainak, a hudiksvalli magyaroknak és legfőképpen Z.…..
Pix 2010.03.05 11:16:03
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Pix 2010.03.04 14:14:56
Idióta kacatok Rubik hangszóró 2009.09.05 17:16:36
Nem rossz design, de nem lehet olcsó, az egész valahol egy Rubik termékre asszociál. Ráadásul még zenét is ad, hiszen ez egy hangszóró. Elac ..
Véget ért a WWDC Keynote. Steve Jobs nélkül, furcsa akcentussal beszélő mérnökökkel telt el a több mint 2 óra. Volt mit bemutatni. Az eseményt alapvetően négy részre lehetne osztani. Először meglepődtünk a MacBook termékpaletta frissítésén, majd a Snow Leopardról és az…..
Appleblog WWDC 2009 Keynote - Live 2009.06.08 18:00:00
Egy óra múlva kezdődik az idei Apple WWDC keynote-ja, amiben Phil Schiller próbálja majd nekünk elmagyarázni, miért rohadt jó a Snow Leopard és az új iPhone (a neve a pletykák szerint iPhone 3GS). Az utcán kígyóznak a sorok, nyakbaakasztós laptopok zümmögése és jegyzetfüzetek…..
comment:com Ég veled, Budapest Tv! 2009.04.23 23:51:00
Hány unalmas filozofálgatásba fordult bulit mentett meg annak idején az ötlet, hogy akkor inkább hívjuk fel Anettkát? Hány részeg, fáradt estén jött jól, hogy a kanapéra heveredve gombnyomásra pofán csapott minket a groteszk? És hányszor, de hányszor éreztük azt végtelen büszkeséggel, hogy innen már…..
autózz! Rommá törtem az autómat 2009.04.02 10:17:00
Nem tudom, nevezhető-e Kalti szerencsésnek, mert jól elkapott egy vastag fát szemből, amikor próbált nem megölni egy elé ugró állatot. Az mindenesetre biztos, hogy ha nem nyíltak volna ki a légzsákok és nem kötötték volna be az utasával együtt a biztonsági övüket, sokkal…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
Pix 2008.12.04 12:15:44