Regisztráció Blogot indítok
Adatok
firebird69

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rájöttem! Régészet 2009.09.21 10:00:00
A régészek abból élnek, hogy a földet túrják (ebben hasonlítanak a parasztokhoz), és ezen tevékenységük egyetlen kézzel fogható eredménye, hogy hátráltatják az autópályák és a gyorsforgalmi utak építését. Néha találnak valami csontot, vagy egy darab törött…..
Orbán Viktor nem hülye, valószínűleg pontosan tudja, hogy mi az az off-shore. Orbán Viktor nem tájékozatlan, tehát valószínűleg azt is pontosan tudja (hacsak a gonosz tanácsadói át nem akarták verni), hogy Simor Andrásnak milyen cége van és milyen nincs.Orbán Viktor torkig van…..
firebird69 2009.05.31 20:05:30
@kranführer: (Ami télleg az únió egyik állama csak érdekesek az adójogszabályok...)
Ez a helyes kifejezés...
firebird69 2009.05.31 20:14:41
@dr.C: @Tomzone: Az a cég csak kamu onshor 15% adóval és vállalja, hogy nem érdekli az ÁFA...
firebird69 2009.05.31 20:18:01
@K.Z: Arról nem is beszélve, hogy vajon a külföldi befektetőnek az mit mond, hogy nálunk még a Jegybankelnök is úgymond készenlétben tart egy ciprusi céget, ahová baj esetén feladhatja a motyóját? "

Ez ma már senkit sem érdekel.
Például tavaly Bush pénzügyminisztere kereste a legtöbb pénzt. (cca 2 milliárd dollárt)
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
    Nemrég Ki az írófejedelem a politikusok között? címmel érdekes játékot indított az Index (http://index.hu/politika/belfold/iro081205/), amelyben a szerző személyét kellett kitalálni a könyv első bekezdéséből. Bár szeretem az ilyesfajta találós kérdéseket,…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..
A sziú indiánok deklarálták függetlenségüket, felmondták az elmúlt 150 évben az USA kormányával kötött összes szerződést. Ezeket az USA amúgy is felrúgta nem sokkal megkötésük után, kivétel nélkül mindet. Bejelentették igényüket a történelmi sziú területre,…..
firebird69 2008.07.08 20:57:59
A Krpan hazai pályán tényleg megnyerte a tendert, és aztán le is szállította a szlovén postának a speciális bringákat. Használatban viszont a Magyar Posta tenderének lefújása előtt itthon szuperbicikliknek kikiáltott Krpan is ugyanúgy recseg, nyiszatol, mint bármelyik,…..
vendégszerzőnk írásaBár ezt a posztot Zamárdiból írom, elsősorban azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan kénytelenek szembesülni a nyár felé tetőző poszt-ifjúsági problémával, és a napjaikat ilyenkor is egy légkondicionált irodaház harmadik emeletén töltik, a lehangoló…..